Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, μια ερώτηση,

Στις αγγελίες που λένε:
"σε άριστη κατάσταση σαν καινούρια μπλά μπλά μπλά" (πέντε έξι σειρές) και κάτω κάτω απο το σεντόνι, "απλά έχει αυτό το error" (και προφανώς δεν δουλεύει), τι κάνουμε; Είναι εξώφθαλμη απάτη καθώς και η τιμή είναι ενός άριστου προιόντως, συν δεν γράφει πουθενά "για ανταλλακτικά". 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Στις αγγελίες που λένε:
"σε άριστη κατάσταση σαν καινούρια μπλά μπλά μπλά" (πέντε έξι σειρές) και κάτω κάτω απο το σεντόνι, "απλά έχει αυτό το error" (και προφανώς δεν δουλεύει), τι κάνουμε; Είναι εξώφθαλμη απάτη καθώς και η τιμή είναι ενός άριστου προιόντως, συν δεν γράφει πουθενά "για ανταλλακτικά". 

Δύσκολο να πεις... Πρώτα, ίσως,  μια "ερώτηση" στον ίδιο για να του δώσεις την ευκαιρία να επανορθώσει και να εξαλείψεις τυχόν αμφιβολίες δικές σου. Αν δεν απαντήσει ή δε δεχτεί την "ερώτηση" ακολουθεί, μάλλον, "αναφορά". Είναι και πως αντιλαμβάνεται ο καθένας το ύφος της αγγελίας, όταν τη διαβάζει, ανάλογα με την εμπειρία του.- 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Στις αγγελίες που λένε:

Είναι σχεδον παρόμοια κατάσταση με το απλά το άνοιξα να δω αν δουλεύει, απλα στο χειρότερο του :)

Απλά προσπερνας τέτοια σπαστικα απατεωνακια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, elinik είπε

Ευχαριστω πολυ  stelios18120 για την γρηγορη απαντηση

Απλα εγω ειχα στο μυαλο μου οτι θα επιανε κατι παραπανω.

Βρε οκ δικό σου είναι

Το βάζεις κάτι παραπάνω και βλέπεις.

Αν δεν .. τότε πέσε σε αυτά που σου είπα ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν είναι hardware όποτε όσοι δεν θέλετε, προσπεράστε.

Ενα δαμασκηνό μαχαίρι με λάμα περί τα 15 εκατοστά και λαβή από ξύλο τριανταφυλλιάς, ποσο μπορεί να δωθεί; Βλέπω σε μαγαζιά πάνω από 200 ευρώ αλλά μου μοιάζουν πολλά. 

Φυσικα αχρησιμοποίητο/σαν καινούριο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, δεν είναι hardware όποτε όσοι δεν θέλετε, προσπεράστε.

Ενα δαμασκηνό μαχαίρι με λάμα περί τα 15 εκατοστά και λαβή από ξύλο τριανταφυλλιάς, ποσο μπορεί να δωθεί; Βλέπω σε μαγαζιά πάνω από 200 ευρώ αλλά μου μοιάζουν πολλά. 

Φυσικα αχρησιμοποίητο/σαν καινούριο.

Γ βάλε μια φωτογραφία από περιέργεια να δούμε πως είναι.

Πάνω κάτω έχω στο μυαλό μου κανένα κατοσταρικο.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Γ βάλε μια φωτογραφία από περιέργεια να δούμε πως είναι.

Πάνω κάτω έχω στο μυαλό μου κανένα κατοσταρικο.

Αυτό εδώ.

Ευχαριστω :)

IMG_2026.JPG

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερεις εαν η λαβη ειναι κερατο ή ξυλο ?  παιζει βασικο ρολο στην τιμη

Ακυρο τωρα ειδα τι ξυλο ειναι.
Επισης την τιμη διαμορφωνει το ποσες στρωσεις εχει

http://www.cretanknives.gr/product.aspx?id=185&cat=92&lang=el

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1
Δημοσ.

Κοίτα εγώ προσωπικά κανένα 100€ θα το έβαζα γτ είναι και περιορισμένο το κοινό που αγοράζει τέτοια αντικείμενα (ειδικά στις μέρες μας) 

Τώρα εσύ το βάζεις όσο πιστεύεις και θεωρείς ότι θα φύγει εφόσον θέλεις να το πουλήσεις. :)

Τα ξέρεις ούτως ή άλλως τα κόλπα. ;)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.e-shop.gr/sony-bravia-kdl-40bx400-40-lcd-tv-p-PER.160484 περίπου 7 ετών δουλεύει χωρίς να πάθει ποτέ το παραμικρό 

http://www.e-shop.gr/samsung-ue40d6000-200hz-3d-40-led-p-PER.157102 5 ετών είχε βγάλει ένα πρόβλημα, επισκευαστηκε και δουλεύει κομπλέ, με 3 3d γυαλιά 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

καλησπερα σας εχω μια asus prime x299-a και εναν i7 7820x  συμφερει να τα πουλησω για ενα συστημα i7 8700κ 

θα εχει ζητηση ?  λεω μητρικη 200 ευρω και cpu 380 ευρω , εχουν εγγυηση και τα δυο.

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξέρω που να το ποσταρο όποτε το γράφω εδώ αξίζουν αυτά τα ακούστηκα σε αυτήν την τιμή? https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-headsets/171112-steelseries-siberia-200-red?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=43-180224-P152-COMPUTING-NL-CONSOLES_PCANDCONSOLE_SALES_UPTO_50 έχετε κατι καλύτερο να προτείνετε ??

Επεξ/σία από JIMCA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, giannis295 είπε

καλησπερα σας εχω μια asus prime x299-a και εναν i7 7820x  συμφερει να τα πουλησω για ενα συστημα i7 8700κ 

θα εχει ζητηση ?  λεω μητρικη 200 ευρω και cpu 380 ευρω , εχουν εγγυηση και τα δυο.

ευχαριστω

Σωστά στις τιμές που έγραψες και πέσε κα λίγο ακόμα θα είσαι καλός άνθρωπος γιατί θα κάνεις τον αγοραστή του συστήματος σου ευτυχισμένο με τη χαζομάρα του πωλητή... 

Υ. Γ. Μόνο χαζός θα έκανε το παραπάνω αν δεν είσαι τρολ πραγματικά απορώ με το IQ ορισμένων ανθρωπων

Επεξ/σία από Qless
Δημοσ.
3 ώρες πριν, giannis295 είπε

ευχαριστω

Αυτό είναι downgrade :shock:........από 7820Χ σε 8700Κ....τι να πώ.....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...