Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aleilo03 είπε

Παίδες ένα S7 Rose Gold με υπόλοιπο εγγύησης έως τον Ιούνιο σε πολύ καλή κατάσταση με παρελκόμενα κτλ και 3-4 θήκες γυναικείες και προστασία οθόνης paintbull (είναι της κοπέλας μου) πιάνει κανένα 300αρι?

Φίλε, πούλησα εδώ τον Ιούνιο 320 το s7 edge με παρελκόμενα (ασύρματο φορτιστή, θήκη) και υπόλοιπο εγγύησης 14 μήνες, σε άριστη κατάσταση. Αν σκεφτείς ότι έχει στο skroutz 360, τότε σίγουρα 100 κάτω. Αν σε βοηθάει αυτό...-

Δημοσ.

Καλημέρα . Εχω μια LG Flatron DM2350D 3d led monitor tv Μαζί με 2 γυαλιά. Θέλω να την δώσω για να πάρω μια ips (dell u2414h ή HP E243).Καμια ιδέα για το πόσο να την δώσω?

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!

Έχω ένα  λάπτοπ Asus F55VD με χαρακτηριστικά: 15,6', Intel I3 2370M, 8 GB ddr3 ( 2x4 ), 128 GB SSD, Nvidia 610M και Win 10 home 64bit γνησια. Η μπαταρία του είναι καινούργια, πρόσφατα αλλαγμένη. Καθαρισμένο εσωτερικά με αλλαγή πάστας. Δεν έχει το παραμικρό σημάδι ή γρατζουνιά και πάει σφαίρα.

Χαρακτηριστικά http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/asus-f55vd-sx178h-156-mayro/prod4150437pp/

Πόσο νομίζετε οτι μπορώ να το δώσω;

158618_2253_draft_large.jpg.a25e1db29db9c8740ffc409c0edaecf3.jpg

90486757A4CADEFF75F14C9A8A1A8E9F.jpg

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, koolisk6 είπε

200-250 max

180 εδωσα με i5 και 1TB δισκο 200 ελεγα αλλα το εδωσα ποιο κατω.

Αναφορά σε κείμενο

Lenovo G580 i5-3210m 2.5Ghz 8GB ram 1TB δίσκος δύο κάρτες γραφικών Intel 4000 και Nvidia 610M 1GB

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αγγελια του αιωνα.MSI GTX 1060 στα 150ε, 0 Αξιολογησεις και πληρωμη καταθεση η paysafe. Περιμενω να δω ποσα νηματα θα ανοιξουν αμεσα για εξαπατηση. Red flag απο τα λιγα :D

Επεξ/σία από mixalis95320
  • Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε

Η αγγελια του αιωνα.MSI GTX 1060 στα 150ε, 0 Αξιολογησεις και πληρωμη καταθεση η paysafe. Περιμενω να δω ποσα νηματα θα ανοιξουν αμεσα για εξαπατηση. Red flag απο τα λιγα :D

Προσωπικά έκανα και αναφορά. Εσύ;

7 λεπτά πριν, nikos1982 είπε

αν μπορει να την δοκιμαση αυτος που θα την παρει ποιο το προβλημα που ειναι καταθεση η paypal?

Αν την δοκιμάσει, μάλλον μιλάμε για χέρι χέρι. Που δεν δέχεται.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Προσωπικά έκανα και αναφορά. Εσύ;

Αν την δοκιμάσει, μάλλον μιλάμε για χέρι χέρι. Που δεν δέχεται.

Μου ετυχε να αγορασω κατι χερι με χερι αλλα με πηγε σε τραπεζα για να του βαλω τα λεφτα σε μηχανημα ισως για να μην ειναι πλαστα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Μου ετυχε να αγορασω κατι χερι με χερι αλλα με πηγε σε τραπεζα για να του βαλω τα λεφτα σε μηχανημα ισως για να μην ειναι πλαστα.

Μόνο έτσι, απλά είναι πολύ sketchy η αγγελία.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mixalis95320 είπε

Μήπως είναι χωρίς Φ.Π.Α. και το αδικείς το παιδί;😉

Δημοσ.
1 ώρα πριν, siralexgio7 είπε

Μήπως είναι χωρίς Φ.Π.Α. και το αδικείς το παιδί;😉

Μωρέ λες? Μάλλον είναι μπροστά ο τύπος 5-6 χρονακια.. δεν εξηγείται αλλιώς ;)

Anyway έχει σβηστεί η αγγελία.. ας μην σχολιάζουμε άλλο..

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε

Μωρέ λες? Μάλλον είναι μπροστά ο τύπος 5-6 χρονακια.. δεν εξηγείται αλλιώς ;)

Anyway έχει σβηστεί η αγγελία.. ας μην σχολιάζουμε άλλο..

Αυτό, πάντως, με την paysafe, από την εμπειρία που έχω, λόγω δουλειάς, με παιδιά, το κάνουν συχνά οι πιτσιρικάδες στο fb, για να βγάλουν χαρτζιλίκι, χωρίς να καταλαβαίνουν ακριβώς τι κάνουν. Τώρα μεταφέρθηκε και εδώ. Μπορεί αυτός που το κάνει να είναι απλά βλάκας-ανήλικος και όχι απατεώνας-ενήλικος. Αποτέλεσμα το ίδιο. Πάμε παρακάτω...-

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Αυτό, πάντως, με την paysafe, από την εμπειρία που έχω, λόγω δουλειάς, με παιδιά, το κάνουν συχνά οι πιτσιρικάδες στο fb, για να βγάλουν χαρτζιλίκι, χωρίς να καταλαβαίνουν ακριβώς τι κάνουν. Τώρα μεταφέρθηκε και εδώ. Μπορεί αυτός που το κάνει να είναι απλά βλάκας-ανήλικος και όχι απατεώνας-ενήλικος. Αποτέλεσμα το ίδιο. Πάμε παρακάτω...-

μια ερωτηση εναν i3 4170 ποσο να τον δωσω ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...