Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, PantKo είπε

η πιο φτηνη απο αυτες τις 3 ειναι στα 205... 55ευρω πανω.... με την ιδια λογικη με αλλα 50 ισως βρω μια 1060 ... οταν προσπαθεις να κοψεις ευρουλακια και τα 50 ειναι 50...

απο το σκρουτζ οι τιμες..εκτος αν υπαρχει αλλο μαγαζι εκτος σκρουτζ

Για μενα επειδη το ολο θεμα ειναι τα 50 ευρω και γενικα υπαρχει θεματακι γιατι δεν βρισκεις ενα μαγαζι να το κανεις με δοσεις και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και το μονο που θα περιμενεις ειναι τις 3-5 μερες παραδοσης απο το καταστημα..Βρες ενα καταστημα που κανει δοσεις και καντο σε 4 δοσεις τι ειναι ενα 50αρικο το μηνα...

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, icenex είπε

Για μενα επειδη το ολο θεμα ειναι τα 50 ευρω και γενικα υπαρχει θεματακι γιατι δεν βρισκεις ενα μαγαζι να το κανεις με δοσεις και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και το μονο που θα περιμενεις ειναι τις 3-5 μερες παραδοσης απο το καταστημα..Βρες ενα καταστημα που κανει δοσεις και καντο σε 4 δοσεις τι ειναι ενα 50αρικο το μηνα...

υπαρχει μαγαζι που να κανει δοσεις χωρις πιστωτικη;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PantKo είπε

υπαρχει μαγαζι που να κανει δοσεις χωρις πιστωτικη;

Οποιο μαγαζι κανει δοσεις φανταζομαι γινεται και με την χρεωστικη καρτα που εχουν σχεδον οι περισσοτεροι απο εμας για να βγαζουν λεφτα απο το ατμ.Τωρα θα σε γελασω αν υπαρχει επιβαρυνση η οχι, καποιοι βαζουν καποιο ποσοστο πανω και καποιοι οχι αναλογως την πολιτικη του καταστηματος και αναλογως ποσες δοσεις θα το κανεις.Οσες λιγοτερες τοσο μικροτερο το ποσοστο.Πχ ενα 5% που σημαινει στα 200 ευρω ενα 10αρικο για αυτην την διευκολυνση.Αν αναλογιστεις το γεγονος οτι ορισμενα μαγαζια την εχουν μεχρι κ 260 ευρω η και παραπανω ενα 10αρικο πανω για να εισαι χαλαρος και να πληρωσεις την καρτα πιο ευκολα και να μην σου φανει νομιζω ειναι καλο deal.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, PantKo είπε

η πιο φτηνη απο αυτες τις 3 ειναι στα 205... 55ευρω πανω.... με την ιδια λογικη με αλλα 50 ισως βρω μια 1060 ... οταν προσπαθεις να κοψεις ευρουλακια και τα 50 ειναι 50...

απο το σκρουτζ οι τιμες..εκτος αν υπαρχει αλλο μαγαζι εκτος σκρουτζ

Εγώ την δική μου της Gigabyte G1 Gaming 4GB την πήρα την προηγούμενη βδομάδα στα 190€ από Multicopter. Τώρα βλέπω την πήγαν 205€ αλλά ξεκινάει σε άλλο σκρουτζομάγαζο στα 198€. Υπάρχει και η non-oc που ξεκινάει από τα 181€, αλλά και η OC που ξεκινά από 189€. Απ' τη μια έχεις τα 40 ευρώ παραπάνω, απ' την άλλη έχεις μεταχειρισμένη κάρτα που σχεδόν σίγουρα θα έχει λιώσει σε mining, όπως και να έχει δεν γνωρίζεις την χρήση που της έγινε. Για μένα τόσο μικρές διαφορές δεν αξίζουν το ρίσκο, από εκεί και πέρα όπως νομίζεις φυσικά...

