life is music Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, spy94 είπε Νομιζω η 6990 ηταν κοντα στο 700αρι.Παντως η ενσταση μου δεν ειναι για την γραφικων αλλα κυριως για την μητρικη-σετ.Την καρτα αντε να την τσιμπησεις κανα 10ρικο. καλησπερα μια ψηκτρα την raijintek themis sto κουτι της ολοκαινουργια με αποδείξει αγορας ποσο να την δωσω ?
spy94 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Τα ιδια τα ιδια και παλι τα ιδια...Ουτε χρηματιστηριο πια αυτη η ψυκτρα
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 55 λεπτά πριν, VaggD είπε Samsung A3 A300FU 2014 με χαλασμένη οθόνη(έχει μια μικρή ρωγμή με αποτέλεσμα να μην δείχνει τίποτα), το touch screen λειτουργεί κανονικά αν ο χρήστης θυμάται που είναι τα εικονίδια κτλπ (τυφλό σύστημα). Μια λογική τιμή για να φύγει ? 40€ 1
life is music Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, spy94 είπε Τα ιδια τα ιδια και παλι τα ιδια...Ουτε χρηματιστηριο πια αυτη η ψυκτρα δεν είναι η ίδια άλλη είναι απλος την πηρα γ να κανω ενα build και δεν προχώρησε γ αυτο ρωταω ποσο να την δωσω
vairass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 μαγκες στα 120 γιουρια ΧΩΡΙΣ εγγυηση αξιζει ; Turbo-X LED TV TXV-4330D
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 27 minutes ago, life is music said: δεν είναι η ίδια άλλη είναι απλος την πηρα γ να κανω ενα build και δεν προχώρησε γ αυτο ρωταω ποσο να την δωσω Δεν θα την δωσεις, εχεις βαλει την ψηκτρα στις καρτες γραφικων, στο ειπα και πιο πανω
life is music Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, #mtsalla11 είπε Δεν θα την δωσεις, εχεις βαλει την ψηκτρα στις καρτες γραφικων, στο ειπα και πιο πανω την εβαλα εκει γτ εκει εχει περισσοτερη κινηση αν την βαλω στην κατηγορία την σωστή κανένας δεν θα μ την ζητήσει
SouLSLayeR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, έχει περισσότερη κίνηση...από ανθρώπους που ψάχνουν κάρτα γραφικών. Στο μεταξύ όπως το γράφεις είναι σα να θες να την παντρέψεις, όχι να την πουλήσεις 44 minutes ago, vairass said: μαγκες στα 120 γιουρια ΧΩΡΙΣ εγγυηση αξιζει ; Turbo-X LED TV TXV-4330D Ναι, στα 100-120 νομίζω είναι οκ. Ότι πλερώνεις παίρνεις βέβαια (ως ένα βαθμό), αλλά με τέτοια τιμή δε νομίζω να μπορούν να πάνε και πολλά στραβά. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από SouLSLayeR 2
life is music Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, SouLSLayeR είπε Ναι, έχει περισσότερη κίνηση...από ανθρώπους που ψάχνουν κάρτα γραφικών. Στο μεταξύ όπως το γράφεις είναι σα να θες να την παντρέψεις, όχι να την πουλήσεις Ναι, στα 100-120 νομίζω είναι οκ. Ότι πλερώνεις παίρνεις βέβαια (ως ένα βαθμό), αλλά με τέτοια τιμή δε νομίζω να μπορούν να πάνε και πολλά στραβά. αν την βάλω στα 22 ευρό είναι καλά η να την βαλω ενα 20ρικο μπας και φύγει ?
tsiv Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, life is music είπε την εβαλα εκει γτ εκει εχει περισσοτερη κινηση αν την βαλω στην κατηγορία την σωστή κανένας δεν θα μ την ζητήσει Και γιατί δεν την έβαλες μαζί με τα iphone? Και εκεί έχει κίνηση... 6 λεπτά πριν, life is music είπε αν την βάλω στα 22 ευρό είναι καλά η να την βαλω ενα 20ρικο μπας και φύγει ? Βάλτην 21
vairass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, SouLSLayeR είπε Ναι, έχει περισσότερη κίνηση...από ανθρώπους που ψάχνουν κάρτα γραφικών. Στο μεταξύ όπως το γράφεις είναι σα να θες να την παντρέψεις, όχι να την πουλήσεις Ναι, στα 100-120 νομίζω είναι οκ. Ότι πλερώνεις παίρνεις βέβαια (ως ένα βαθμό), αλλά με τέτοια τιμή δε νομίζω να μπορούν να πάνε και πολλά στραβά. Φίλε την έκανα καλό παζάρι και νομίζω αξίζει.. Εξάλλου όλες πλέον τουρκικές είναι. Οπότε προχωράω;
SouLSLayeR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, vairass said: Φίλε την έκανα καλό παζάρι και νομίζω αξίζει.. Εξάλλου όλες πλέον τουρκικές είναι. Οπότε προχωράω; Κοίτα, και οι δύο ξέρουμε τι θα πάρεις όταν δίνεις λεφτά για τουβλοΧ. Αυτό που λέω είναι ότι αυτό το ποσό θα το έδινα για το συγκεκριμένο προϊόν, έχοντας λάβει υπ' όψιν τα διάφορα που το περιτριγυρίζουν. Το αν θα καλύπτει τις ανάγκες/στάνταρ σου είναι άλλο θέμα. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από SouLSLayeR 1
tuning123 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα , θέλω να πουλήσω το pc μου , πόσο το κοστολογείτε ?
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, tuning123 είπε Καλησπέρα , θέλω να πουλήσω το pc μου , πόσο το κοστολογείτε ? 50-70 αλλα καλο ειναι να γραψεις και τροφοδοτικο και κουτι παιζουν ρολο. 1
tuning123 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε 50-70 αλλα καλο ειναι να γραψεις και τροφοδοτικο και κουτι παιζουν ρολο. 70 πήρα την κάρτα γραφικών πρόσφατα. φοράω τροφοδοτικό 650w & κουτί coolermaster elite. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις