Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, spy94 είπε

Περιμένεις να βρεις 6700/7700k στα ~200€ και μετά τον δίνεις στα 150€ τον δικό σου-αν μπορείς φυσικά!Αλλιώς αν είναι να δώσεις άλλα τόσα,δώσε και μητρική και πάμε για άλλα!

όταν θα φτάσει στα 200 ευρώ ο 7700Κ  τότε θα έχει πέσει ακόμα σε τιμή ο μτχ 7600Κ......όπως και να έχει είναι δύσκολη η πώληση cpu αυτήν την περίοδο μιας και η amd μπήκε δυνατά μέσα στο παιχνίδι των cpus και οι τιμές πρέπει να πέσουν πολύ για να φύγει ένα μτχ cpu....

4 ώρες πριν, siralexgio7 είπε

Που ήσουν εσύ με τον i7 4790k όταν τον έψαχνα 2 μήνες και πουλούσαν στα 250, ε; 😃😃😃

Το έδωσα σε φιλικό άτομο και τον έχει στα 4,7ghz daily και είναι jet μου λέει...... ειδάλλως δεν είχα σκοπό να τον δώσω (και αφού είχα και καβάτζα έναν i3 4170 για το 2nd pc)..... Εν τέλει τι αγόρασες?

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, BabisTs είπε

όταν θα φτάσει στα 200 ευρώ ο 7700Κ  τότε θα έχει πέσει ακόμα σε τιμή ο μτχ 7600Κ......όπως και να έχει είναι δύσκολη η πώληση cpu αυτήν την περίοδο μιας και η amd μπήκε δυνατά μέσα στο παιχνίδι των cpus και οι τιμές πρέπει να πέσουν πολύ για να φύγει ένα μτχ cpu....

Το έδωσα σε φιλικό άτομο και τον έχει στα 4,7ghz daily και είναι jet μου λέει...... ειδάλλως δεν είχα σκοπό να τον δώσω (και αφού είχα και καβάτζα έναν i3 4170 για το 2nd pc)..... Εν τέλει τι αγόρασες?

Τώρα θα με "κράξετε", αλλά τον αγόρασα καινούριο (360€)! Απέφυγα (και τυχαία, λίγο), δύο περιπτώσεις, που αποδείχτηκαν στην πορεία χαλασμένοι και μετά φοβήθηκα και τα ΄΄έσκασα¨.-

Δημοσ.

Και 6700k να βρει μια χαρά είναι.Έχουν παίξει παλιότερα στα 200€.Αλλά και λίγο παραπάνω να δώσει για 7700κ δεν έγινε και κάτι.Γιαυτό είπα ~200.

10 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Τώρα θα με "κράξετε", αλλά τον αγόρασα καινούριο (360€)! Απέφυγα (και τυχαία, λίγο), δύο περιπτώσεις, που αποδείχτηκαν στην πορεία χαλασμένοι και μετά φοβήθηκα και τα ΄΄έσκασα¨.-

Τζάμπα πράμα :P Μάλλον πριν ξανα αγοράσεις κάτι πρέπει να ρωτήσεις εδώ :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, spy94 είπε

Και 6700k να βρει μια χαρά είναι.Έχουν παίξει παλιότερα στα 200€.Αλλά και λίγο παραπάνω να δώσει για 7700κ δεν έγινε και κάτι.Γιαυτό είπα ~200.

Κατά βάση τον πήρα με τιμολόγιο και μου ήρθε λιγότερο. Επίσης, είχα ήδη αναβαθμίσει τη ram σε 16g και όταν αποφάσισα να αλλάξω επεξεργαστή ήμουν μπλοκαρισμένος. Αν σκεφτείς ότι έδωσα τον i5 4460 για 90€, μου ήρθε κάπου στα 210€. Και σκέφτηκα ότι θα έχει και καλή μεταπώληση με εγγύηση. Πάντως είχα ρωτήσει, να ξέρεις. Με αφορμή αυτό, ξεκίνησα εδώ! Ευχαριστώ!-

