siralexgio7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά, αυτά είναι φοροτεχνικά ζητήματα και απαιτούν ειδικές γνώσεις. Μόνο αν κάποιος έχει τις γνώσεις αυτές, μπορεί να βοηθήσει στην ουσία. Αλλά, εγώ προτείνω να εστιάσουμε σα μέλη του φόρουμ στο ηθικό μέρος του ζητήματος που έθιξε ο sheo παραπάνω, για την προστασία των μελών. Επίσης, αν κάποιος ρίχνει τις (ηθικές) αξίες για να κερδίζει 30-40€ το μήνα, είναι "pagliaccio" που λένε και οι Ιταλοί και όχι έμπορος... Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από siralexgio7 1
icenex Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν δεν κανω λαθος για να χρειαστει ο αλλος να ανοιξει βιβλια και να κοβει αποδειξεις κτλ πρεπει στο χρονο τα εσοδα να ξεπερνανε το ακαθαριστο ποσον των 10000 ευρω. ps.Στους κατοχους iphone κτλ μην αλλαζετε καθε μηνα iphone γιατι σας βλεπω να τρωτε προστιμα και ειδικα αν δεν εισαι επαγγελματιας και δεν εχεις ανοιχτα βιβλια τα προστιμα ειναι μεγαλα.Ενω αν εχεις μαγαζι το προστιμο θα ειναι οτι απλα δεν εκοψες αποδειξη που σε σχεση με το παραπανω προστιμο που ανεφερα ειναι χαδι. Θα ρωτησω τον λογιστη μου για σιγουρια και θα σας πω. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από icenex
Sheogorath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν λέω να αγοραζεις/πουλάς. Και εγώ έχω πολλές αξιολογήσεις, το κάνω. Λέω να μην το κανεις ξεκάθαρα με σκοπό το κέρδος, σαν ιδιώτης. Ας μείνουμε στο θέμα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από Sheogorath 1
icenex Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Δεν λέω να αγοραζεις/πουλάς. Και εγώ έχω πολλές αξιολογήσεις, το κάνω. Λέω να μην το κανεις ξεκάθαρα με σκοπό το κέρδος, σαν ιδιώτης. Ας μείνουμε στο θέμα. Αυτοι ειναι οι λεγομενοι καιροσκοποι που βρισκουν ειτε ευκαιριες ειτε πατανε στην αναγκη του αλλου,τωρα αυτο ειναι παρανομο?σου ειπα σε ποια περιπτωση ειναι παρανομο βεβαια δεν ειμαι 100% σιγουρος για το ποσον που ανεφερα αλλα δεν ειναι σιγουρα αριθμος πωλησεων αλλα ενα συγκεκριμενο ποσον που δεν πρεπει να ξεπερασεις.Απο εκει περα μιλαμε κατα ποσο ηθικο ειναι...Οποτε για μενα κανε αυτο που ειπες εξαρχης μην ασχολεισαι με τετοια ατομα και μην χαλας την ζαχαρενια σου εγω αυτο κανω αν την φανε στον κ@λο δικο τους προβλημα. 1
spy94 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δεν πιστευω οτι θα ερχοταν η στιγμη αυτη αλλα θα παρω το μερος του lim Εμπορος ο lim που χαλαει μητρικες μονος του;Δηλαδη τι κερδος θα μπορουσε να χει;Και οχι αλλοι που πουλανε τα ιδια προιοντα;;Εδω και χρονια..Και παιρνουν και τα ευσημα πολλων (αν οχι ολων) μεσα στο site? Και απο την αλλη αν βρηκε κοροιδο ο lim ε μπραβο του τι να πω;Αν τοσο ειναι το μυαλο του αγοραστη ολα οκ.Δεν θα ταν ο lim θα ταν καποιος αλλος.Εξαλλου φανταστικα παραμυθια εχουν ειπωθει απειρα εδω μεσα.Ασε που το ποσο αγοραζει η πουλαει καποιος δεν εξαρταται μονο απο την αγνοια καποιου,παιζει ρολο και το ποσο βιαζεσαι κατι κλπ κλπ...Προσωπικα εχω πουλησει παραπανω αποτι εχω αγορασει αρκετες φορες,εχει τυχει να αγορασω και να πουλησω σχεδον αμεσα σε πολυ χαμηλοτερη τιμη,εχει τυχει να δωσω σχεδον τζαμπα σφραγισμενο προιον η να παρω κατι χαλασμενο και να το πεταξω.Ετσι ειναι η αγορα μεταχειρισμενου. Ολα αυτα τελειως αντικειμενικα και χωρις παρεξηγησεις.Εξαλλου στον lim δεν απανταω εδω και πολυ πολυ καιρο. 1
SouLSLayeR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρεαλιστικά, όσο δεν βλάπτει κάποιον (δηλαδή να μην πουλάει κάτι κλεμμένο ή από το χαρίστε το εδώ) δεν με νοιάζει το τι κάνει ο καθένας εδώ μέσα. Άμα δεν χαλάει το οικοσύστημα που παλεύουμε να κρατήσουμε ισορροπημένο με αυτό το νήμα, δε βλέπω το κακό στο να βγάζεις χαρτζιλίκι με αυτό τον τρόπο. Στο κάτω κάτω δεν είναι ο μόνος που το κάνει, και το να το παραδέχεται εδώ δεν αλλάζει κάτι. Ίσα ίσα, πάλι καλά που ρωτάει εδώ και δεν χαλάει τις αγγελίες παραπάνω. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από SouLSLayeR
Twoface Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Πιστεύετε ότι είναι καλή περίοδος ( τιμών ) για να φτιάξω υπολογιστή; Γιατί το χιλιάρικο δεν βλέπω να το γλιτώνω
Sheogorath Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Twoface είπε Πιστεύετε ότι είναι καλή περίοδος ( τιμών ) για να φτιάξω υπολογιστή; Γιατί το χιλιάρικο δεν βλέπω να το γλιτώνω Όχι, κυρίως λόγω mining, εκτός αν πας σε AMD APU (2200G).
