Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, vairass είπε

Πόσο μπορώ να δώσω ένα Logitech G9x σε καλή κατάσταση;  στο εξωτερικό πάνε έως και 400++ ευρώ βλέπω. 

λες να χουν γίνει συλλεκτικά?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ziaba είπε

λες να χουν γίνει συλλεκτικά?

Δνε έχω ιδέα πάντως είναι κορυφή.. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vairass είπε

Δνε έχω ιδέα πάντως είναι κορυφή.. 

γμτο αν το ήξερα θα χτύπαγα καμία 20ρια τέτοια όταν έπαιζαν 65€

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, AccountSaver είπε

Ναι,τώρα μίλησα μαζί του και είπα και τις απόψεις τις δικιές σας,και ότι αυτός έψαχνε με 250€ να βρεί αυτήν την ΤΙΤΑΝ και του λέω αν την βρεί 250€ πιστεύω ότι είναι ευκαιρία.Αλλά δεν νομίζω να του την αφήσουν τόσο. 

Από εκεί και πέρα όντως η εγγύηση είναι ένα μεγάλο συν αλλά δεν νομίζω έως τα 300€ βαριά να βρεί κάτι καλύτερο.

Aν δεν θέλει Double precision μην την πάρει, τσάμπα θα πάει η κάρτα. Η πρώτη Titan (και η Black) ήταν υβρίδιο μεταξύ Quadro και Geforce. Κρίμα να δουλεύει σαν απλή Geforce.

Αποψή μου πάντα. Αν βρει με 300-320, πείτε και εμένα, να βάλουμε στην σχολή που έχουμε κάτι σαπάκια Quadro.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ziaba είπε

γμτο αν το ήξερα θα χτύπαγα καμία 20ρια τέτοια όταν έπαιζαν 65€

65; ρε με προσφορά το πήρα 165 από plaisio το 2012.. Είναι legend πλέον. ΠΌσα θα πιάσει; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Aν δεν θέλει Double precision μην την πάρει, τσάμπα θα πάει η κάρτα. Η πρώτη Titan (και η Black) ήταν υβρίδιο μεταξύ Quadro και Geforce. Κρίμα να δουλεύει σαν απλή Geforce.

Αποψή μου πάντα. Αν βρει με 300-320, πείτε και εμένα, να βάλουμε στην σχολή που έχουμε κάτι σαπάκια Quadro.

πλάκα,πλάκα άμα δεν την πάρει εκείνος να σε πώ ;

[SPOILER - ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ]

Δημοσ.

Παιδια θελω να πουλησω τα εξης

Turbo-X 400W Value Series

Turbo-X Sphere III Midi Tower

Samsung DVD-RW SH-224DB/BEBE Black Bulk

Sapphire 6450 (PCI Express , GDDR3 , 2 GB)

τι κοστολογιο πιστευεται οτι πιανει ?
Κατα την γνωμη σας ?

Δηλαδη ειναι κουτι με τροφοδοτικο dvd-rw και καρτα γραφικων που κοστιζει στα 80 ευρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε

Παίδες, σκέφτομαι να πουλήσω την κάρτα μου και να πάω σε μια RX 560 4GB ή μια 1050.

Πόσο την κοστολογείτε? Γύρω στα 170 την είχα αγοράσει αρχές 2015.

https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/R9270DC2OC2GD5/

Επειδή έχω και την R9 270 και την 1050Ti να ξέρεις ότι όχι μόνο δεν είναι κάποια αναβάθμιση της προκοπής, αλλά η R9 270 είναι και ελάχιστα πιο αποδοτική σε μερικά πράγματα (πχ mining - αν και δεν αξίζει με αυτές τις κάρτες). Τα μόνα πλεονεκτήματα της 1050Ti είναι η διπλάσια VRAM και η μισή κατανάλωση ρεύματος. Αν δεν πας σε 1060 και πάνω θα πετάξεις λεφτά.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.

Παιδια θελω να πουλησω τα εξης

Turbo-X 400W Value Series

Turbo-X Sphere III Midi Tower

Samsung DVD-RW SH-224DB/BEBE Black Bulk

Sapphire 6450 (PCI Express , GDDR3 , 2 GB)

τι κοστολογιο πιστευεται οτι πιανει ?
Κατα την γνωμη σας ?

Δηλαδη ειναι κουτι με τροφοδοτικο dvd-rw και καρτα γραφικων που κοστιζει στα 80 ευρω

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Επειδή έχω και την R9 270 και την 1050Ti να ξέρεις ότι όχι μόνο δεν είναι κάποια αναβάθμιση της προκοπής, αλλά η R9 270 είναι και ελάχιστα πιο αποδοτική σε μερικά πράγματα (πχ mining - αν και δεν αξίζει με αυτές τις κάρτες). Τα μόνα πλεονεκτήματα της 1050Ti είναι η διπλάσια VRAM και η μισή κατανάλωση ρεύματος. Αν δεν πας σε 1060 και πάνω θα πετάξεις λεφτά.

Πλάκα κάνεις! :o Κοίτα, η οθόνη μου έτσι κι αλλιώς μέχρι 60fps υποστηρίζει επομένως δεν περίμενα να πάω από τα 35-40 στα 120. Για τι διαφορά μιλάμε?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε

Παίδες, σκέφτομαι να πουλήσω την κάρτα μου και να πάω σε μια RX 560 4GB ή μια 1050.

Πόσο την κοστολογείτε? Γύρω στα 170 την είχα αγοράσει αρχές 2015.

https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/R9270DC2OC2GD5/

ισχυει ότι δεν είναι αναβάθμιση αυτό που θες, καλυτερα δες για 1060 αν και ειναι ακριβη τώρα

btw πριν 1 μηνα και που δεν ήταν τόσο πάνω οι τιμές την 280 την έδωσα 90 ευρώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκπλήσσομαι πραγματικά γιατί περίμενα να δω διαφορά τουλάχιστον +20fps σε high settings. Αν είναι έτσι, θα μείνω προς το παρόν με τη 270 γιατί 1060 αυτή τη στιγμή με τις τιμές στο Θεό, δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκατομμύριο να αγοράσω.

Επεξ/σία από Undertaker25
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...