Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

καλησπερα παιδες εχουμε και λεμε ! εχω τα εξης specs στο pc μου 

case armagedon midi case δεν λες ποιο απο όλα.

τροφοδοτικο aerocool 600watts xcase xtreme 40

cpu intel i7 7700k 4.2 ghz 260

Ram Kingston 2400mhz 2×8 συνολο 16 gb 80

Μητρικη Asus z270f gaming 140

καρτα γραφικων rx 570 4gb 220-240

δισκος samsung 500gb samsung ssd 120-130

windows 10 γνησια 3 (ναι τρία)

υπαρχουν κουτια αποδειξεις τα παντα ποσο θα κοστολογηθει εαν πουληθει ολα ειναι σαν καινουργια !! απλα θελω γνωμες να μ πειτε τ παιζει !!

Καλησπέρα,

Τιμές για το κάθε ξεχωριστά έχω (προσπαθήσει να) βάλω δίπλα.

Και μάθε να γράφεις με ολοκληρες λέξεις και όχι σαν λαρισέος.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

case armagedon midi case 

τροφοδοτικο aerocool 600watts xcase xtreme

cpu intel i7 7700k 4.2 ghz

Ram Kingston 2400mhz 2×8 συνολο 16 gb

Μητρικη Asus z270f gaming

καρτα γραφικων rx 570 4gb 

δισκος samsung 500gb samsung ssd

windows 10 γνησια

υπαρχουν κουτια αποδειξεις τα παντα ποσο θα κοστολογηθει εαν πουληθει ολα ειναι σαν καινουργια !! απλα θελω γνωμες να μ πειτε τ παιζει !!

8,5 κατοστάρικα βαριά όλα μαζί.

Αν ο αγοραστής που θα βρεις γνωρίζει για την έλευση των coffeelake, σκουραίνει κι άλλο...

Αν βρεις miner για την κάρτα μπορεί να πάρεις ένα 250άρι και 600-650 από τα υπόλοιπα.

Απλά είναι 'κακή' σύνθεση και νομίζω ότι σε συμφέρει να πας κομμάτι κομμάτι.

• Like 4

case armagedon midi case 

τροφοδοτικο aerocool 600watts xcase xtreme

cpu intel i7 7700k 4.2 ghz

Ram Kingston 2400mhz 2×8 συνολο 16 gb

Μητρικη Asus z270f gaming

καρτα γραφικων rx 570 4gb 

δισκος samsung 500gb samsung ssd

windows 10 γνησια

Φιλε βλεπω σε αγγελια στις 17/9 τον εχεις πουλησει τον επεξεργαστη.Αυτος αλλος ειναι?

• Like 1

ναι αλλος ειναι φιλε μ ο αλλος που ειχα βαλει για πωληση ηταν δωρο και επειδη δεν ειχα τοτε τα πραγματα τον ξανα πηρα περιμενα να πληρωθω να ολοκληρωσω το πισι

Αν ο αγοραστής που θα βρεις γνωρίζει για την έλευση των coffeelake, σκουραίνει κι άλλο...

Αν βρεις miner για την κάρτα μπορεί να πάρεις ένα 250άρι και 600-650 από τα υπόλοιπα.

οταν λες κακη συνθεση τ εννοεις δεν ειναι γενικα δυνατο μηχανημα ?

και κατι αλλο πχ αν εβαζα Xfury μνημες ram και καρτα γραφικων 1050ti αντι την rx θα αλαζε κατι απλα ρωταω φιλε μ για να ξερω τι λαθος σε συνδιαδμο εχω κανει

Αν έβαζες αχρείαστα ακριβές μνήμες σίγουρα θα έχανες λεφτά στο πούλημα.

Από την άλλη, στα 2400 αυτές είναι πλέον σχετικά αργές, η χρηματική διαφορά σε σχέση με κάποιες στα 3000 ας πούμε θα πλησίαζαν το κόστος μιας πίτσας (10ρας, για να εξηγούμαστε).

Επίσης, αν αντί για την 570 έβαζες 1050ti (ειδικά για σύστημα με 7700k) τα πράγματα θα ήταν ακόμα χειρότερα, μιας που και αυτή είναι ήδη αρκετά αδύναμη για αυτή τη σύνθεση.

Η 1050ti δεν θα έβγαζε κανένα νόημα.

