Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια χαρα είναι. Αν βιάζεσαι τόσο βάλτο 20 αλλά είναι κρίμα.

Αστείο αγγελιών, ψαχνω 3Χ4 μνήμες, μου στέλνει ένας για 80. Του λέω πριν ένα χρόνο κάνανε 60 και τώρα 100, και η θεϊκή απάντηση "εγώ τα πήρα 186".

Ποσο κρατήθηκα να μην πω "να τις χαίρεσαι"...

• Like 2
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Μια χαρα είναι. Αν βιάζεσαι τόσο βάλτο 20 αλλά είναι κρίμα.

Αστείο αγγελιών, ψαχνω 3Χ4 μνήμες, μου στέλνει ένας για 80. Του λέω πριν ένα χρόνο κάνανε 60 και τώρα 100, και η θεϊκή απάντηση "εγώ τα πήρα 186".

Αυτο το "εγω τις πηρα τοσο"

Και εμενα ρε φιλε τι με νοιαζει; ελεος πραγματικα!!

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε όσο άσχετο ήταν το "τις είχα πληρώσει τόσο" που είπε αυτός, άλλο τόσο άσχετο ήταν το "πριν ένα χρόνο κάνανε τόσο" που έγραψες εσύ. Να τα λέμε και αυτά :)

• Like 3
Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε όσο άσχετο ήταν το "τις είχα πληρώσει τόσο" που είπε αυτός, άλλο τόσο άσχετο ήταν το "πριν ένα χρόνο κάνανε τόσο" που έγραψες εσύ. Να τα λέμε και αυτά :)

Θα συμφωνησω.

Νομιζω οτι πιο ευκολα θα βρεις 4χ4gb κιτακι σε νορμαλ τιμη.Δυσκολο να αντιμετωπισεις θεματα και θα σου μεινει και ενα καβατζα η το πουλας στην τελικη.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω.

Νομιζω οτι πιο ευκολα θα βρεις 4χ4gb κιτακι σε νορμαλ τιμη.Δυσκολο να αντιμετωπισεις θεματα και θα σου μεινει και ενα καβατζα η το πουλας στην τελικη.

Το είπα με την λογική ότι η φούσκα/αύξηση στις μνήμες είναι πρόσφατη. Στην τελική είπα και την τιμή καινούργιας ΤΩΡΑ. Δεν είναι εκτός συζήτησης.
  • Like 1
Δημοσ.

Το είπα με την λογική ότι η φούσκα/αύξηση στις μνήμες είναι πρόσφατη. Στην τελική είπα και την τιμή καινούργιας ΤΩΡΑ. Δεν είναι εκτός συζήτησης.

Δεν σε κατηγορήσαμε για κάτι απλά είπαμε ότι ο καθένας έχει ένα δίκιο από την μεριά του.Και εγώ θα χρησιμοποιούσα το ίδιο επιχείρημα σε παρόμοια περίπτωση για να διαπραγματευτώ,λογικό μου φαίνεται.Πρόσφατα αγόρασα μνήμες και ήταν σε διπλή τιμή απότι αγόρασα πέρσυ.Σε κάθε περίπτωση δεν είπαμε ότι τα 80€ είναι καλή τιμή.Προσωπικά πάντως είχα βάλει αγγελία ζήτησης και είχα καλές προτάσεις μπορώ να πω-δεν έχεις να χάσεις κάτι δοκιμάζοντας.Πάντως πλέον αφού όλο το 2017 οι μνήμες είναι ακριβές,δεν ξέρω αν πρέπει να την θεωρούμε πια πρόσφατη 

Δημοσ.

Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο πιο ελληνικα?

Ξερεις τι ειναι το mining? Αυτος ειναι ο λογος που υπαρχει μεγαλη ελλειψη στις καρτες γραφικων και σαν επακολουθο,οι τιμες ειναι τρελλα υψηλες.

• Like 1
Δημοσ.

Ξερεις τι ειναι το mining? Αυτος ειναι ο λογος που υπαρχει μεγαλη ελλειψη στις καρτες γραφικων και σαν επακολουθο,οι τιμες ειναι τρελλα υψηλες.

Βασικα μπορεις να μου το εξηγησεις? Συνδεεται με τα bitcoins αν διαβασα σωστα,αλλα πως οφειλεται για την ελλειψη καρτων γραφικων? Επισης αυτο σημαινει οτι η καρτα μου αυτη τη στιγμη οντως αξιζει 800$? Οτι δηλαδη μπορω να την πουλησω τοσα?

Δημοσ.

Βασικα μπορεις να μου το εξηγησεις? Συνδεεται με τα bitcoins αν διαβασα σωστα,αλλα πως οφειλεται για την ελλειψη καρτων γραφικων? Επισης αυτο σημαινει οτι η καρτα μου αυτη τη στιγμη οντως αξιζει 800$? Οτι δηλαδη μπορω να την πουλησω τοσα?

Μπορείς να την βάλεις, αλλά δεν θα την πουλήσεις.

Μέχρι 160 ίσως, αν είσαι τυχερός. Κανονικά 110-120 αξίζει.

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Πόσο να πουλήσω μια asus xonar d1 χωρίς το κουτί της; Το χω χάσει απ τις μετακομίσεις :P 

Είναι σε καλή κατάσταση εννοείται.

Την άλλαξα επειδή δεν έμπαινε στην asrock gaming k4 και λέω να την δώσω. Κρίμα να κάθεται.

Την είχα πάνω σε p5q-E για 3 χρόνια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...