Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Κι όμως, φίλε μου... Υπάρχουν φορές που "πνίγεσαι" και θα ευχόσουν να είχες ένα 2ο ρούτερ για καβάντζα. Εμένα μου κάηκε το ρούτερ από κεραυνό 23 Δεκεμβρίου(!) και μου είπαν από τη vodafone ότι για να έρθει τεχνικός και να μου  φέρει άλλο θα φτάναμε στις 28-29. Αν έβλεπα τότε, μια τέτοια αγγελία σε προσιτή τιμή, θα "έτρεχα"! Ποτέ δεν ξέρεις...-

Σε πολυ σπανιες καταστασεις με λιγα λογια και αν εισαι τοσο κωλοφωτιας που δεν μπορεις να μεινεις λιγες μερες χωρις ιντερνετ λες και ηρθε το τελος του κοσμου...γιατι σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση σου λενε οτι εχουν δωσει εντολη και περνας απο καταστημα παροχου και σου δινουν τσαμπα συσκευη την ιδια μερα κιολας.Τεσπα ας κανει οτι θελει ο φιλος απλα παιζει να περιμενει καμια 10ετια μεχρι να βρεθει καποιος αυτη ειναι η αποψη μου.

ps.Φιλε philos στειλε Pm αν το πουλησεις ευκολα γιατι εχω καμια 10αρια roυter πεταμενα απο παροχους..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, philos είπε

Καλησπέρα!

Έχω έναν VDSL Modem / Router ZTE ZXHN H267A με το κουτί του από Vodafone. Επειδή έχω ήδη άλλους 2 routers, ενώ, δεν προβλέπεται να φύγω από τη Vodafone (άρα να ζητηθεί επιστροφή), σκέφτομαι να το δώσω στις αγγελίες για να μην κάθεται. Πόσο λέτε να το βάλω;

Βάλε 10€ και βλέπεις, μπορεί να το χρειαστεί κάποιος και νομίζω πως έχω δει κι άλλα σε τέτοια τιμή. Δεν ξέρω αν φεύγουν όμως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, gamanos είπε

Καλημέρα,

ώρα να ζητήσω κι εγώ τη γνώμη σας.

i7 3770k με έξτρα τούμπανη ψύκτρα (δεν θυμάμαι τώρα)

gigabyte z77 ds3h (1155)

gigabyte h61m (1155)

DDR3 Μνήμες 2x4 Gb

DDR3 μνήμες 2χ8 Gb

Πακέτο η Z77 με ψύχτρα , μνήμες 2χ4 και ι7 3770k έχει ελπίδες; Τιμή;

Ευχαριστώ για τον κόπο σας.

Το πακετο στα 220 ευρω αρχικη τιμη και μπορειτε να πεσετε οσο εσεις νομιζετε αν δεν υπαρχει ζητηση.Συνηθως προτιμουν non Κ επεξεργαστες που δεν εχουν καταπονηθει με overclocking και θεωρητικα μπορει να δουλεψουν για πολλα χρονια. Εγω στην θεση σας θα το κραταγα μεχρι το 2020/21 που θα ερθουν οι ddr5. Για ενα μεσο χρηστη ειναι μια χαρα ακομη και με τις εκτος πραγματικοτητας τωρινες τιμες στην ram δεν αξιζει να αναβαθμισετε . Ολο το σετ ειναι πανω κατω στην αξια της καινουργιας ram μονο, απο οποιο πρισμα και να το δειτε,ειναι εξωφρενικο.

ddr 3 2X8 100 ευρω

gigabyte H61m 30 ευρω

15 ώρες πριν, iceman33221 είπε

καλησπερα. μια ερωτηση αυτος ο επεξεργαστης αγορασμενος πριν απο 1 χρονο,χωρις overclock κλπ ποσο θα μπορουσα να τον δωσω σημερα?με αποδειξη αγορας φυσικα απο ελληνικο καταστημα. 

http://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i5-7600k-380ghz-lga1151-box-p-PER.558704

150? μιας κ υποθετω οτι μεσα σε 1 χρονο εχασε 120ευρω αξιας χαλαρα.

170 - 180 θα τον εδινα,οχι πιο κατω ,αλλιως θα τον κρατουσα. Δεν αξιζει να τον δωσετε,μια χαρα ειναι.

Στις 2/19/2018 στις 9:04 ΜΜ, aneurysm είπε

Msi RX480 Gaming X 4GB, πόσο δίνεται? Με 3 μήνες εγγύσης ακόμα. αλλά χωρις συσκευασια.

Εγω θα σου πω ποσο,κατα την γνωμη μου,ειναι λογικο να δωθει στην καλυτερη περιπτωση,το ποσο θα την βαλεις εσυ,ειναι δικο σου θεμα,αυτο το ξεκαθαριζω λογω mining craze. To πολυ 200 ευρω, εφοσον ειναι σε καλη κατασταση.

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, benign είπε

170 - 180 θα τον εδινα,οχι πιο κατω ,αλλιως θα τον κρατουσα. Δεν αξιζει να τον δωσετε,μια χαρα ειναι.

το προβλημα μου ειναι οτι επειδη χρησιμοποιω 3ds max 100ριζει ο επεξεργαστης ακομα και σε απλα render, κ μου κολαει ολο τον υπολογιστη και καποιες φορες κρασαρει κ ολας. Ειχα εναν I7 απο τους πρωτους και δν ειχα τετοια θεματα και τωρα με αυτον το I5 εχω δυστηχως και με παει πισω για αυτο σκεφτομαι να τον αλλαξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εχω  το εξης συστημα

αν το πουλησω ποσο λετε να πιασει?

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Επεξ/σία από Racerr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, iceman33221 είπε

το προβλημα μου ειναι οτι επειδη χρησιμοποιω 3ds max 100ριζει ο επεξεργαστης ακομα και σε απλα render, κ μου κολαει ολο τον υπολογιστη και καποιες φορες κρασαρει κ ολας. Ειχα εναν I7 απο τους πρωτους και δν ειχα τετοια θεματα και τωρα με αυτον το I5 εχω δυστηχως και με παει πισω για αυτο σκεφτομαι να τον αλλαξω.

Σας καταλαβαινω,σε αυτη τη περιπτωση,οχι κατω απο 170 ευρω μινιμουμ κατα την γνωμη μου.

4 ώρες πριν, Racerr είπε

εγω εχω  το εξης συστημα

αν το πουλησω ποσο λετε να πιασει?

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Μηχανημα δεκαετιας,χωρις καρτα γραφικων, κατα πασα πιθανοτητα με τροφοδοτικο χαμηλης ποιοτητας με μονο 4 gigs ram,επισης δεν λετε αν εχει δισκο μεσα,αυτο που παραθεσατε ειναι ελλειπες.Αλλα αν υποθεσουμε οτι εχει εναν παλιο 500αρη δισκο,οπως ειχαν τα περισσοτερα την εποχη εκεινη,μεχρι 50- 60 ευρω,αναλογα και τι κουτι εχει που επισης δεν μας ειπατε.

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, benign είπε

Σας καταλαβαινω,σε αυτη τη περιπτωση,οχι κατω απο 170 ευρω μινιμουμ κατα την γνωμη μου.

Μηχανημα δεκαετιας,χωρις καρτα γραφικων, κατα πασα πιθανοτητα με τροφοδοτικο χαμηλης ποιοτητας με μονο 4 gigs ram,επισης δεν λετε αν εχει δισκο μεσα,αυτο που παραθεσατε ειναι ελλειπες.Αλλα αν υποθεσουμε οτι εχει εναν παλιο 500αρη δισκο,οπως ειχαν τα περισσοτερα την εποχη εκεινη,μεχρι 50- 60 ευρω,αναλογα και τι κουτι εχει που επισης δεν μας ειπατε.

Μπορεί να είναι φαινομενικά άσχετο, αλλά έχεις πολλά μπράβο από μένα, για το ύφος των απαντήσεών σου, που (πιθανότατα) υποδηλώνει και αντίστοιχο ήθος.-

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, benign είπε

παραλειψη μου οριστε εικονες ξεχωριστα

το τροφοδοτικο δεν το θυμαμαι θα ανοιξω κουτι συντομα

cpu.png

graphics.png

main.png

memory.png

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Screenshot_8.png

Screenshot_12.png

Screenshot_13.png

Επεξ/σία από Racerr
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Racerr είπε

παραλειψη μου οριστε εικονες ξεχωριστα

το τροφοδοτικο δεν το θυμαμαι θα ανοιξω κουτι συντομα

cpu.png

graphics.png

main.png

memory.png

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Screenshot_8.png

Screenshot_12.png

Screenshot_13.png

Καλησπέρα, θα πρότεινα πακέτο όπως είναι (θα φύγει πιο εύκολα) περίπου 120 ευρώ. Έχει κάποιες προοπτικές αναβάθμισης αλλά είναι και μια χαρά για καθημερινός υπολογιστής.

Το τροφοδοτικό δεν έχει νόημα να το κοιτάξετε, 99% θα είναι αντίστοιχο με το υπόλοιπο pc, αν αγοράστηκε έτοιμο απο κατάστημα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, θα πρότεινα πακέτο όπως είναι (θα φύγει πιο εύκολα) περίπου 120 ευρώ. Έχει κάποιες προοπτικές αναβάθμισης αλλά είναι και μια χαρά για καθημερινός υπολογιστής.

Το τροφοδοτικό δεν έχει νόημα να το κοιτάξετε, 99% θα είναι αντίστοιχο με το υπόλοιπο pc, αν αγοράστηκε έτοιμο απο κατάστημα.

ναι για καθημερινη χρηση πλεον πριν 6 χρονια που το πηρα σχεδον σηκωνε παιχνιδια

το σκεφτομαι μαζι με ενα σαρωτη-εκτυπωτη αφης με δυνατοτητα συνδεσης wifi

Δημοσ.

Καλύτερα ξεχωριστά και όχι πακέτο, για να βρεθέι ευκολότερα αγοραστής. Πακέτο ο σαρωτής να κοστολογηθεί το πολύ 20-25 ευρώ ενώ ξεχωριστά αρκετά παραπάνω (λογικά).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Μπορεί να είναι φαινομενικά άσχετο, αλλά έχεις πολλά μπράβο από μένα, για το ύφος των απαντήσεών σου, που (πιθανότατα) υποδηλώνει και αντίστοιχο ήθος.-

Ευχαριστω,εισαι πολυ ευγενικος,αλλα, ειλικρινα,δεν θεωρω οτι κανω κατι το ιδιαιτερο. Απλα προσπαθω να βοηθησω. Ο πιο ευγενης και εξυπηρετικος οπως εχω ξαναπει ειναι ο Sheo αλλα και πολλα αλλα παιδια εδω,ειναι πολυ ευγενεστερα και πολυ πιο εξυπηρετικα απο μενα. :)

Επεξ/σία από benign
  • Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...