Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MTX είπε

ποτε μου δεν το κατάλαβα αυτό εδώ το topic , ποιος είναι αυτός που θα δώσει συμβουλή και θα καθορίσει ποσο να πουλήσει κάποιος κάτι , εύκολα μπορεί να έχει κάποιος άποψη για κάτι που δεν το έχει πληρώσει ο ίδιος από τι τζέπι του , τις τιμές τις καθορίζει αποκλειστικά  η τρέχουσα κατάσταση των τιμών στην αγορά, η ποιότητα και η κατάσταση του προϊόντος καθώς και η συμφωνία αγοραστή και πωλητή να βρούνε μια μέση τιμή που θα αφήσει ευχαριστημένους και τους δυο

Άρα εσυ έγραψες εδώ για...;

Ακριβως τι θέλεις; Να την πεις σε αυτούς που ρωτάνε; Και ποιος είσαι εσυ που θα τους απαγορεύεις να παίρνουν μια γνώμη; Δεν επιβάλλουμε τίποτα, οι ίδιοι ρωτάνε, και ΑΝ θέλουν ακούνε την γνώμη μας.

Αν δεν συμφωνείς, γυρνα στις αγγελίες, και κάνε παζάρια μέχρι την δευτερα παρουσία, μπας και συμφωνήσετε σε τιμή.

• Like 4
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Άρα εσυ έγραψες εδώ για...;

Ακριβως τι θέλεις; Να την πεις σε αυτούς που ρωτάνε; Και ποιος είσαι εσυ που θα τους απαγορεύεις να παίρνουν μια γνώμη; Δεν επιβάλλουμε τίποτα, οι ίδιοι ρωτάνε, και ΑΝ θέλουν ακούνε την γνώμη μας.

Αν δεν συμφωνείς, γυρνα στις αγγελίες, και κάνε παζάρια μέχρι την δευτερα παρουσία, μπας και συμφωνήσετε σε τιμή.

φίλε μου είπα και εγώ την άποψη μου με βάση τι λογική , αλλα όταν διαβάζω κάποιον να λέει ποσο να πουλήσω αυτό και του απαντάει ο άλλος βάλτω 75 ευρώ , ως ο απόλυτος γκουρού πωλήσεων και εκτιμητής μεταχειρισμένων , αποκεί και πέρα το θέμα αγγίζει τα όρια του αστείου, προσωπική μου άποψη πάντα χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν

Επεξ/σία από MTX
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MTX είπε

φίλε μου είπα και εγώ την άποψη μου με βάση τι λογική , αλλα όταν διαβάζω κάποιον να λέει ποσο να πουλήσω αυτό και του απαντάει ο άλλος βάλτω 75 ευρώ , ως ο απόλυτος γκουρού πωλήσεων και εκτιμητής μεταχειρισμένων , αποκεί και πέρα το θέμα αγγίζει τα όρια του αστείου, προσωπική μου άποψη πάντα χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν

Εκεί, ναι συμφωνώ. Για αυτό σχεδόν πάντα αν δεν είμαι σίγουρος βάζω το (; ) στο τέλος. Προτάσεις κάνουμε, τις οποίες κρίνει ο ερωτώμενος. Αν συμφωνήσουμε 2-3ς μάλλον έχουμε δίκιο.

Κατα τα αλλα, το να ρωτήσει κάποιος είναι προαιρετικό, και ότι γράφουμε εδώ είναι καθαρά συμβουλευτικό. Το αν θα το ακούσει ο καθένας, είναι δίκη του υπόθεση.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, MTX είπε

ποτε μου δεν το κατάλαβα αυτό εδώ το topic , ποιος είναι αυτός που θα δώσει συμβουλή και θα καθορίσει ποσο να πουλήσει κάποιος κάτι , εύκολα μπορεί να έχει κάποιος άποψη για κάτι που δεν το έχει πληρώσει ο ίδιος από τι τζέπι του , τις τιμές τις καθορίζει αποκλειστικά  η τρέχουσα κατάσταση των τιμών στην αγορά, η ποιότητα και η κατάσταση του προϊόντος καθώς και η συμφωνία αγοραστή και πωλητή να βρούνε μια μέση τιμή που θα αφήσει ευχαριστημένους και τους δυο