Επεξ/σία από siralexgio7
Δημοσ.
2 ώρες πριν, siralexgio7 είπε

Κατά βάση τον πήρα με τιμολόγιο και μου ήρθε λιγότερο. Επίσης, είχα ήδη αναβαθμίσει τη ram σε 16g και όταν αποφάσισα να αλλάξω επεξεργαστή ήμουν μπλοκαρισμένος. Αν σκεφτείς ότι έδωσα τον i5 4460 για 90€, μου ήρθε κάπου στα 210€. Και σκέφτηκα ότι θα έχει και καλή μεταπώληση με εγγύηση. Πάντως είχα ρωτήσει, να ξέρεις. Με αφορμή αυτό, ξεκίνησα εδώ! Ευχαριστώ!-

εγω πάντως πούλησα τον i3 4170 extes 60 ευρω και πηρα απο ενα μελος σε καλη τιμη τον i5 4460 στα 75 .....πρεπει να ψαχνεις και λιγο γτ τυχαίνει να πέσεις και σε ατομο π να μην ξερει να κοστολογει αυτα π πουλαει και να παρεις κατι κοψοχρονιά 

• Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, life is music είπε

εγω πάντως πούλησα τον i3 4170 extes 60 ευρω και πηρα απο ενα μελος σε καλη τιμη τον i5 4460 στα 75 .....πρεπει να ψαχνεις και λιγο γτ τυχαίνει να πέσεις και σε ατομο π να μην ξερει να κοστολογει αυτα π πουλαει και να παρεις κατι κοψοχρονιά 

Ότι θέλει ψάξιμο είναι αλήθεια, αλλά ο σκοπός μου είναι να βρω μια σωστή τιμή και για τους δύο που συμμετέχουν και πιο πολύ απ' όλα καλό προϊόν. Αυτό θεωρώ,είναι το πιο δύσκολο να εκτιμήσει κάποιος.-

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, spy94 είπε

ΤΟΝ 7700Κ ειδα τωρα οτι τον πουλουσαν καποια ατομα εδω στις αγγελιες ακομα κ 170 ευρω κ μου εκανε τρομερη εντυπωση. με κοβω παντως να χωνευω τον ι5 κ να μαζευω λεφτα για τον ι7 κ βλεπουμε μετα τι θα τον κανω...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, life is music είπε

Δηλαδή εκμεταλλεύεσαι την άγνοια του κόσμου; Και άλλοι το κάνουν αλλά δεν είναι περήφανοι.

Προσωπικα θα σταματήσω να σου απαντάω εδώ μέσα γιατί το έχεις χεσει με το εμπόριο και προφανώς δεν κόβεις αποδείξεις, δεν είσαι νόμιμος.

Την καλημέρα μου :)

• Like 9
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Προσωπικα θα σταματήσω να σου απαντάω εδώ μέσα γιατί το έχεις χεσει με το εμπόριο και προφανώς δεν κόβεις αποδείξεις, δεν είσαι νόμιμος.

Την καλημέρα μου :)

Δεν σχολιάζω τον άλλο , αλλά μόνο εσένα. Για μεταχειρισμένα, χρειάζεται να κόβει αποδείξεις;  Αν εγώ κι εσύ έχουμε πάρει νόμιμα με απόδειξη hardware  , το πουλάμε μεταξύ μας όσες φορές θέλουμε χωρίς απόδειξη . Ισχύει κάτι άλλο ;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Δεν σχολιάζω τον άλλο , αλλά μόνο εσένα. Για μεταχειρισμένα, χρειάζεται να κόβει αποδείξεις;  Αν εγώ κι εσύ έχουμε πάρει νόμιμα με απόδειξη hardware  , το πουλάμε μεταξύ μας όσες φορές θέλουμε χωρίς απόδειξη . Ισχύει κάτι άλλο ;

Κοιτα, αν αγοράζεις συνέχεια μεταχειρησμενα με παζάρια, και μετα τα πουλάς με καπέλο +20-30% και αυτό το κανεις 4 φορές τον μήνα (ή και παραπάνω), τι σε κάνει διαφορετικό από κάποιον με μαγαζί με μεταχειρησμενα; Δουλειά καταντάει, και προφανώς αφού γίνεται συνεχώς και με κέρδος αυτά πρέπει να δηλωθούν.

