Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν καποιος ενδιαφερθει για παραπανω απο ενα κομματια το γραφω οτι θα υπαρχει και εκπτωση.οποτε οι τιμες ειναι φυσιολογικες που εχω βαλει εκτος της οθονης και του υπολογιστη 2 ετσι παιδια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρες

Μιας και η μετανάστευση είναι κοντά σύντομα θα βγάλω μια λίστα κάποιων πραγμάτων που δεν μπορώ να κουβαλήσω στην ξενιτιά όπως σκληροί(εσωτερικοί & εξωτερικοί) , hardware και άλλα

Για αρχή θα ήθελα την γνώμη σας για ένα φορητό.

Toshiba A100-237 με xtra 512MB μνήμης.

Πόσο θα μπορούσε να πιάσει ΑΝ βρισκόταν κάποιον να το θελήσει.

Λειτουργικότατο είναι απλά έχει την φυσιολογική φθορά που μπορεί να έχει ένα φορητό που χρησιμοποιείται(αν και όχι με ένταση μιας και παράλληλα χρησιμοποιούσα σταθερό Pc).

100 ευρώ το λιγότερο. ξέρεις τι έχει μέσα αυτό το πράμα; πόση επιστήμη; αν ξέρεις πες μου γιατί εγώ δεν ξέρω. θα περιμένω να μου πουν τα μέλη της κοινότητας.

Έχω δύο τέτοια ποντίκια:

http://www.skroutz.gr/s/88743/Logitech-MX-Performance.html?keyphrase=logitech+performance+mx

Ένα στο κουτί του σφραγισμένο και ένα ασφράγιστο καθώς το έβγαλα για να δω πόσο με βολεύει αλλά κατά τα άλλα αχρησιμοποίητο.

Πόσα πιάνουν?

Δεν εχω ιδεα τι περιεχει μεσα...Παντως και εγω εκει γυρω στο 100αρι ελεγα...

100 δεν νομίζω, o q6600 δεν πωλείται στα 100 και θα πουλήσεις το c2d.

Για μένα 60~

@antbyron ~25 max.

Thanks caution

Τρια πραγματακια...Intel Core 2 Duo/AsusP5N32E-SLI/4GB DDR2 4-4-4-12 ποσο;

Φοβάμαι ότι ~100e πακέτο :/

Καλησπέρες

Μιας και η μετανάστευση είναι κοντά σύντομα θα βγάλω μια λίστα κάποιων πραγμάτων που δεν μπορώ να κουβαλήσω στην ξενιτιά όπως σκληροί(εσωτερικοί & εξωτερικοί) , hardware και άλλα

Για αρχή θα ήθελα την γνώμη σας για ένα φορητό.

Toshiba A100-237 με xtra 512MB μνήμης.

Πόσο θα μπορούσε να πιάσει ΑΝ βρισκόταν κάποιον να το θελήσει.

Λειτουργικότατο είναι απλά έχει την φυσιολογική φθορά που μπορεί να έχει ένα φορητό που χρησιμοποιείται(αν και όχι με ένταση μιας και παράλληλα χρησιμοποιούσα σταθερό Pc).

core2 είναι ε; Αν και δεν μας λες full specs κάπου στα 200ευρά κουνιούνται τα αντίστοιχα.

Έχω δύο τέτοια ποντίκια:

http://www.skroutz.gr/s/88743/Logitech-MX-Performance.html?keyphrase=logitech+performance+mx

Ένα στο κουτί του σφραγισμένο και ένα ασφράγιστο καθώς το έβγαλα για να δω πόσο με βολεύει αλλά κατά τα άλλα αχρησιμοποίητο.

Πόσα πιάνουν?

~80-90άρα εύκολα νομίζω - ίσως και λίγο παραπάνω, ανάλογα τον ενδιαφερόμενο :)

Έχω δύο τέτοια ποντίκια:

Πόσα πιάνουν?

Αν έχουν εγγύηση πιάνεις και 50 για το ανοιχτό,60 για το σφραγγισμένο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...