Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο αν δεν κανω λαθος την εξοδο HDMI του υπολογιστη την κανει VGA εγω θελω την VGA να την κανει HDMI

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Αυτο αν δεν κανω λαθος την εξοδο HDMI του υπολογιστη την κανει VGA εγω θελω την VGA να την κανει HDMI

Το ίδιο πράγμα είναι :P, βάζεις το vga στο hub και μετά το hdmi στην tv.

Το ίδιο πράγμα είναι :P, βάζεις το vga στο hub και μετά το hdmi στην tv.

Δεν είναι το ίδιο πράγμα:

Note:Only one way transfer HDMI----->VGA, HDMI port connect the signal input, VGA connect the display port.

• Like 1

Δεν είναι το ίδιο πράγμα:

Note:Only one way transfer HDMI----->VGA, HDMI port connect the signal input, VGA connect the display port.

Huh, δεν το είχα προσέξει αυτό,λάθος μου.Οπότε δεν υπάρχει analog σε digital converter; Μόνο το ανάποδο; 

Huh, δεν το είχα προσέξει αυτό,λάθος μου.Οπότε δεν υπάρχει analog σε digital converter; Μόνο το ανάποδο; 

Δεν αρκεί απλός αντάπτορας, χρειάζεται μετατροπέας σήματος από αναλογικό σε ψηφιακό. Υπάρχουν, αλλά δεν κοστίζουν 5-6 ευρώ. Επίσης η vga θύρα δεν υποστηρίζει ήχο, αν η τηλεόραση έχει μόνο hdmi δεν γίνεται τίποτα.

• Like 3

Δεν αρκεί απλός αντάπτορας, χρειάζεται μετατροπέας σήματος από αναλογικό σε ψηφιακό. Υπάρχουν, αλλά δεν κοστίζουν 5-6 ευρώ. Επίσης η vga θύρα δεν υποστηρίζει ήχο, αν η τηλεόραση έχει μόνο hdmi δεν γίνεται τίποτα.

Ακριβως! καλα θυμομουν οτι κοστιζουν ακριβα αυτα αλλα λεω γερος ειμαι μπορει να εχω χασει επεισοδια.

Παλια επι δραχμων ειχα χρυσοπληρωσει εναν απο vga σε scart χωρις ηχο φυσικα.

Παντως ρε παιδι μου οι περισσοτεροι που εχω στειλει μηνυμα για αγγελια που με ενδιαφερει οι απαντησεις τους οοοοοοταν απαντανε ειναι του στυλ "πινω μπαφους και παιζω pro"

• Like 1

Ακριβως! καλα θυμομουν οτι κοστιζουν ακριβα αυτα αλλα λεω γερος ειμαι μπορει να εχω χασει επεισοδια.

Παλια επι δραχμων ειχα χρυσοπληρωσει εναν απο vga σε scart χωρις ηχο φυσικα.

Πριν κανα χρόνο που έψαχνα και εγώ κάτι τέτοιο για να συνδέσω pc με vga --> tv με hdmi, το φτηνότερο που είχα βρει ήταν από ebay με 17€, εδώ Ελλάδα από 27 τουλάχιστον. Άσε που έχουν περιορισμό στη μέγιστη ανάλυση. Τελικά του έβαλα μια κάρτα γραφικών με hdmi και τέλος.

Active ειναι και αυτος στο σκρουτζ,απλα ειναι του κιλου.

Μπορει να σου βγει καλος ,μπορει και να μη δουλεψει ποτε.

Εγω παραγγειλα εναν απο ebay για 2Ε.Αν βγει,βγηκε.

Δε δινω 30Ε για ανταπτορα,οταν τοσο κανει ολη η οθονη.

Active ειναι και αυτος στο σκρουτζ,απλα ειναι του κιλου.

Μπορει να σου βγει καλος ,μπορει και να μη δουλεψει ποτε.

Εγω παραγγειλα εναν απο ebay για 2Ε.Αν βγει,βγηκε.

Δε δινω 30Ε για ανταπτορα,οταν τοσο κανει ολη η οθονη.

Τι να σου πω, από τη στιγμή που ο ίδιος ο κατασκευαστής(για αυτό στο skroutz λέω) δηλώνει πως ΔΕΝ κάνει για vga --> hdmi, θεωρώ δεδομένο πως δεν θα δουλέψει.

Τι να σου πω, από τη στιγμή που ο ίδιος ο κατασκευαστής(για αυτό στο skroutz λέω) δηλώνει πως ΔΕΝ κάνει για vga --> hdmi, θεωρώ δεδομένο πως δεν θα δουλέψει.

Α λαθος δικος μου,δε προσεξα οτι μιλαμε για vga to hdmi.

Ναι για αυτο δε κανει.τον ιδιο εχω παραγγειλει και το αναφερει και εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tι πιάνει titan x maxwell με εγγύηση έως τον Απρίλιο του 2018? 

Στο εξωτερικό βλέπω παίζει γύρω στα 500 αλλά ελλάδα δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα.

400-450 είναι καλά?

Πιο φτηνή από καινούργια 1070 και με παρόμοια απόδοση και 50% περισσότερη μνήμη.

Επεξ/σία από Big Boss

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...