Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mike0402 είπε

γεια σας και καλη χρονια..ποσο να πουλησω εναν i5-4690k,μια μητρικη asus vii ranger και την gtx 970 g1 gaming gigabyte?

160 ευρω τον i5 4690k , κανα 100ρικο την μητρικη και γυρω στα 165 την καρτα γραφικων αλλα περιμενε και κανα αλλον να σ δωσει απαντηση !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lenovo Z 5075 με υβριδικο 500 δισκο (αν το λεω καλα, λεει 8 gb ssd ) , amd fx-7500 , 6gb ddr3 ram , radeon r7 graphics 2+1 gb (δινω το λινκ απο κατω) πόσο να το δώσω λετε ?

αυτη

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.

Σωτηρη, εβαλες την ψηκτρα στις καρτες γραφικων το ξερεις?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mike0402 είπε

γεια σας και καλη χρονια..ποσο να πουλησω εναν i5-4690k,μια μητρικη asus vii ranger και την gtx 970 g1 gaming gigabyte?

i5-4690k  140    

asus vii ranger  90

gtx 970 g1 gaming gigabyte  180

ο i3 8350κ καινούριος κάνει 180 και είναι πολύ ανώτερος 

μια gtx 970 παίζει στα 180. 

Δημοσ.
On 1/1/2018 at 9:45 PM, strength said:

Καλησπέρα παιδιά, καλή χρονιά σε όλους. Έχω αρκετά πράγματα που θέλω να πουλήσω. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη! :)

Όλα τα παρακάτω είναι μεταχειρισμένα και θα πουληθούν με απόδειξη αγοράς, την αυθεντική συσκευασία και όλα τα παρελκόμενα, αλλά είναι εκτός εγγύησης.

Όλα είναι πλήρως λειτουργικά σε πολύ καλή κατάσταση (προφανώς έχουν χρησιμοποιηθεί για κάποιο διάστημα)

1. Κάρτα Γραφικών ASUS EAH4890
  2. RAM: Corsair CM3X2G1333C9DHX (4 modules x 2GB ανά module = 8GB)
  3. CPU: Intel Core i7-4770
  4. MB: GIGABYTE B85-HD3
  5. Κάρτα Ήχου: Asus Xonar D2X
  6. PSU: Thermaltake Toughpower 1500W
  7. Tower: Thermaltake Armor+
  8. SSD: Samsung 840 EVO 120GB
  9. HDD: WD Green WD5000AACS
  10. DVD: Pioneer DVD-RW DVR-215D
  11. UPS: Accupower BL2 1400VA
  12. Monitor: Viewsonic VX2835wm
  13. Keyboard: Logitech Orion Spark G910 Το πληκτρολόγιο είναι καινούριο με αντικατάσταση λόγω εγγύησης, στη συσκευασία του και δεν έχει ανοιχτεί.
  14. Mouse: Logitech G9

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :)

On 1/2/2018 at 8:39 PM, spy94 said:

1)20€

2)4χ10€

3)170€

4)40€

6)90€

7)35€ 

8)40€

9)20€

Έτσι για να γίνει μια αρχή :P Προφανώς δεκτές ενστάσεις

Φίλε σ' ευχαριστώ πολύ για τις συστάσεις. Σε γενικές γραμμές είναι κοντά σ' αυτά που περίμενα. Να σε ρωτήσω μόνο για το tower που συστήνεις €35. Μήπως είναι λίγα δεδομένου ότι είναι full tower, με παραθυράκι στα πλάγια και πολύ χώρο. Προτάσεις και για τα υπόλοιπα κομμάτια από το αρχικό μου ποστ (σε παράθεση παραπάνω) ευπρόσδεκτες! :)

Δημοσ.
10 ώρες πριν, strength είπε

Φίλε σ' ευχαριστώ πολύ για τις συστάσεις. Σε γενικές γραμμές είναι κοντά σ' αυτά που περίμενα. Να σε ρωτήσω μόνο για το tower που συστήνεις €35. Μήπως είναι λίγα δεδομένου ότι είναι full tower, με παραθυράκι στα πλάγια και πολύ χώρο. Προτάσεις και για τα υπόλοιπα κομμάτια από το αρχικό μου ποστ (σε παράθεση παραπάνω) ευπρόσδεκτες! :)

Ξερω την αξια του αλλα 1)ειναι παλιο 2)πλεον πολυ μικροτερα κουτια εχουν παρομοιες δυνατοτητες και airflow 3)ειναι βαρυ και ασηκωτο και ειναι δυσκολη η μεταφορα ακομη και αν ειστε απο την ιδια πολη πρεπει καποιος να εχει μεταφορικο μεσο.Σε περιπτωση μεταφορικης εχει μεγαλυτερο ακομη κοστος.

