Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Παίζει να είναι κάπως off-topic η ερώτηση μου, οπότε ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.

Έχω ένα iPhone 5S 16GB σε gold χρώμα. Όλα καλά, όλα ωραία. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, πλήρως λειτουργικό εννοείται, με κουτί-παρελκόμενα κτλ. Το θέμα είναι, ότι θα το ήθελα σε μαύρο. Οπότε, η απορία μου είναι η εξής. 

Να βάλω καμιά αγγελία για ανταλλαγή του δικό μου, με κάποιο μαύρο αντίστοιχης κατάστασης ή δε παίζει να δεχτεί κανείς, οπότε τσάμπα η αγγελία;

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Παίζει να είναι κάπως off-topic η ερώτηση μου, οπότε ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.

Έχω ένα iPhone 5S 16GB σε gold χρώμα. Όλα καλά, όλα ωραία. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, πλήρως λειτουργικό εννοείται, με κουτί-παρελκόμενα κτλ. Το θέμα είναι, ότι θα το ήθελα σε μαύρο. Οπότε, η απορία μου είναι η εξής. 

Να βάλω καμιά αγγελία για ανταλλαγή του δικό μου, με κάποιο μαύρο αντίστοιχης κατάστασης ή δε παίζει να δεχτεί κανείς, οπότε τσάμπα η αγγελία;

Άνετα το βάζεις.

Δημοσ.

Aν είσαι τυχερός και 250. Στα 220 θα φύγει πιο εύκολα. 

Πραγματική τιμή κάτω απο 180 πάντως.

Πολλά δεν είναι 250 / 220 για κάρτα 3+ χρόνων? Κάπου στα 170-180 υπολόγιζα ναι. Θα δω αναλόγως.

Δημοσ.

Πολλά δεν είναι 250 / 220 για κάρτα 3+ χρόνων? Κάπου στα 170-180 υπολόγιζα ναι. Θα δω αναλόγως.

Λόγω mining αν προλαβαίνεις φεύγει ακριβότερα. Δως το 220 να φύγει σε λίγες ώρες (λογικά).

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Βαλτο κ ολο κ καποιος μπορει να βρεθει.

Δημοσ.

Καλησπερα κ καλο καλο σε ολους...

Τη GPU μου ποσο μπορω να τη βαλω για πουλημα??Ειναι αγορασμενη απο MGmanager πριν ενα χρονο κ εχει ακομα 4(ΤΕΣΣΕΡΑ) χρονια εγγυησης EVGA..

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, έχω ενα λαπτοπ SATELLITE A300-1MM με πιθανόν πρόβλημα στην μητρική. Πόσο μπορώ να το πουλήσω για ανταλλακτικά, χωρίς μνήμες RAM και τροφοδοτικό? Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Στο Θεό οι τιμές για GPU, HD5770 με 130€ στις αγγελίες.

Δημοσ.

Στο Θεό οι τιμές για GPU, HD5770 με 130€ στις αγγελίες.

δεν πάει καλα ο κοσμος εχει ξεφύγει το πολύ 20-25 θα έδινα γ την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών 

• Like 2
Δημοσ.

Έδωσα HD5770, 9800GT και USB TV Tuner ολα 35€ πριν ένα μήνα. Δεν τα κράταγα, οικόπεδο θα έπαιρνα.

Δημοσ.

Δεν είναι να κοιτάξεις μνήμη στις αγγελίες, 8Gb ddr3 120€. Είχα 32Gb στον Xeon, αν τα έδινα τώρα ένα F35 με δυο γραμμάτια το τσίμπαγα .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...