Βάλε στο παιχνίδι και ότι ένας ryzen 1600 τα κάνει όλα και συμφέρει με 200€, βάλε και το ότι οι καινούριοι i3 θα έχουν όσους πυρήνες και ο i7 σου...

Διώξ' το όσο μπορείς, αλλιώς κράτα το.

• Like 2

1)οταν λες κακη συνθεση τ εννοεις δεν ειναι γενικα δυνατο μηχανημα ?

2)και κατι αλλο πχ αν εβαζα Xfury μνημες ram και καρτα γραφικων 1050ti αντι την rx θα αλαζε κατι απλα ρωταω φιλε μ για να ξερω τι λαθος σε συνδιαδμο εχω κανει

1) Κακό τροφοδοτικό, αργές μνήμες, κάρτα γραφικών πολύ κατώτερη από αυτή που θα ταίριαζε στον επεξεργαστή, υπερβολικός ssd, μετριότατο case

Το μηχάνημα θα ήταν πολύ δυνατό μόνο για competitive online / mmo αν είχε ταχύτερη ram.

2) 3200 c16 ή 3000 c15 είναι πολύ κοντά σε τιμή με αυτές που έχεις, ώντας σημαντικά ανώτερες σε επιδόσεις.

Για να έχει ''νόημα'' ο 7700K χρειάζεται πολύ καλύτερη gpu από την 570 4gb.

Με την 570 4gb έχει μηδενικές διαφορές με έναν πολύ φτηνότερο ryzen.

Για να μη βγαίνω offtopic, η συμβουλή μου είναι ότι σου γράφω στο πρώτο post.

Σπρώξε με καλά χρήματα τη gpu σε miner και δώσε κομμάτια τα υπόλοιπα.

• Like 3

Καλησπερα παιδια...εχω μια καρτα γραφικων sapphire r9 280x vapor-x tri-x oc std 3gb gddr5...ειδα στο amazon οτι πωλειται 800$=670€ ενω την ειχα αγορασει 300€ περιπου...εχει γινει συλλεκτικη η κατι τετοιο?

Καλησπερα παιδια...εχω μια καρτα γραφικων sapphire r9 280x vapor-x tri-x oc std 3gb gddr5...ειδα στο amazon οτι πωλειται 800$=670€ ενω την ειχα αγορασει 300€ περιπου...εχει γινει συλλεκτικη η κατι τετοιο?

Οχι ειναι λογω της μοδας του mining.They are mining,we are minding because we can't buy decent cards for games. :)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!,

Ένας φίλος μου σκέφτεται να πουλήσει ένα laptop Lenovo Ideapad Y700-15ISK (i7 6700HQ, 128GB SSD, 1TB HDD, 8GB DDR4 RAM, GTX 960 4GB RAM). Υπάρχει ένα μικρό χτύπημα στο πίσω μέρος του αριστερού ηχείου (λειτουργεί κανονικότατα) και εκτός από αυτό το ελλάτωμα είναι σαν καινούργιο και έχει ακόμα εγγύηση.

Πόσο να το πουλήσουμε; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!

post-78754-0-64224300-1506236129_thumb.jpg

Επεξ/σία από Arkoudelos

θεωρω πως ειναι καλη τιμη ....αστο ετσι και αν δεν φυγει βαλτο 20 γ να φυγει μπαμ μπαμ!

Καλημέρα!,

Ένας φίλος μου σκέφτεται να πουλήσει ένα laptop Lenovo Ideapad Y700-15ISK (i7 6700HQ, 128GB SSD, 1TB HDD, 8GB DDR4 RAM, GTX 960 4GB RAM). Υπάρχει ένα μικρό χτύπημα στο πίσω μέρος του αριστερού ηχείου (λειτουργεί κανονικότατα) και εκτός από αυτό το ελλάτωμα είναι σαν καινούργιο και έχει ακόμα εγγύηση.

Πόσο να το πουλήσουμε; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!

εδωσα το ιδιο 800ευρω χωρις κτυπημα μολις βγηκαν τοτε οι 10 σειρα ,αν το δωσεις γυρω στα 750 ειναι καλα αν και εγω με 1050 λαπτοπ ολοκαινουριο που θελω να το δωσω lenovo y520 δεν μου φευγει ουτε στα 715 που ναι σκοτωμα .

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...