Γιαυτο προτεινα χαμηλο ποσο γιατι εχει μειονεκτηματα-δυσκολιες η περιπτωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kalispera k kali xronia..

Sulektiko, sto kouti tou, se apisteuta kali katastasi, poso mporo na pouliso ena icemat 2nd generation? (gaming mousepad - black glass)

Επεξ/σία από tsamver
Δημοσ.

Πόσο μπορω να πουλήσω: Acer Aspire 5530 με 2πυρηνο επεξεργαστή, 2gb ram, χωρίς σκληρό με αγρατσουνιστη οθόνη και όλα τα άλλα λειτουργικοτατα; Είναι λάπτοπ αρκετών χρόνων.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε

Πόσο μπορω να πουλήσω: Acer Aspire 5530 με 2πυρηνο επεξεργαστή, 2gb ram, χωρίς σκληρό με αγρατσουνιστη οθόνη και όλα τα άλλα λειτουργικοτατα; Είναι λάπτοπ αρκετών χρόνων.

Εγώ θα έλεγα, χωρίς να είμαι ειδικός, γύρω στα 50ε. όποιος το πάρει, θα θέλει +2GB ram και έναν δίσκο (~50ε-60ε μεταχειρισμένα) για να καταλήξει με ένα αδύναμο 2πύρηνο για Browsing και office..Αν θέλει και μπαταρία, μάλλον θα ψάξει κάτι πιο σύγχρονο στα ίδια χρήματα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nvnight είπε

Εγώ θα έλεγα, χωρίς να είμαι ειδικός, γύρω στα 50ε. όποιος το πάρει, θα θέλει +2GB ram και έναν δίσκο (~50ε-60ε μεταχειρισμένα) για να καταλήξει με ένα αδύναμο 2πύρηνο για Browsing και office..Αν θέλει και μπαταρία, μάλλον θα ψάξει κάτι πιο σύγχρονο στα ίδια χρήματα

Μπαταρια κραταει ενα μισωρο το πολυ. Οποτε ναι θελει και μπαταρια!

Δημοσ.

Λοιπον αυτος ειναι ο παλιος υπολογιστης μου που αποτελειται απο τα εξης κομματια.

i7 950 στα 3,06 με μαμα ψυξη.

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-X58A-UD3R-rev-20#ov

http://www.corsair.com/en-gb/cmx6gx3m3a1600c9  Εδω εχω 2 τετοια σετ συνολο 12giga ram.

Τροφοδοτικο δεν θυμαμαι πιο εχω ακριβως σε μοντελο παντως ειναι ενα της chieftec 750w

Κουτι αυτο https://www.amazon.com/dp/B001SN76SW/?tag=whois03-20

Στα εξτρα υπαρχει ενα dvd rw,ανεμιστηρια της coolermaster με μπλε φωτισμο στις θεσεις που εχει το κουτι και ενα σκληρο δισκο green caviar 2tb με 50% υγεια.Τα εξτρα αυτα δεν τα υπολογιζω τοσο σαν τιμη πιο πολυ σαν δωρο η εστω μια συμβολικη τιμη 10 ευρω ας πουμε.

Επισης υπαρχει και μια 970 g1 που δεν ξερω αν τελικα την δωσω αλλα θα δειξει.

Η απορια μου ειναι επειδη αυτο το συστημα δεν ειχα σκοπο να το δωσω σε αγνωστο αλλα σε καποιον δικο μου ανθρωπο ποσο μπορω να το δωσω πλεον? Εχω ενα ξαδερφο που μου ζητησε να του βρω ενα συστημα στα 250-300 ευρω βαρια.Να του δωσω αυτο και σε τι τιμη πιστευτε οτι δεν τον ριχνω ουτε αυτον ουτε εμενα η εστω να με ριχνω εμενα λιγο.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση αν κ μετα απο πολυ συζήτηση με τον ξάδερφο του ειπα να κανει υπομονη κ να φτιαξει ενα καινουργιο συστημα να το χαρει κ να εχει το κεφαλι του ησυχο.ενα με χαμηλό μπατζετ.το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι καρτα να του βαλω ισως μια στα 100 ευρω το πολυ ποια θα λεγατε;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...