mindtrapper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 http://hdd.userbenchmark.com/Compare/WD-Black-1TB-2013-vs-WD-Blue-1TB-2012/1822vs1779 Ξέχνα τον toshiba,ας τον συγκρίνουμε με το Blue στα 45 παίρνεις καινούργιο. Βασικά μόλις βγουν CoffeeLake/Ryzen 2 θα είναι obsolete οπότε σπρώξτα τώρα που προλαβαίνεις και πήγαινε σε σύστημα που δεν θα πέσει στο 1/3 της αρχικής αγοραστικής τιμής σε 2 μήνες. Δεν το βλέπω να γίνεται γρήγορα. Εδώ ακόμα στα μεταχειρισμένα παίζει ο 4790Κ σε τιμές καινούργιου Ryzen 1600. i7 με 8 threads έχουμε χρόνια και τα games τον χαβά τους. Βέβαια επειδή θα πηδήξει και η Intel στο βαγόνι του more-than-4-cores μπορεί να αρχίσουν να κάνουν develop για 6 cores σιγά σιγά. Σε καμιά διετία μπορεί το 33% των games να παίζουν καλά/καλύτερα με πολλά cores/threads. Αν δεν έχουμε πάρει όλοι κονσόλα μέχρι τότε, με τις τιμές των gfx, ram, ssd, οθόνη-που-να-μην-είναι-ΤΝ-ούτε-1080p-και-να-έχει-adaptive-sync στον θεό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinkakos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν το βλέπω να γίνεται γρήγορα. Εδώ ακόμα στα μεταχειρισμένα παίζει ο 4790Κ σε τιμές καινούργιου Ryzen 1600. i7 με 8 threads έχουμε χρόνια και τα games τον χαβά τους. Βέβαια επειδή θα πηδήξει και η Intel στο βαγόνι του more-than-4-cores μπορεί να αρχίσουν να κάνουν develop για 6 cores σιγά σιγά. Σε καμιά διετία μπορεί το 33% των games να παίζουν καλά/καλύτερα με πολλά cores/threads. Αν δεν έχουμε πάρει όλοι κονσόλα μέχρι τότε, με τις τιμές των gfx, ram, ssd, οθόνη-που-να-μην-είναι-ΤΝ-ούτε-1080p-και-να-έχει-adaptive-sync στον θεό. Δεν εννοούσα obsolete από άποψη επιδόσεων στα game , απλά μόλις βγουν coffee lake με i3 4core/4threads και i5 6core/6threads ο i5 4690k(που θα είναι και εκτός εγγύησης) θα πρέπει να πέσει στο 90άρι για να φύγει,αν όχι λιγότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 http://hdd.userbenchmark.com/Compare/WD-Black-1TB-2013-vs-WD-Blue-1TB-2012/1822vs1779 Ξέχνα τον toshiba,ας τον συγκρίνουμε με το Blue στα 45 παίρνεις καινούργιο. Και πάλι, ο black και ο blue έχουν τεράστια διαφορά στην αξιοπιστία(λόγω αυτής έχει διπλάσια τιμή ο black), δεν μπορείς να το αγνοήσεις αυτό. Είναι εντελώς άκυρο να κοιτάς πόσο έχει καινούργιος ένας blue για να κοστολογήσεις ένα μεταχειρισμένο black. Επίσης άσχετα με το ποια φαίνεται λογική τιμή, αυτό που μετράει περισσότερο είναι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Ε με ένα 20ρικάκι όχι black, αλλά ούτε απλό δίσκο 1tb δε βρίσκεις καλά καλά. Τίποτα άλλο από εμένα, αρκετά το ξεχειλώσαμε το θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Σκέφτομαι να βάλω αγγελία για μια 750 750τι καποια ρχ460 2γβ πόσο θα είναι καλή τιμή για την κάθε μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Σκέφτομαι να βάλω αγγελία για μια 750 750τι καποια ρχ460 2γβ πόσο θα είναι καλή τιμή για την κάθε μια 65, 75 και 85-90 θα ελεγα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Το σετακι με συμφερει να το σπασω γιατι αν πουλανε τις μνημες τις απλες 20 ευρω οι δικιες μου πανε 25 