Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, splanis είπε

Δεν θα δω μεγάλη διαφορά αν πάω σε ryzen 5?

Δεν νομίζω τουλάχιστον όχι τόση ώστε να αξίζει. Σε 8400 όμως ναι, θα δεις!

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας για τις τιμές που έχω βάλει στις δυο αγγελίες μου εδώ;

θα την εκτιμούσα πολύ. Θεωρώ πως είναι οκ οι τιμές που έβαλα διότι όπως και να το κάνουμε είναι καινούργια τα κομμάτια.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Θα πάρεις το ps4 pro 1tb white που έβαλα ότι είναι σε προσφορά εεεε;;;

:) ;)

Σαν τιμή μια χαρά θα του το δωσεις :)

οχι, δεν εχω καθολου χρονο για ps4 :(

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, φαινομενικά άσχετο: Πόσες περισσότερες φορές από 6164 (μέχρι πριν λίγο) πρέπει να διαβαστεί μια αγγελία για να καταλάβει ο πωλητής ότι δε μπορεί να πουληθεί το προϊόν;;;;-

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Να ρωτήσω κάτι, φαινομενικά άσχετο: Πόσες περισσότερες φορές από 6164 (μέχρι πριν λίγο) πρέπει να διαβαστεί μια αγγελία για να καταλάβει ο πωλητής ότι δε μπορεί να πουληθεί το προϊόν;;;;-

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαιρετώ. Είχα αρκετές μέρες να σας σπάσω τα νεύρα, δεν μπορείτε να πείτε.:P

Λοιπόν, ένα Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon Global (με την B20 / 800Mhz μπάντα) μαύρο, σε κατάσταση καινούριου, αγορασμένο πριν 1 μήνα, με όλα τα παρελκόμενα και το κουτί εννοείται, πόσο πιάνει;

Υπάρχει περίπτωση για 100€-110€ ή είμαι εκτός τόπου και χρόνου;:ph34r:

Δημοσ.
5 ώρες πριν, siralexgio7 είπε

Δεν τους νοιαζει μερικους. Ειχα προσεξει ατομο που πουλαγε εναν παλιο επεξεργαστη χρονια,καμμια δεκαρια, σε αλλο γνωστο site.  Μην ασχολησαι , αν η τιμη ειναι παραλογη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AlienTechGR είπε

Χαιρετώ. Είχα αρκετές μέρες να σας σπάσω τα νεύρα, δεν μπορείτε να πείτε.:P

Λοιπόν, ένα Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon Global (με την B20 / 800Mhz μπάντα) μαύρο, σε κατάσταση καινούριου, αγορασμένο πριν 1 μήνα, με όλα τα παρελκόμενα και το κουτί εννοείται, πόσο πιάνει;

Υπάρχει περίπτωση για 100€-110€ ή είμαι εκτός τόπου και χρόνου;:ph34r:

Ενός μήνα και αν εννοείς αυτό

http://www.drphone.gr/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-3gb-32gb-black.html

στα 100 ευρώ θα πουληθεί και γρήγορα πιστεύω......

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε εντάξει 100€ είναι μια λογική τιμή.

Όχι παραπάνω όμως γιατί 137€ παίζει καινούργιο σφραγισμενο από Ελλάδα.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, benign είπε

Δεν τους νοιαζει μερικους. Ειχα προσεξει ατομο που πουλαγε εναν παλιο επεξεργαστη χρονια,καμμια δεκαρια, σε αλλο γνωστο site.  Μην ασχολησαι , αν η τιμη ειναι παραλογη.

Είναι ένα pc με 8g ram, fx6300, gpu 4g, που λέει ότι παίζει όλα τα games σε ultra settings. Και τον ρώτησα να μας πει πως το κάνει αυτό για να μη χαλάμε τζάμπα τα χρήματά μας. Και μου κόψανε την ερώτηση. Μετά υπέθεσα, ότι έπαιζε σε ultra το '12 που θα έβαλε την αγγελία πρώτη φορά και ξέχασε να το αλλάξει!-

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Είναι ένα pc με 8g ram, fx6300, gpu 4g, που λέει ότι παίζει όλα τα games σε ultra settings. Και τον ρώτησα να μας πει πως το κάνει αυτό για να μη χαλάμε τζάμπα τα χρήματά μας. Και μου κόψανε την ερώτηση. Μετά υπέθεσα, ότι έπαιζε σε ultra το '12 που θα έβαλε την αγγελία πρώτη φορά και ξέχασε να το αλλάξει!-

Μην γινεσαι κακος γινεται.....σε αναλυση 800χ600 :lol:

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Lenovo 300S-11IBR (Tower SFF)

Με τα εξής πόσο θα το βάζατε;

J3160 + 500GB ,και είναι σαν να βγήκε από το κουτί .

44444444.jpg

και μια ακόμα εκτίμηση :

Acer Aspire XC-215 SFF (E2-6110/4GΒ/500GB/W8)

https://www.skroutz.gr/s/7262138/Acer-Aspire-XC-215-SFF-E2-6110-4GΒ-500GB-W8.html

Είναι το μοντέλο με τον 1ΤΒ Western Blue και Windows 10 αυθεντικό κλειδί και αυτός σαν να βγήκε από το κουτί του.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, siralexgio7 είπε

Είναι ένα pc με 8g ram, fx6300

Πρόσεχε πως μιλάς για τους FX. Είναι επεξεργαστάρες. Τους πρότειναν εδώ έναντι όλων των intel socket 1155, 1150 μέχρι και τους skylake στο 1151. Υπάρχουν χρήστες με 7000posts με τέτοιες προτάσεις.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Πρόσεχε πως μιλάς για τους FX. Είναι επεξεργαστάρες. Τους πρότειναν εδώ έναντι όλων των intel socket 1155, 1150 μέχρι και τους skylake στο 1151. Υπάρχουν χρήστες με 7000posts με τέτοιες προτάσεις.

Σε λίγο καιρό θα τους δίνουν στη shell με την κάρτα smart club!-

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...