Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι ειναι,δεν υπαρχουν καρτες σε λογικες τιμες ουτε για δειγμα,αγοραζεις και παιρνεις μετα απο 2 μηνες απο τα καταστηματα και επομενως ωφελουνται οι πωλητες και βαρανε αλυπητα.Οσο παιρνουν καποια ατομα,θα ισχυει αυτο,αν δεν αγοραζει ο κοσμος θα αναγκαστουν να ριξουν τις τιμες.

ο μονος που θα παρει καρτα ακριβοτερη απο οσο κανει καινουργια δεν θα ειναι καποιος που θελει να παρει να παιξει κανα παιχνιδι.θα ειναι miner με την λογικι μου.οποτε ολοι αυτοι εκει πονταρουν.

• Like 1
Δημοσ.

Μοναδα (νεος στο site) που μονο ο επεξεργαστης και η καρτα εχουν πανω απο 200 ευρω εχει μπει για 100 ευρω που σιγουρα.....

Too good to be true :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Ψάξτε στα πλήρη συστήματα την τελική προσφορά. Θα καραφλιάσετε με τις εκτιμήσεις.

Το 2008 τον επεξεργαστή τον πήρα 80 ευρώ φθηνότερα απο όσο τον κοστολογεί μεταχειρησμένο το 2017!

• Like 3
Δημοσ.

Ψάξτε στα πλήρη συστήματα την τελική προσφορά. Θα καραφλιάσετε με τις εκτιμήσεις.

Το 2008 τον επεξεργαστή τον πήρα 80 ευρώ φθηνότερα απο όσο τον κοστολογεί μεταχειρησμένο το 2017!

Ενα απο τα νηματα που παω για να γελασω να ξεχαστω απο την κατασταση στην Ελλαδα ειναι εκει.Το νημα ανεκδοτα το εχουν χαλασει απο καιρο με κρυα αστεια. :devil:

• Like 2
Δημοσ.

S7 edge χρυσο χρωμα,2.5 μηνων (εννοειται χωρις τιποτα σημαδια κτλπ ολοκαινουργιο) με εξτρα ασφαλεια κλοπης,θραυσης οθονης κτλπ,

Με κουτι με ολα μεσα σφραγισμενα,10 θηκες και αποδειξη ποσο να το δωσω;

(Λεω να παω σε s8+ τωρα να δοκιμασω :) )

Ποσο λετε να το δωσω ολα μαζι πακετο;

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα! 

Μια ερώτηση αν και μάλλον είμαι σε λάθος thread. Με τα μεταφορικά τι παίζει; Με τι στέλνετε συνήθως και πόσο περίπου στοιχίζει; Συγκεκριμένα θέλω να πουλήσω ένα M2 SSD ο οποίος μου βγήκε ασύμβατος ... 

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα! 

Μια ερώτηση αν και μάλλον είμαι σε λάθος thread. Με τα μεταφορικά τι παίζει; Με τι στέλνετε συνήθως και πόσο περίπου στοιχίζει; Συγκεκριμένα θέλω να πουλήσω ένα M2 SSD ο οποίος μου βγήκε ασύμβατος ... 

Γεια σου φιλε.Αν εννοεις να στειλεις τον ssd σε καποιο αλλο μελος μεσω αγγελιας,συνηθως ο παραληπτης πληρωνει τα μεταφορικα εξοδα,τα οποια δεν ειναι πολλα,αλλα επειδη ο ssd ειναι λεπτο υλικο,προσωπικα θα επελεγα κουριερ.

Ενα απο τα νηματα που παω για να γελασω να ξεχαστω απο την κατασταση στην Ελλαδα ειναι εκει.Το νημα ανεκδοτα το εχουν χαλασει απο καιρο με κρυα αστεια. :devil:

Χτες τους τρολλαρα αγριως στο νημα ιντερνετ για αγορες,χαχαχα,δεν καταλαβαν τιποτε,ουτε προς το τελος που ηταν πιο εμφανες. It was just like good old days. :devil:

Δημοσ.

Εχω ενα εξαρτημα στα χερια μου το οποιο λεγεται generex cs121bsc. Αποτι εψαξα στο ιντερνετ καπου συνδεεται σε ups. SNMP/WEB ADAPTER λεει. Δεν βρηκα ομως καποια τιμη. Μονο αυτο εδω βρηκα που ειναι το επομενο μοντελο και εχει 400 ευρω

http://www.generex-webshop.de/snmp-adapter-/-web-manager-.html

Δημοσ.

Γεια σου φιλε.Αν εννοεις να στειλεις τον ssd σε καποιο αλλο μελος μεσω αγγελιας,συνηθως ο παραληπτης πληρωνει τα μεταφορικα εξοδα,τα οποια δεν ειναι πολλα,αλλα επειδη ο ssd ειναι λεπτο υλικο,προσωπικα θα επελεγα κουριερ.

Χτες τους τρολλαρα αγριως στο νημα ιντερνετ για αγορες,χαχαχα,δεν καταλαβαν τιποτε,ουτε προς το τελος που ηταν πιο εμφανες. It was just like good old days. :devil:

Να μην εμπιστευεσαι τις κουριερ.

Στο λεει κουριερ..

Παιδια οπως και αν στελνετε τα δεματα σας,παντα ΚΑΛΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ !!

Βαλτε το αντικειμενο στο κουτι του,τριγυρω τουλαχιστον 3 στρωσεις bubble wrap και ολο αυτο το βαζετε σε μεγαλυτερο κουτι.

Εγω το εχω δεδομενο οτι θα μου βγαινει σχετικα πιο ακριβα το πακεταρισμα,αλλα δε θα εχω εκπληξεις.

• Like 3
Δημοσ.

Εχω ενα εξαρτημα στα χερια μου το οποιο λεγεται generex cs121bsc. Αποτι εψαξα στο ιντερνετ καπου συνδεεται σε ups. SNMP/WEB ADAPTER λεει. Δεν βρηκα ομως καποια τιμη. Μονο αυτο εδω βρηκα που ειναι το επομενο μοντελο και εχει 400 ευρω

http://www.generex-webshop.de/snmp-adapter-/-web-manager-.html

Eστω οτι βρισκεις τιμη για να το δωσεις, εισαι σιγουρος οτι θα βρεις αγοραστη?

• Like 1
Δημοσ.

Eστω οτι βρισκεις τιμη για να το δωσεις, εισαι σιγουρος οτι θα βρεις αγοραστη?

Καλα αυτο ειναι σιγουρο. Ξερω δεν θα βρω απλα εμενα δεν μου χρειαζεται, ουτε αυτος που μου το εδωσε ηξερε τι ακριβως ειναι.

Δημοσ.

Καλα αυτο ειναι σιγουρο. Ξερω δεν θα βρω απλα εμενα δεν μου χρειαζεται, ουτε αυτος που μου το εδωσε ηξερε τι ακριβως ειναι.

Είμαι στη δουλειά και δεν το πολυεψαξα, αλλά φαίνεται add-on card για Ups Remote Management. Και οι θαμώνες του site μάλλον δεν φαίνονται τύποι με rackmount Ups και άδειο option slot. Βάλτου μια λεντοταινία, κάντου λίγο οβερκλοκ, γράψε συλλεκτικό/gaming/racing αν θες να φύγει αλλιώς δύσκολα.

Στο Γερμανικό ebay βάλτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...