Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι μετά τις εξηγήσεις καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται για αυστηρότητα. Με την μνήμη έπεσα μέσα?

H μνημη οντως μου διεφυγε ,νομιζα οτι ηταν ddr2 που ειναι ανεβασμενες τιμολογιακα στην αγορα των μεταχειρισμενων.

Κοιτα προσωπικη μου εκτιμηση,οι μνημες πολυ δυσκολα χαλανε και δεν τις επηρεαζει ευκολα ο χρονος,εχουν και lifetime εγγυηση,οποτε μπορεις να τις δωσεις και 10.Υπαρχουν καταστηματα που τις πουλανε εντελως καινουργιες στα 10 ευρω αλλα τα περισσοτερα απο αυτα ειναι απο επαρχια ,οποτε το τελικο κοστος ερχεται γυρω στα 13 με 14 ευρω.

Δημοσ.

Εκει κολλησα και εγω..στις μνημες και την οθονη και ηθελα να δω το σκεπτικο του καθενος.οπως και να εχει βρε dino 8 με 25 η 80 με 120 ειναι αν οχι χαος...τουλαχιστον απεραντο ..κενο.. χεχε :devil:

Δημοσ.

Εκει κολλησα και εγω..στις μνημες και την οθονη και ηθελα να δω το σκεπτικο του καθενος.οπως και να εχει βρε dino 8 με 25 η 80 με 120 ειναι αν οχι χαος...τουλαχιστον απεραντο ..κενο.. χεχε :devil:

Στις μνημες δεν αναφεροταν απο τον χρηστη οτι ηταν ddr3 και μπερδευτηκα,οποτε εχει απολυτο δικιο ο Dino.Στην οθονη εχουμε διαφορα αποψης και εξηγησα τον λογο σε προηγουμενο post.Αλλα τα 20 ευρω δεν ειναι χαος,ουτε απεραντο κενο. :-D

Δημοσ.

δεν θελω να σπαμαρουμε αλλα δεν ηταν 20 αλλα 40 τα γιουρο.ο ενας ειπε 80 και ο αλλος 120 (αλλο αν το ξανασκεφτηκατε μετα).εγω μιλησα με βαση τις αρχικες εκτιμησεις.Μια διαφορα του 35% πιστευω οτι επιτρεπει το χαρακτηρισμο χαος (για να μην πω αλλα αντ αλλων και με πειτε ..κακο... :devil: .)

Υ.Γ Σταματαω εδω με αγαπη αφου λυθηκαν οι αποριες μου και..συνεχιστε να προσφερετε στο φορουμ με τις πολυτιμες γνωσεις σας

• Super Moderators
Δημοσ.

50 euro το P5N-T DLX και 35 euro το P5Q-DLX, επίσης 50 euro o Ε8400 σε προηγούμενο post και εδώ 50 euro o E8600, why? :P

Δημοσ.

50 euro το P5N-T DLX και 35 euro το P5Q-DLX, επίσης 50 euro o Ε8400 σε προηγούμενο post και εδώ 50 euro o E8600, why? :P

Η P5Q δεν υποστηριζει 3 way sli οπως η P5N-T που ειναι και καπως καλυτερη. :-D

http://www.asus.com/...#specifications

Σχετικα με τον E8600 η αποψη μου ειναι οτι λογω παλαιοτητας(επεξεργαστης 4 ετων) τα 300 MHz που τον χωριζουν απο τον E8400 δεν ειναι σημαντικη διαφορα για μεγαλη παρεκλιση στην τιμη.Θα μπορουσα ισως να πω 60 αλλα για δεκα ευρω παραπανω,ο αγοραστης του E8400 μπορει να κανει ενα απλο overclocking.

Αλλο να μιλαμε για καινουργιους επεξεργαστες και διαφορα 300 Mhz και αλλο για επεξεργαστες που σε λιγο θα ειναι 5 ετων,αλλα ειναι προσωπικη μου αποψη.Εξαλλου οσοι συμμετεχουμε εδω ειμαστε απλα καποιοι εμπειροι χρηστες που ειναι λογικο σε καποιες εκτιμησεις να εχουμε αλλη φιλοσοφια.Δινουμε στα μελη που ρωτανε μια γενικη αποψη,δεν ειμαστε οι απολυτοι εκτιμητες των μεταχειρισμενων με καποιο ειδικο πτυχιο. :P

Δημοσ.

Εχμμ συγγνώμη, αλλά μόνο καλύτερη δεν είναι με το nForce 780 που φοράει συγκριτικά με το Ρ45 της P5Q.

Τεχνικα υποστηριζει 3 καρτες sli ολες σε Χ16. Απο ενα σημειο και μετα πιο chip ειναι καλυτερο ,ειναι θεμα το τι θελει καποιος στην μητρικη του.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η P5Q δεν υποστηριζει 3 way sli οπως η P5N-T που ειναι και καπως καλυτερη. :-D

http://www.asus.com/...#specifications

sorry αλλά BS, μιλάμε για Nvidia chipset που το αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι...

Τεχνικα υποστηριζει 3 καρτες sli ολες σε Χ16. Απο ενα σημειο και μετα πιο chip ειναι καλυτερο ,ειναι θεμα το τι θελει καποιος στην μητρικη του.

κι από bottleneck άγιος ο θεός, useless feature...

Σχετικα με τον E8600 η αποψη μου ειναι οτι λογω παλαιοτητας(επεξεργαστης 4 ετων) τα 300 MHz που τον χωριζουν απο τον E8400 δεν ειναι σημαντικη διαφορα για μεγαλη παρεκλιση στην τιμη.Θα μπορουσα ισως να πω 60 αλλα για δεκα ευρω παραπανω,ο αγοραστης του E8400 μπορει να κανει ενα απλο overclocking.

Αλλο να μιλαμε για καινουργιους επεξεργαστες και διαφορα 300 Mhz και αλλο για επεξεργαστες που σε λιγο θα ειναι 5 ετων,αλλα ειναι προσωπικη μου αποψη.Εξαλλου οσοι συμμετεχουμε εδω ειμαστε απλα καποιοι εμπειροι χρηστες που ειναι λογικο σε καποιες εκτιμησεις να εχουμε αλλη φιλοσοφια.Δινουμε στα μελη που ρωτανε μια γενικη αποψη,δεν ειμαστε οι απολυτοι εκτιμητες των μεταχειρισμενων με καποιο ειδικο πτυχιο. :P

διαφωνώ, με το ίδιο o/c ο Ε8600 πάει ακόμα πιο πάνω, άσε που την παλεύει με χαμηλότερο FSB λόγω υψηλότερου multiplier...

είπαμε να κρατάμε τις τιμές χαμηλά αλλά να υπάρχει και μια "κλίμακα", μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Δημοσ.

sorry αλλά BS, μιλάμε για Nvidia chipset που το αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι...

Σεβαστη προσωπικη σου εκτιμηση,φιλοι μου που ειχαν την συγκεκριμενη μητρικη ηταν πολυ ευχαριστημενοι και τους ενδιεφερε παρα πολυ το sli που δεν προσφερε η P5Q.Εγω δεν εχω να προσθεσω κατι,δεν εχω chip phobia,αλλα οπως ειπα ο καθενας κανει την εκτιμηση του, με βαση τα κριτηρια του και την κριση του.(Και ηδη εχουμε βγει off topic.) :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...