Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν σκληρο δισκο IDE στην ακρη Maxtor Diamond Max 10 80gb. Θελω να τον δωσω.

Ειδα στο ebay να τον πουλανε πανω απο 60-70 ευρω. Τι γινεται? Αφου ειναι πολυ παλιος.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Alex-V είπε

Εχω εναν σκληρο δισκο IDE στην ακρη Maxtor Diamond Max 10 80gb. Θελω να τον δωσω.

Ειδα στο ebay να τον πουλανε πανω απο 60-70 ευρω. Τι γινεται? Αφου ειναι πολυ παλιος.

Λογικά επειδή είναι σχετικά δυσευρετοι. Και φίλος μου έψαχνε ide για laptop και οι τιμές ήταν σαν να αγοράζε sata.

Επίσης σημασία δεν έχει μόνο πόσο τους πουλάνε αλλά και πόσο τους αγοράζουν :)

Βαλτον όμως, δε χάνεις τίποτα.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Alex-V είπε

Ε καλα δεν θα τον βαλω τοσο. Εδω μεσα θα βαλω αγγελια.

Αν τον βαλεις 60-70 ευρω θα τον πουλησεις σε 60-70 χρονια.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Alex-V είπε

Στο ebay μπορεί να δεις και gtx 780ti 800 ευρώ . Δεν λέει τίποτε. Επίσης nikon d3000 στα 250 ευρώ.

Οι τελευταίες μου αρέσουν πολύ , χρησιμοποιούνται αντί για πίσω καπάκι φακού.

81b-zUJQWGL._SY355_.jpg

Δημοσ.

Μια βοηθεια παιδια

Asus P5K/EPU motherboard s775

CPU E8400 3GHZ με το στοκ κουλερακι του

ΚΟΥΤΙ ASUS VENTO

Sata 160gb 7200rp seagate barracuda

GPU G Force 8400

DVD RW WRITER

2GB KINGSTON HYPER X (2X1) DDR2 RAM

550 WATT POWER SUPPLY

Η μητρικη και οι μνημες εχουν τα κουτια τους. Δεν εχει γινει ουτε οβερκλοκ ουτε τιποτα, ηταν σε πισι γραφειου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας Samsung 840 pro 128GB με 98% υγεία ~9ΤΒ Written, με εγγύηση σε ισχύ μέχρι 14/10/2019 ( υπάρχει συσκευασία ) πόσο θα μπορούσε να δωθεί;

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ένας Samsung 840 pro 128GB με 98% υγεία ~9ΤΒ Written, με εγγύηση σε ισχύ μέχρι 14/10/2019 ( υπάρχει συσκευασίας ) πόσο θα μπορούσε να δωθεί;

Κάνα 35αρι το πολύ 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Είπα να κάνω μια... εξόρμηση στην αποθήκη μου σήμερα και βρήκα διάφορες παλιές κονσόλες και παιχνίδια τους. Gameboy, Game Gear (μαζί με TV tuner...!), PS1 (τσιπαρισμένο νομίζω), PS2, Sega Saturn, Nintendo 64, μέχρι και ένα Atari 2600.

Αν υποθέσουμε ότι όλα αυτά είναι λειτουργικά, αξίζουν γενικά τίποτα; Νομίζω περισσότερο ως συλλεκτικά φαντάζομαι.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, FCastor είπε

Atari 2600.

Αν δουλεύει και ειναι το μεγάλο σαν αυτό που έχω άβαταρ , πιάνει τουλάχιστον 100-120 ευρώ. Κατά τη γνώμη μου δεν το πουλάς βέβαια.

Το ps1 κάπου 50 ευρώ και το saturn κανένα 70ρι .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, FCastor είπε

Καλησπέρα παιδιά. 

Είπα να κάνω μια... εξόρμηση στην αποθήκη μου σήμερα και βρήκα διάφορες παλιές κονσόλες και παιχνίδια τους. Gameboy, Game Gear (μαζί με TV tuner...!), PS1 (τσιπαρισμένο νομίζω), PS2, Sega Saturn, Nintendo 64, μέχρι και ένα Atari 2600.

Αν υποθέσουμε ότι όλα αυτά είναι λειτουργικά, αξίζουν γενικά τίποτα; Νομίζω περισσότερο ως συλλεκτικά φαντάζομαι.

δεν έχουν καμία συλλεκτική άξια αν ήταν τπτ σφραγισμένα ίσως άλλα έτσι όχι

Δημοσ.
Στις 2/15/2018 στις 1:11 ΠΜ, noFEARgr είπε

καλησπερα 

Θελω να πουλησω τα παρακατω :

Cpu :i7 3770

ram: HyperX  8gb 1600 ddr3 cl9 https://www.kingston.com/datasheets/KHX1600C9D3B1_4G.pdf

motherboard : gigabyte GA-B75M-D3H https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-B75M-D3H-rev-10#ov 

σκεφτομαι cpu γυρω στα 130-150 ευρω  , τις ram στα 40-50 ευρω 

αυτο που δεν ξερω ειναι η μητρικη ποσο πιανει και σαν πακετο ποσο να τα δωσω ολα μαζι .

Επισης εχω και μια radeon 6870 σκεφτομαι γυρω στα 40 με 50 ευρω καλα ειναι ; 

καποια βοηθεια ; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dr_73 είπε

Αν δουλεύει και ειναι το μεγάλο σαν αυτό που έχω άβαταρ , πιάνει τουλάχιστον 100-120 ευρώ. Κατά τη γνώμη μου δεν το πουλάς βέβαια.

Το ps1 κάπου 50 ευρώ και το saturn κανένα 70ρι .

Το μεγάλο είναι, μόνο που δεν έχει αυτές τις καφέ σαν ξύλινες λεπτομέρειες. Είναι όλο μαύρο. Νομίζω στο internet μετά από ένα γρήγορο googleάρισμα το είδα να αναφέρονται σε αυτό με το παρατσούκλι "Darth Vader". Χε...

Δημοσ.

Γεια σας,
Ποσο πιστευεται οτι θα μπορουσα να πουλησω μια μνημη ram 4gb ddr3 1600Mhz για laptop; Ειναι απολυτως λειτουργικη απλα θελω να την αντικαταστησω με μια 8αρα.

Ευχαριστω πολυ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...