Οπως και να έχει είναι παράνομο, και κακό για το φόρουμ να του βάζει πλάτες.

Και εγώ έχει τυχει να πουλήσω μερικές φορές κάτι που πήρα από εδώ, γιατί τελικά δεν με βόλεψε, όχι να βγαινω με υπερηφάνεια να λέω "δεν ήξερε ο άλλος και μου τα έδωσε κοψοχρονιά, αλλά εγώ θα τα πουλησω αμέσως ακριβότερα".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ή τουλάχιστον έχεις την στοιχειώδη λογική να μην βγαίνεις σε ένα φόρουμ από το οποίο κάνεις αγοραπωλησίες και να λές έπιασα τον χ μαλάκα και το πούλησα στον y, αυτό βέβαια προυποθέτει στοιχειώδη λογική όπως προανέφερα, όπου με τον συγκεκριμένο είναι έννοιες ασύμβατές, προσωπικά πιστεύω πως πρόκειται για μία ακόμη ψεύτικη ιστορία από τος 10άδες που φαντάζεται και αραδιάζει κατα καιρούς, κάποτε ρωτούσε πόσο να αγοράσει μια σύνθεση υπολογιστή για ένα (φανταστικό) του φίλο και είχε ξεχάσει πως ήταν το σύστημα της υπογραφής του αυτά.......

Επεξ/σία από Qless
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παίδες ... παράνομο εφόσον δεν παραβιάζει κάποιο συγκεκριμένο νόμο δεν είναι ! Δεν έχει μαγαζί . Αν είχε (και πούλαγε χωρίς τιμολόγια , αποδείξεις κτλ) , τότε θα ήταν παράνομο.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Ρε παίδες ... παράνομο εφόσον δεν παραβιάζει κάποιο συγκεκριμένο νόμο δεν είναι ! Δεν έχει μαγαζί . Αν είχε (και πούλαγε χωρίς τιμολόγια , αποδείξεις κτλ) , τότε θα ήταν παράνομο.

Σαν ιδιωτης,μεχρι ενα συγκεκριμενο αριθμο πραγματων μπορεις να πουλησεις μεταχειρισμενα τον χρονο,νομιζω μεχρι 10, μετα σε πιανουν και τρως αυστηρο προστιμο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, benign είπε

Σαν ιδιωτης,μεχρι ενα συγκεκριμενο αριθμο πραγματων μπορεις να πουλησεις μεταχειρισμενα τον χρονο,νομιζω μεχρι 10, μετα σε πιανουν και τρως αυστηρο προστιμο.

Ποιά διάταξη είναι αυτή ; Έχει εφαρμοστεί ποτέ ;;;

Δηλαδή δεν μπορώ να πουλήσω 3 ram , ένα τροφοδοτικό ,2 παντελόνια , 1 κολάρο σκύλου ,  1 ποδήλατο και 3 διαφορετικές πολυθρόνες ; Δεν νομίζω.

Και πως πιστοποιείται ο αριθμός ;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Ποιά διάταξη είναι αυτή ; Έχει εφαρμοστεί ποτέ ;;;

Δηλαδή δεν μπορώ να πουλήσω 3 ram , ένα τροφοδοτικό ,2 παντελόνια , 1 κολάρο σκύλου ,  1 ποδήλατο και 3 διαφορετικές πολυθρόνες ; Δεν νομίζω.

Και πως πιστοποιείται ο αριθμός ;;;

Αν σε καταγγειλουν ,τοτε ερχεται εφορος και σε ψαχνει.Εχει εφαρμοστει σε γνωστο, παλιο site αγγελιων και επεσαν 5.000 ευρω προστιμα μινιμουμ. Πριν 5 η 6 χρονια, αν θυμαμαι καλα.

Μερικοι κανουν παρεμποριο,αλλο να δωσεις μερικα πραγματα,οπως παρεθεσες,μια φορα τον χρονο,αλλα να το κανεις συνεχως με εκατονταδες πραγματα,ασταματητα, ολο τον χρονο,υπαρχει διαφορα.

Επισης ο αριθμος πιστοποιειται απο τις καταχωρησεις στο site που μενουν για πολυ χρονικο διαστημα και απο τον αριθμο αξιολογησεων σου.

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...