Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα μόνα κομμάτια που θα μπορούσες να πεις ότι φαίνονται ταλαιπωριμένα είναι ότι καπάκι έφτιαξα για να να κλείσω τις εργοστασιακες τρύπες τα οποία είναι 3d τυπωμένα και δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω εκεί.

Προσωπικά πιστεύω ότι τόσα λεφτά δεν θα πιάσει.Όποιος το δει και του αρέσει θα προσπαθήσει να το φτιάξει και όχι να το αγοράσει πιστεύω.Αν αποφασίσεις να το πουλήσεις νομίζω πρέπει να το πουλήσεις εκτός insomnia.Γενικά τέτοιες δουλειες δεν πληρώνονται ή πληρώνονται ελάχιστα.Εμένα πάντως μου άρεσε η δουλειά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ έχω αρχίσει και σκέφτομαι να το πουλήσω στο ebay

Εγώ πάντως έχω την απορία, γιατί μετά από τόσο κόπο και μεράκι να φτιάξεις κάτι ιδιαίτερο, τελικά το πουλάς. Αν θες απαντάς φυσικά, απλά οτιδήποτε κι αν υποθέτω δεν βγάζει νόημα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω την απορία, γιατί μετά από τόσο κόπο και μεράκι να φτιάξεις κάτι ιδιαίτερο, τελικά το πουλάς. Αν θες απαντάς φυσικά, απλά οτιδήποτε κι αν υποθέτω δεν βγάζει νόημα.

Γιατί ουσιαστικά είναι το πρωτοτυπο. Έχει πολλά πράγματα που θα μπορούσα να τα έχω κάνει διαφορετικά. Και θα ήθελα να το ξαναξεκινησω από την αρχή με πιο δυνατό hardware

Δημοσ.

Πως σας φαίνονται οι τιμές στα προϊόντα που έμειναν

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/1054024-i7-6700k-gtx1070-16gb-ram/

Εδω εδωσες 5770 40€ αυτα δεν θα δωσεις; :P

Περα απο την πλακα νομιζω οτι εισαι στο μαξ που μπορεις να παρεις.Αν βιαζεσαι ριξε κανα 5€ στο καθενα αν οχι αστα ετσι

• Like 1
Δημοσ.

Εδω εδωσες 5770 40€ αυτα δεν θα δωσεις; :P

Περα απο την πλακα νομιζω οτι εισαι στο μαξ που μπορεις να παρεις.Αν βιαζεσαι ριξε κανα 5€ στο καθενα αν οχι αστα ετσι

Χαχα αυτή 5770 ποσο ακόμα θα με ακολουθάει;;

Οι τιμές είναι λίγο πιο τσιμπημένες γιατί πέφτει τρελό παζάρι, όποτε πιστεύω έτσι το εξομαλύνω όσο μπορώ

Δημοσ.

Για παντα :P

Αν εχεις οντως σκοπο να κοψεις για να τα δωσεις,βαλε τις τιμες που θελεις και γραψε τελικες.Παλι καποιοι δεν θα το σεβαστουν αλλα θα ναι πολυ λιγοτεροι.

• Like 1
Δημοσ.

Πέφτει τρελό παζάρι γιατί είσαι οριακά ακριβότερος από σκρουτζ.

...φθηνότερος θα εννοείς λογικά... ε δεν θα το έλεγα, μόνο στις ραμ και αυτό διότι έχουν τρελή ζήτηση

Δημοσ.

Χαχα αυτή 5770 ποσο ακόμα θα με ακολουθάει;;

Εδωσα HD5770, 9800GT και USB USB DVB-T2 Tuner ολα για €35.

Εαν περναει απο το χερι μου, για παντα

Δημοσ.

Συγκεκριμένα για τις μνήμες σε αυτή τη συχνότητα (που είναι και κακή επιλογή για gaming στο μεταξύ) βρίσκεις στο σκρουτζ και φθηνότερα.

Στην τιμή που τις έχεις βρίσκεις στα 2400 και 2666.

Όσο για τον ssd, καινούριος 850 evo κάνει 150€, ενώ ένας λιγότερο επώνυμος (crucial) είναι στα 140€.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω γελαω με αυτους που ετρεξαν στο BF να παρουν το Phab με 250 ευρω για να βγαλουν κερδος γιατι φαγανε το χαπακι που ελεγε 700 ευρω αλλα ειδαν το δεντρο τα 700 δεν ειδαν το δασος που λεει οτι αυτο το κινητο δεν αξιζει ουτε 200

Δημοσ.

Εδωσα HD5770, 9800GT και USB USB DVB-T2 Tuner ολα για €35.

Εαν περναει απο το χερι μου, για παντα

Εάν περνάει από το χέρι μου θα αγοράζω συχνά από εσένα λοιπόν :-)

Συγκεκριμένα για τις μνήμες σε αυτή τη συχνότητα (που είναι και κακή επιλογή για gaming στο μεταξύ) βρίσκεις στο σκρουτζ και φθηνότερα.

Στην τιμή που τις έχεις βρίσκεις στα 2400 και 2666.

Όσο για τον ssd, καινούριος 850 evo κάνει 150€, ενώ ένας λιγότερο επώνυμος (crucial) είναι στα 140€.

Μια πρόταση για τις τιμές προιόντων λοιπόν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...