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα το οτι εχουμε φτασει ορισμενοι να εχουν κανει δουλεια την αγορα-πωληση και περιμενουν την καταλληλη ευκαιρια να πουλησουν με ξεπερναει και ποσο μαλλον σε παιχνιδια.Ο αλλος δινει παιχνιδι που μεχρι προτινος το ειχε μαγαζι 29 ευρω σε συγκεκριμενο μαγαζι στο αιγαλεω και βλεπω αγγελια σημερα μιας και ψαχνω κατα καιρους καμια καλη ευκαιρια στα παιχνιδια εναν τυπο να πουλαει το εν λογω παιχνιδι στα 40 ευρω(σφραγισμενο) γιατι πλεον δεν υπαρχει διαθεσιμο στα 29 ευρω εδω και 2 μερες αλλα στα 40+ απο αλλα καταστηματα και η πλακα ειναι οτι ειναι νεος χρηστης χωρις αξιολογησεις και λεει οτι η συναλλαγη θελει να γινει χερι χερι στο αιγαλεω...πιο προφανες παραδειγμα βγαζω χαρτζιλικι απο ανυποψιαστους αγοραστες δεν εχω ξαναδει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, icenex είπε

Οποιο μαγαζι κανει δοσεις φανταζομαι γινεται και με την χρεωστικη καρτα

Δόσεις με χρεωστική δεν έχω ακούσει ποτέ. Και το pos που έχω , δεν κάνει .

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Δόσεις με χρεωστική δεν έχω ακούσει ποτέ. Και το pos που έχω , δεν κάνει .

Εγω ξερω οτι οι συγκεκριμενες καρτες δουλευουν κ ως πιστωτικες οποτε δεν βλεπω το λογο να μην γινεται...και δεν τα βγαζω απο την στομαχα μου...

δεε.jpg

δεε 1.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, icenex είπε

Εγω ξερω οτι οι συγκεκριμενες καρτες δουλευουν κ ως πιστωτικες οποτε δεν βλεπω το λογο να μην γινεται...και δεν τα βγαζω απο την στομαχα μου...

δεε.jpg

δεε 1.jpg

Δεν κατάλαβα τι θες να πεις βάζοντας το print screen από τη φόρμα παραγγελίας της κάρτας, Σαφώς χρησιμοποιούνται οι debit όπως οι πιστωτικές ! Απλά το ποσό εκεί γίνεται έμβασμα από το λογαριασμό με τον οποίο είναι συνδεμένη η κάρτα. Με τη φόρμα που βάζεις , θες να πεις ότι εσύ πλήρωσες τη vga με debit ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΔΟΣΕΙΣ ;;;;; (δεν χρεώθηκε δηλαδή ΕΦΑΠΑΞ το ποσό ;;; )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω προσωπικα δεν το εχω κανει γιατι δεν εχει χρειαστει ως τωρα... φανταζομαι οτι δεσμευει το ποσο των δοσεων καθε μηνα αλλιως αν κρατησει δεσμευμενο ολο το ποσον εξαρχης ποιος ο λογος να κανεις δοσεις με χρεωστικη-πιστωτικη??Δεν εχει λογικη να μπορεις να κανεις δοσεις με χρεωστικη και να σου δεσμευει το λογιστικο υπολοιπο ολοκληρο τι δηλαδη για ψυχολογικους λογους δηλαδη θα βλεπω τα λεφτα στο λογαριασμο μου να φευγουν σε διαστημα δοσεων??αλλα να μην μπορω να τα χρησιμοποιησω??Αν το κανουν αυτο οι τραπεζες ειναι τελειως κουλο τι να πω.Και περα απο αυτο αν ειναι ετσι γιατι τοτε να το κανω δοσεις και να πληρωσω 5-10% προμηθεια στο μαγαζι ή οπου παει η προμηθεια επειδη διαλεγω δοσεις απο να πληρωσω εξαρχης και να μου δεσμευσει ολο το ποσον κ τελος ουτε να πληρωνω προμηθεια ουτε τιποτα.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πραγματικα οι αγγελιες στο hardware εχουν καταντησει αηδια,

εχει γεμισει απο τυχαρπαστους που πουλανε πανακριβα αρχαια σκουπιδια κ ζητανε μισοτιμης καινουρια parts,

στις 100 αγγελιες ισως να βρεις 5 με 10 το πολυ οι οποιες ειναι λογικες,

δε ξερω γιατι εχει ξεφυγει ετσι....