siralexgio7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Twoface είπε Πιστεύετε ότι είναι καλή περίοδος ( τιμών ) για να φτιάξω υπολογιστή; Γιατί το χιλιάρικο δεν βλέπω να το γλιτώνω Ποιο χιλιάρικο; Χίλια θέλεις μόνο, πλέον για κάρτα γραφικών(1070)-16gam και ίσως, μητρική. Είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγκες! Μέχρι πριν 2-3 χρόνια με χίλια έπαιρνες πύραυλο εδάφους-αέρος, με όλα τα παρελκόμενα!
Twoface Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε Ποιο χιλιάρικο; Χίλια θέλεις μόνο, πλέον για κάρτα γραφικών(1070)-16gam και ίσως, μητρική. Είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγκες! Μέχρι πριν 2-3 χρόνια με χίλια έπαιρνες πύραυλο εδάφους-αέρος, με όλα τα παρελκόμενα! Είχα βγάλει ένα πακέτο Cpu τον 8100 Motherboard 370 από gigabyte 16Gb μνήμη στα 3000 χερτζ Κάρτα γραφικών 1050ti διάφορα παπαρακια ( δισκο κουτί κλπ ) και τα 800 που βγαίνει πάλι πολλά μου φαίνονται για ένα μέτριο pc . Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
siralexgio7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Twoface είπε Είχα βγάλει ένα πακέτο Cpu τον 8100 Motherboard 370 από gigabyte 16Gb μνήμη στα 3000 χερτζ Κάρτα γραφικών 1050ti διάφορα παπαρακια ( δισκο κουτί κλπ ) και τα 800 που βγαίνει πάλι πολλά μου φαίνονται για ένα μέτριο pc . Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα Έχεις δίκιο, φίλε μου. παρ' όλο που δε γνωρίζω και πολλά, να φτιάξεις τώρα pc με 1050 είναι κρίμα. Θα είναι καινούριο και παλιό ταυτόχρονα. Εγώ πήρα πριν 4 μήνες 1060 και πάλι είναι στα όρια του medium-high στα παιχνίδια. Μόνο οι επεξεργαστές, ίσως, είναι σε καλές τιμές, όπως ο i5 8400 που προτείνει και κάποιο παιδί(σωστά) εδώ. Αν βάλεις οθόνη 27άρα, ssd 240 και τα περιφερειακά, πας για 1700. Σε λίγο το pc θα το βάζουμε και στη φορολογική μας δήλωση για τεκμήριο... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από siralexgio7
Twoface Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε Έχεις δίκιο, φίλε μου. παρ' όλο που δε γνωρίζω και πολλά, να φτιάξεις τώρα pc με 1050 είναι κρίμα. Θα είναι καινούριο και παλιό ταυτόχρονα. Εγώ πήρα πριν 4 μήνες 1060 και πάλι είναι στα όρια του medium-high στα παιχνίδια. Μόνο οι επεξεργαστές, ίσως, είναι σε καλές τιμές, όπως ο i5 8400 που προτείνει και κάποιο παιδί(σωστά) εδώ. Αν βάλεις οθόνη 27άρα, ssd 240 και τα περιφερειακά, πας για 1700. Σε λίγο το pc θα το βάζουμε και στη φορολογική μας δήλωση για τεκμήριο... Ούτε καν ! Εγώ το Pc το θέλω να περνάω κανένα τιμολόγιο να χαζεύω στο insomnia 😜😁 και να παίζω κάνα pubg και call of duty
Dr_73 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Twoface είπε Πιστεύετε ότι είναι καλή περίοδος ( τιμών ) για να φτιάξω υπολογιστή; Για μνήμες και κάρτες γραφικών , παίζει να είναι η χειρότερη που θυμάμαι από το 1992 (πιο πριν είχαμε κάτι ... all in one, amstrad , atari st , amiga κτλ). Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από Dr_73 4
splanis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 http://www.e-shop.gr/samsung-ue40d6000-200hz-3d-40-led-p-PER.157102 περιπου 5 ετων, ποσο λετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις