Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
Στις 2/15/2018 στις 1:11 ΠΜ, noFEARgr είπε

αυτο που δεν ξερω ειναι η μητρικη ποσο πιανει

Κανά 40ρι-50ρι........

Στις 2/15/2018 στις 1:11 ΠΜ, noFEARgr είπε

καλησπερα 

Θελω να πουλησω τα παρακατω :

Cpu :i7 3770

ram: HyperX  8gb 1600 ddr3 cl9 https://www.kingston.com/datasheets/KHX1600C9D3B1_4G.pdf

motherboard : gigabyte GA-B75M-D3H https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-B75M-D3H-rev-10#ov

αυτο που δεν ξερω ειναι ποσο να τα δωσω ολα μαζι .

210-220 max ίσως.....

• Like 3
Δημοσ.
13 ώρες πριν, FCastor είπε

Καλησπέρα παιδιά. 

Είπα να κάνω μια... εξόρμηση στην αποθήκη μου σήμερα και βρήκα διάφορες παλιές κονσόλες και παιχνίδια τους. Gameboy, Game Gear (μαζί με TV tuner...!), PS1 (τσιπαρισμένο νομίζω), PS2, Sega Saturn, Nintendo 64, μέχρι και ένα Atari 2600.

Αν υποθέσουμε ότι όλα αυτά είναι λειτουργικά, αξίζουν γενικά τίποτα; Νομίζω περισσότερο ως συλλεκτικά φαντάζομαι.

Αν έχεις κανένα σφραγισμενο ναι

Αν είναι ανοιχτά κτλπ δεν έχουν καμία σχεδόν αξία. Απλά τα πουλάς σε μια χαμηλή τιμή να φεύγουν.

Δημοσ.

Φίλε με τις κονσόλες κάνε μια βόλτα στο eBay να δεις τι γίνεται. Γενικά υπάρχει αξία αλλά δυστυχώς τα δικά μας μηχανήματα ήταν pal και η μεγάλη ζήτηση είναι στις ΗΠΑ. Το ότι δεν είναι σφραγισμένα ρίχνει την αξία αλλά αν είναι λειτουργικά κάτι θα σου αποφέρουν.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Αν έχεις κανένα σφραγισμενο ναι

Αν είναι ανοιχτά κτλπ δεν έχουν καμία σχεδόν αξία. Απλά τα πουλάς σε μια χαμηλή τιμή να φεύγουν.

Αυτό που λες το στηρίζεις κάπου ;;;

Σφραγισμένο 2600 σαφώς πωλείται 300 ευρώ , αλλά και μη σφραγισμένο ... ΕΦΟΣΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, πιάνει εύκολα 80 . Παρακάτω τον πιάνουν κορόϊδο.

Για pal ntsc πλέον οι τηλεοράσεις υποστηρίζουν όλα τα συστήματα , δεν υπάρχει θέμα..

Δημοσ.
Στις 2/17/2018 στις 5:29 ΜΜ, TRILOBYTER είπε

Μια βοηθεια παιδια

Asus P5K/EPU motherboard s775

CPU E8400 3GHZ με το στοκ κουλερακι του

ΚΟΥΤΙ ASUS VENTO

Sata 160gb 7200rp seagate barracuda

GPU G Force 8400

DVD RW WRITER

2GB KINGSTON HYPER X (2X1) DDR2 RAM

550 WATT POWER SUPPLY

Η μητρικη και οι μνημες εχουν τα κουτια τους. Δεν εχει γινει ουτε οβερκλοκ ουτε τιποτα, ηταν σε πισι γραφειου.

Επειδη το συστημα το πουλαω εκ μερους φιλου ηθελα να ρωτησω εαν στα 70 που ειπατε αξιζει να το δωσει η να κουμπωσει κανεναν 4πυρηνο πανω με μια καρτα του 50ρικου απ τις αγγελιες και να το κρατησει για λαιτ γκει μινγκ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Επειδη το συστημα το πουλαω εκ μερους φιλου ηθελα να ρωτησω εαν στα 70 που ειπατε αξιζει να το δωσει η να κουμπωσει κανεναν 4πυρηνο πανω με μια καρτα του 50ρικου απ τις αγγελιες και να το κρατησει για λαιτ γκει μινγκ

Και τα 70 δυσκολα θα τα πιασει.Θελεις και ραμ και αναλογα με την καρτα που θελεις ισως και τροφοδοτικο.Αναλογα με τα παιχνιδια ισως να αξιζει ομως.

Δημοσ.
Στις 18/2/2018 στις 6:42 ΜΜ, FCastor είπε

Καλησπέρα παιδιά. 

Είπα να κάνω μια... εξόρμηση στην αποθήκη μου σήμερα και βρήκα διάφορες παλιές κονσόλες και παιχνίδια τους. Gameboy, Game Gear (μαζί με TV tuner...!), PS1 (τσιπαρισμένο νομίζω), PS2, Sega Saturn, Nintendo 64, μέχρι και ένα Atari 2600.

Αν υποθέσουμε ότι όλα αυτά είναι λειτουργικά, αξίζουν γενικά τίποτα; Νομίζω περισσότερο ως συλλεκτικά φαντάζομαι.

Αξίζουν ναι, αρκετός κόσμος τα ψάχνει. Ανάλογα την κατάσταση, τα παρελκόμενα, κουτιά κλπ αλλάζει και η τιμή αλλά σίγουρα αξίζουν κάποια χρήματα. 

Αν τα δώσεις όλα ας πούμε πιστεύω σχετικά εύκολα θα πάρεις 300€.

Δημοσ.

Καλημέρα,

ώρα να ζητήσω κι εγώ τη γνώμη σας.

i7 3770k με έξτρα τούμπανη ψύκτρα (δεν θυμάμαι τώρα)

gigabyte z77 ds3h (1155)

gigabyte h61m (1155)

DDR3 Μνήμες 2x4 Gb

DDR3 μνήμες 2χ8 Gb

Πακέτο η Z77 με ψύχτρα , μνήμες 2χ4 και ι7 3770k έχει ελπίδες; Τιμή;

Ευχαριστώ για τον κόπο σας.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα. μια ερωτηση αυτος ο επεξεργαστης αγορασμενος πριν απο 1 χρονο,χωρις overclock κλπ ποσο θα μπορουσα να τον δωσω σημερα?με αποδειξη αγορας φυσικα απο ελληνικο καταστημα. 

http://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i5-7600k-380ghz-lga1151-box-p-PER.558704

150? μιας κ υποθετω οτι μεσα σε 1 χρονο εχασε 120ευρω αξιας χαλαρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω έναν VDSL Modem / Router ZTE ZXHN H267A με το κουτί του από Vodafone. Επειδή έχω ήδη άλλους 2 routers, ενώ, δεν προβλέπεται να φύγω από τη Vodafone (άρα να ζητηθεί επιστροφή), σκέφτομαι να το δώσω στις αγγελίες για να μην κάθεται. Πόσο λέτε να το βάλω;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, philos είπε

Καλησπέρα!

Έχω έναν VDSL Modem / Router ZTE ZXHN H267A με το κουτί του από Vodafone. Επειδή έχω ήδη άλλους 2 routers, ενώ, δεν προβλέπεται να φύγω από τη Vodafone (άρα να ζητηθεί επιστροφή), σκέφτομαι να το δώσω στις αγγελίες για να μην κάθεται. Πόσο λέτε να το βάλω;

Δηλαδη να πληρωσει καποιος για ρουτερ που μπορει να παρει τσαμπα απο τον παροχο του?χλωμο το κοβω αν βρεθει αγοραστης....

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Δηλαδη να πληρωσει καποιος για ρουτερ που μπορει να παρει τσαμπα απο τον παροχο του?χλωμο το κοβω αν βρεθει αγοραστης....

Κι όμως, φίλε μου... Υπάρχουν φορές που "πνίγεσαι" και θα ευχόσουν να είχες ένα 2ο ρούτερ για καβάντζα. Εμένα μου κάηκε το ρούτερ από κεραυνό 23 Δεκεμβρίου(!) και μου είπαν από τη vodafone ότι για να έρθει τεχνικός και να μου  φέρει άλλο θα φτάναμε στις 28-29. Αν έβλεπα τότε, μια τέτοια αγγελία σε προσιτή τιμή, θα "έτρεχα"! Ποτέ δεν ξέρεις...-

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...