τοσο αγνοια υπαρχει ή γεμισαμε πονηρους

που νομιζουν θα βρουν αγοραστη-θυμα εδω μεσα να ξεφορτωθουν αυτο που θελουν.....

Επεξ/σία από koolisk6
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, koolisk6 είπε

πραγματικα οι αγγελιες στο hardware εχουν καταντησει αηδια,

εχει γεμισει απο τυχαρπαστους που πουλανε πανακριβα αρχαια σκουπιδια κ ζητανε μισοτιμης καινουρια parts,

στις 100 αγγελιες ισως να βρεις 5 με 10 το πολυ οι οποιες ειναι λογικες,

δε ξερω γιατι εχει ξεφυγει ετσι....

τοσο αγνοια υπαρχει ή γεμισαμε πονηρους

που νομιζουν θα βρουν αγοραστη-θυμα εδω μεσα να ξεφορτωθουν αυτο που θελουν.....

Σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιοι κάνουν το ξεκίνημα και οι υπόλοιποι μετά ζητάνε τα ίδια και ανεβάζουν την αξία. Εγώ που έψαχνα i7 4790k, βάζει κάποιο παιδί αγγελία 250€, χωρίς εγγύηση, τον ρωτάω γιατί τόσο ψηλά και μπυ απαντάει "τόσο τον δίνουν και οι άλλοι"... Αυτή είναι η λογική (χρηματιστήριο 1999!). Εγώ έβαλα τον i5 4460 90€ και πουλήθξκε σε 2 λεπτά! Δεν τους αλλάζεις το μυαλό. Το φόρουμ είναι για να αλληλοβοηθιόμαστε καο όχι να αλληλοκοροϊδευόμαστε, νομίζω. Τελειώνοντας, πολλοί τυχάρπαστοι έχουν μαζευτεί πλέον. Άλλος πουλάει pc 4 ετών 800€ και λέει ότι είναι ευκαιρία...-

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, siralexgio7 είπε

Εγώ που έψαχνα i7 4790k, βάζει κάποιο παιδί αγγελία 250€, χωρίς εγγύηση

Όποιος τον αγοράσει πάνω από 160 , είναι ηλίθιος. Από επιδόσεις είναι ισοδύναμος (overclocked @4,7GHz)

με καινούργιο i5 8400 .

Επεξ/σία από Dr_73
  • Like 1
Δημοσ.

να ρωτησω και εγω με την σειρα μου γιατι δεν μπορω να υπλογισω ποσο .

Ενας SSD Samsung 840 evo 120 και μαζι μια καρτα PCI-E To SATA3.0 me chip: asmedia ASM1061 ( που ειναι για παλια μηχανηματα που δεν εχουν sata 3 ) , σε τι ποσο μπορουν να δωθουν ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Όποιος τον αγοράσει πάνω από 160 , είναι ηλίθιος. Από επιδόσεις είναι ισοδύναμος (overclocked @4,7GHz)

με καινούργιο i5 8400 .

Το θυμάμαι, το έχουμε ξανασυζητήσει φίλε μου. Έχεις δίκιο... Αλλά, δυστυχώς κάποια πράγματα δεν αλλάζουν στην κοινωνία. Εδώ στην κατηγορία "samsung" δε βλέπεις τι γίνεται; Πάει η απάτη σύννεφο...-

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...