ανετα και αλλα 25 η μητρικη και 10 ο επεξεργαστης. Για την καρτα πιστευω τα 20 ειναι καλα γιατι με 20 εχω δει να πουλανε τις 512 αυτη ειναι 1gb Τελικα εφυγε 25 η καρτα και σχετικα γρηγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα η 8800GTS ακόμα και 12 ευρώ δεν, γιατί? Πολλά είναι? Καλύτερα να την κάνω κορνίζα στον τοίχο δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) HD5770+9800GT+USB2 TV Tuner 35€ τα έδωσα, αλλιώς ακόμα εδώ θα ήταν. Παίρνει σειρά ο GX620 σε λίγο, ένα εικοσάρικο θα τον βάλω και ο Θεός βοηθός (αν δεν αποφασίσω να τον κρατήσω για LinuxCNC, έχει parallel/serial και είναι μικρός σε διαστάσεις). Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2017 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα η 8800GTS ακόμα και 12 ευρώ δεν, γιατί? Πολλά είναι? Καλύτερα να την κάνω κορνίζα στον τοίχο δηλαδή. Γιατι απλα βαζεις αγγελιες μονο στο Insomnia που ακομα και εναν ολοκληρο υπολογιστη τον μετρανε σαν αξια hardware Οχι δεν ειναι ετσι δεν παει να πει επειδη εγω και εσυ εχουμε στησει 500 υπολογιστες στην ζωη μας βαζουμε λειτουργικο προγραμματα πως το κανει και ολος ο κοσμος. Εγω παραδειγμα οταν εχω υλικο προτιμω να στησω μοναδα παρα να το δωσω χυμα γιατι υπαρχουν εκει εξω ανθρωποι που δεν ξερουν να στησουν και θελουν εναν φτηνο υπολογιστη να τον βαλουν στο ρευμα και να δουλεψει για καποιον μεγαλο σε ηλικια η για καποιο παιδι που τωρα κανει τα πρωτα του βηματα στους υπολογιστες. Παιζει ρολο και που εισαι σε ποια πολη γιατι καλως η κακως η ζουγκλα της Αθηνας ειναι μαγαζι γωνια. Μετα παιζει ρολο και ποσο τυχερος εισαι γιατι μου εχει τυχει να πουλαω κατι ποιο φτηνα απο καποιον αλλον και ο αλλος να το εχει πουλησει και εγω να κοιταω σαν χαζος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ποσο να πουλησω ενα Samsung Galaxy S4 με καμμενη πλακετα ; To κινητο ειναι 4-5 χρονων και δεν εχει πεσει ποτε κατω ή τουλαχιστον ετσι νομιζω . [ειναι του πατερα μου και το προσεχε σαν τα ματια του] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 κανα 30αρι και ισως λεω πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα η 8800GTS ακόμα και 12 ευρώ δεν, γιατί? Πολλά είναι? Καλύτερα να την κάνω κορνίζα στον τοίχο δηλαδή. Τη δίνεις χωρίς ψύκτρα, για αυτό Αλήθεια, palit gtx 560ti 1gb πόσο αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 κανα 30αρι και ισως λεω πολλα. Γνωριζεις ποσο κανει μια τετοια πλακετα ; Ρωταω καθαρα πληροφοριακα γιατι ολοι μου λενε "δεν αξιζει" χωρις να μου λενε την τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγω δεν αξιζει θα σου πω τωρα μπορει να την βρεις απο 30 μεχρι 50 και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακομα το πουλανε σε αγγελιες τοσο ακριβα αυτο το κινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τη δίνεις χωρίς ψύκτρα, για αυτό Αλήθεια, palit gtx 560ti 1gb πόσο αξίζει? Όλοι δεν έχουμε ψυκτρες από καμένες κάρτες; Για αυτό την δίνω 12 αντί για 20 που την βλέπω. Αν την δώσω με την γομαροψυκτρα δεν αξίζει... Μια 560ti θα έλεγα κανα 40αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις