Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα την βάλω καλυτερα στο htpc :) να παίζω κάνα pro !

Tα λυπάμαι ρε γαμώτο μου εχει μείνει συλλογη e6850,8400,920,760,2500k και δεν τα δίνω γιατί τα χρυσοπλήρωσα.Γιατρέ μου είμαι καλα???

Ποσα pcια εχεις σπιτι? :whistle:

Δημοσ.

Λοιπον to set the record straight που λενε και επειδη τα ειχα οντως κανει σκατα :mad: με τις μνημες ddr 2. Και για οποιον ρωτησει στο μελλον σχετικα με ddr2 μνημες.

Για ενα σετ 2X2GB ddr2 800ΜΗζ μιας καλης μαρκας, με βαση τις τρεχουσες τιμες της αγορας, γυρω στα 40-50 ευρω μεταχειρισμενες, εξαρταται ποσο καλης ποιοτητας ειναι, ποιας εταιριας ειναι,αν ειναι καλες για overclocking κ.τ.λ.

Ενω ο Professor Xavier τις δικες του ,μπορει να τις δωσει και γυρω στα 60-70 ευρω.Oι τιμες στις ddr2 εχουν εκτιναχτει σε δυσθεωρητα υψη και δεν ειχα τσεκαρει τι εγινε γιατι δουλευω με ddr 3 απο τοτε που βγηκαν.Και ομολογω οτι δεν περιμενα τετοιες υψηλες τιμες. Σαν τις δικες σου της Kinston professor, αγγιζουν ολοκαινουργιες τα 80-90 ευρω! :shock:

Ας πουνε και τα αλλα παιδια τις εκτιμησεις τους στο θεμα αυτο.

Δημοσ.

Ποσα pcια εχεις σπιτι? :whistle:

Παραλίγο 6 αν έπερνα και το δικό σου .:) Θυμάσαι ;;

Τεσπα θα πούλησω μια 5850 που έχω στο htpc και θα βάλω την 5870 εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.Έχω μια gainward gt240 1gddr5

μια gainward gt440 1gddr5 με εγγυηση

και μια sapphire 7750 oc 1gddr5 με εγγυηση

όλες είναι στα κουτιά τους,

ας μου προτείνει κάποιος τιμές πώλησης.Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπερα insomniacs! Εχω στην κατοχη μου το ρουτερ "BaudTec ISDN / TW263R4-B2" το οποιο δεν χρησιμοποιω πλεον (ειναι πληρως λειτουργικο), και γι αυτο επιθυμω να το πουλησω.. Επειδη ομως δεν εχω ιδεα ποια ειναι η αξια του, ποια θα ηταν μια λογικη τιμη να το δωσω? Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη!

Δημοσ.

πόσο το κοστολογείτε όλο το πακέτο;

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/93412-hackintosh-dell-u2711/

1000ρικάκι αφού είναι και έτοιμο στημένο, ακούγεται doable. Πάντως αν σπάσει σε οθόνη + tower, νομίζω θα φύγουν πιο εύκολα, μιας και η οθόνη είναι κλασικό τέρας :)

/ Σίγουρο 15ευρω - ίσως και 20αρικο gp ;)

• Like 1
Δημοσ.

Με προσοχή, στις αγγελίες του http://www.iphonehellas.gr/ θα βρεις τις καλύτερες περιπτώσεις @ gr.

Από εκεί και πέρα, αν έχεις υπομονή και τύχη (τελωνείο) μπορείς να πάρεις σκοτωμένο από το ebay και να το ξεκλειδώσεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...