Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν καταλαβα και τα τρια δεν πιανουν δηλαδη 100;

Ναι οκ δικό μου λαθός, νόμιζα ότι έλεγες μόνο για τον επεξεργαστή!

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

@antbyron ~25 max.

@GoLdMaNn 90άρες αν είναι άψογα.

@Inler δεν μας λες ποιο είναι το cpu, επ' ακριβώς...

90 μονο?Αφου σου λεω ειναι σφραγισμενα και καινουρια κανουν 160 Ε στην καλυτερη...

Δημοσ.

90 μονο?Αφου σου λεω ειναι σφραγισμενα και καινουρια κανουν 160 Ε στην καλυτερη...

To skroutz τα ξεκινάει από 149e - τώρα αν θέλεις να βάλεις 100, 110 τιμή, δεν το αποκλείω (δεν είχα προσέξει το "σφραγισμένα", ομολογώ), απλά είπα μια τιμή η οποία θα με "συγκινούσε" και θα με έκανε να πω όχι στην καινουργίλα και την μεγάλη εγγύηση.

Δεν είμαι κανένας guru - οπότε κάλλιστα μπορεί να κάνω λάθος. Δοκίμασε την τύχη σου με την τιμή που πιστεύεις και αν δεν δεις κίνηση, πέφτεις :)

Δημοσ.

To skroutz τα ξεκινάει από 149e - τώρα αν θέλεις να βάλεις 100, 110 τιμή, δεν το αποκλείω (δεν είχα προσέξει το "σφραγισμένα", ομολογώ), απλά είπα μια τιμή η οποία θα με "συγκινούσε" και θα με έκανε να πω όχι στην καινουργίλα και την μεγάλη εγγύηση.

Δεν είμαι κανένας guru - οπότε κάλλιστα μπορεί να κάνω λάθος. Δοκίμασε την τύχη σου με την τιμή που πιστεύεις και αν δεν δεις κίνηση, πέφτεις :)

Καλα προς θεου απλα μου εκανε λιγο εντυπωση.Η εγγυηση παντως εχει ανανεωθει και ειναι η ιδια με του μαγαζιου.Αρα ενα 110 πιστευω το ειχα(για καποιον που ηδη ενδιαφερεται) αλλα θα δειξει.Ευχαριστω παντως...

Δημοσ.

P4 630 HT 3GHZ, ASUS P5LD2 REV 1.XX με UPDATED BIOS, 2X1GB CELLSHOCK DDR2 667MHZ με ψύκτρα, 2Χ1GB TRANSCEND 667MHZ, ALBATRON 6600GT, 450WATT τροφοδοτικό, SATA TSST DVD-ROM, SATA NEC DVD-RW,FLOPPY, HDD WD 160GB και κουτί ένα turbo-x..πιάνει τίποτα;Σκέφτομαι να πάω για νέο σύστημα γι αυτό ρωτάω και θέλω να βάλω ότι πάρω στο μπάτζετ που είναι 400-450 ευρώ..οθόνη έχω την EIZO Flexscan S1701 1280x1024 και δεν ξέρω αν την πουλήσω αυτή..πόσο να πιάνει η οθόνη να το σκεφτώ αν την δώσω;

Δημοσ.

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να πουλήσω την mobo μαζί με την cpu για μία αναβάθμιση που θέλω να κάνω.. Είναι αγορασμένα από το πλαίσιο πριν 3 χρόνια και νομίζω πως έχει λήξει η εγγύηση..Επίσης σκέφτομαι να αλλάξω και οθόνη.. Οπότε σκέφτομαι να πουλήσω τα εξής:

Mobo: http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2Plus/M3A/

CPU => Amd LE-1620 : http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/athlon/Pages/AMD-athlon-processor-model-numbers-feature-comparison.aspx

Οθόνη : http://bebefore.com/lg-flatron-l197wh/

Δημοσ.

Καλά τα λέει ο Νίκος, ακόμα και για 50άρικο "θα σε ζορίσει" ;)

Δεν νομίζω να τον ζορίσει.Έχει και μικρόφωνο και ηχεία πάνω η οθόνη.Για ένα 50άρικο κάποιος που του φαίνονται και οι 17 ίντσες πολλές(ο πατέρας μου πχ) για να στήσει ένα pcάκι απλό μια χαρά θα την πάρει.Άσε που τέτοιες οθόνες παίζουν και σε γραφεία ή σε μέρη που θέλεις υπολογιστές για κόσμο(σχολές οδηγών να τρέχει τεστάκια πχ δικό μου παράδειγμα).Ανετα φεύγει.Απλά εγώ δεν θα την έδινα.Ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου χρειαστεί σε μια ώρα ανάγκης.Για 50€ δεν αξίζει εκτός και αν σου είναι τόσο άχρηστη.Παίζει να φύγει και 60-70€ αλλά πρέπει να πετύχει διάνα άτομο που ψάχνει ακριβώς αυτό.

Δημοσ.

@Νικ Είδα καλές 20άρες με 70ευρα πρόσφατα - εξ' ου και το commend.

@Tsekis Han ~60 mobo+cpu και αλλά ~70 για την οθόνη, νομίζω;

Ε;

Δημοσ.

παιδια μια καρτα γραφικων Gigabyte 9400GT 1GB ( link )

και μα οθονη 17αρα LG W1943SB ποσο μπορω και ειναι σωστο να τις δωσω? Θελω να παρω καινουρια οθονη+GPU...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...