Και γω ποτε δε καταλαβα ποιοι ειναι ολοι αυτοι που αμφισβητουν ολους αυτους που προτεινουν τιμες σ' αυτο το νημα.Πρεπει να χεις σπουδασει marketing για να κανεις μια εκτιμηση η πιστευεις οτι ο καθενας πεταει οτι τιμη του αρεσει?"εύκολα μπορεί να έχει κάποιος άποψη για κάτι που δεν το έχει πληρώσει ο ίδιος από τι τζέπι του", συνηθως αυτος που εχει πληρωσει απο τη τζεπη του κανει και λαθος εκτιμηση γιατι λυπαται τα λεφτα που εδωσε και δε θελει να αποδεχτει οτι το προιον του εχει χασει τεραστιο μερος της αξιας του λογω νεων πιο εξελιγμενων προιοντων."τις τιμές τις καθορίζει αποκλειστικά  η τρέχουσα κατάσταση των τιμών στην αγορά, η ποιότητα και η κατάσταση του προϊόντος" ποιος σου λεει οτι ολα αυτα δε μπορουν να τα εκτιμησουν ανθρωποι που δεν εχουν το προιον?Συμφωνα με τη λογικη σου και συ δε μπορεις να εκτιμησεις μια ταινια αν δεν εχεις παιξει σε αυτη.Οι εκτιμησεις που κανουν τα παιδια εδω βγαινουν λαμβανοντας κυριως υποψην το ποσο πουλιεται το προιον στα καταστηματα (αν υπαρχει), ποσο πουλιεται στην αγορα των μεταχειρισμενων, ποσο κοστιζουν καινουρια παρομοια προιοντα περιπου ισων δυνατοτητων, εγγυηση και κατασταση προιοντος.Ολα αυτα μπορει να τα κανει καποιος και χωρις να εχει ο ιδιος το προιον.Το αν υπαρχουν ενας δυο που θα δωσουν ακραιες τιμες δεν σημαινει οτι ολοι ειναι ασχετοι και γι αυτο γινεται διαλογος.Και στην τελικη κανεις δεν υποχρεωσε κανεναν ουτε να ρωτησει ουτε και να βαλει την τιμη που προτεινεται.Ειναι καθαρα συμβουλευτικο νημα.

• Like 3
Δημοσ.
On 2/5/2018 at 3:40 PM, Fanistop said:

Πόσο μπορώ να πουλήσω τα Bower & Wilkins DM603 S1 με σπασμένη την μεμβράνη απο το ενα tweeter? ειναι σε αριστη κατασταση. 

Παιδιά καμια ιδέα; 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Κατα τα αλλα, το να ρωτήσει κάποιος είναι προαιρετικό, και ότι γράφουμε εδώ είναι καθαρά συμβουλευτικό. Το αν θα το ακούσει ο καθένας, είναι δίκη του υπόθεση.

Κακούργοι εμένα με κάψατε τότε με τις ddr2 και έχασα μες στο νερό το 5ληρο . Πρέπει να με κεράσετε από ένα πιτόγυρο όλοι οι μόνιμοι θαμώνες εδώ πέρα.

Κανονικά θα έπρεπε να ήταν μετά μπύρας, αλλά μην είμαι πολύ σκληρός.

1 ώρα πριν, Fanistop είπε

Παιδιά καμια ιδέα; 

Καινούργια τα s3 βρίσκονται 1000 ευρώ. Δεν είναι δύσκολο να βγάλεις τιμή μόνος σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koolisk6 είπε

130 το πολυ αν θες να φυγουν γρηγορα

αλλιως 150 κ υπομονη

Thanks για την απάντηση, για 130 έλεγα και εγώ να φύγει γρήγορα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Κακούργοι εμένα με κάψατε τότε με τις ddr2 και έχασα μες στο νερό το 5ληρο . Πρέπει να με κεράσετε από ένα πιτόγυρο όλοι οι μόνιμοι θαμώνες εδώ πέρα.

Κανονικά θα έπρεπε να ήταν μετά μπύρας, αλλά μην είμαι πολύ σκληρός.

Καινούργια τα s3 βρίσκονται 1000 ευρώ. Δεν είναι δύσκολο να βγάλεις τιμή μόνος σου.

Επειδή φταις κι εσύ, πίτα νηστήσιμη και αναψυκτικό δικαιούσαι!😉

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω 2 WD green 1ΤΒ 10ετίας και ένα Hitachi 500GB. Οι WD δίσκοι έχουν 100% health απο ότι βλέπω και δεν τους χρησιμοποιώ καθόλου. Αξίζουν τίποτα;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, billyg599 είπε

Καλησπέρα,

Έχω 2 WD green 1ΤΒ 10ετίας και ένα Hitachi 500GB. Οι WD δίσκοι έχουν 100% health απο ότι βλέπω και δεν τους χρησιμοποιώ καθόλου. Αξίζουν τίποτα;

2 χ 25€ + ~18€

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες ένα S7 Rose Gold με υπόλοιπο εγγύησης έως τον Ιούνιο σε πολύ καλή κατάσταση με παρελκόμενα κτλ και 3-4 θήκες γυναικείες και προστασία οθόνης paintbull (είναι της κοπέλας μου) πιάνει κανένα 300αρι?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aleilo03 είπε

Παίδες ένα S7 Rose Gold με υπόλοιπο εγγύησης έως τον Ιούνιο σε πολύ καλή κατάσταση με παρελκόμενα κτλ και 3-4 θήκες γυναικείες και προστασία οθόνης paintbull (είναι της κοπέλας μου) πιάνει κανένα 300αρι?

Μπααα

Αν ήταν το  edge κανένα 330-340 θα έπιανε (μην κοιτάς μερικούς που τα βάζουν κάτι 380-400€ και τα κρατάνε μερικούς αιώνες :P )

Τώρα κανένα 260-270€ βάλε το να φύγει.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...