Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://hdd.userbenchmark.com/Compare/WD-Black-1TB-2013-vs-WD-Blue-1TB-2012/1822vs1779

Ξέχνα τον toshiba,ας τον συγκρίνουμε με το Blue στα 45 παίρνεις καινούργιο.

Βασικά μόλις βγουν CoffeeLake/Ryzen 2 θα είναι obsolete οπότε σπρώξτα τώρα που προλαβαίνεις και πήγαινε σε σύστημα που δεν θα πέσει στο 1/3 της αρχικής αγοραστικής τιμής σε 2 μήνες.

Δεν το βλέπω να γίνεται γρήγορα. Εδώ ακόμα στα μεταχειρισμένα παίζει ο 4790Κ σε τιμές καινούργιου Ryzen 1600. i7 με 8 threads έχουμε χρόνια και τα games τον χαβά τους. Βέβαια επειδή θα πηδήξει και η Intel στο βαγόνι του more-than-4-cores μπορεί να αρχίσουν να κάνουν develop για 6 cores σιγά σιγά. Σε καμιά διετία μπορεί το 33% των games να παίζουν καλά/καλύτερα με πολλά cores/threads. :) Αν δεν έχουμε πάρει όλοι κονσόλα μέχρι τότε, με τις τιμές των gfx, ram, ssd, οθόνη-που-να-μην-είναι-ΤΝ-ούτε-1080p-και-να-έχει-adaptive-sync στον θεό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δεν το βλέπω να γίνεται γρήγορα. Εδώ ακόμα στα μεταχειρισμένα παίζει ο 4790Κ σε τιμές καινούργιου Ryzen 1600. i7 με 8 threads έχουμε χρόνια και τα games τον χαβά τους. Βέβαια επειδή θα πηδήξει και η Intel στο βαγόνι του more-than-4-cores μπορεί να αρχίσουν να κάνουν develop για 6 cores σιγά σιγά. Σε καμιά διετία μπορεί το 33% των games να παίζουν καλά/καλύτερα με πολλά cores/threads. :) Αν δεν έχουμε πάρει όλοι κονσόλα μέχρι τότε, με τις τιμές των gfx, ram, ssd, οθόνη-που-να-μην-είναι-ΤΝ-ούτε-1080p-και-να-έχει-adaptive-sync στον θεό.

Δεν εννοούσα obsolete από άποψη επιδόσεων στα game , απλά μόλις βγουν coffee lake με i3 4core/4threads και i5 6core/6threads ο i5 4690k(που θα είναι και εκτός εγγύησης) θα πρέπει να πέσει στο 90άρι για να φύγει,αν όχι λιγότερο. 

http://hdd.userbenchmark.com/Compare/WD-Black-1TB-2013-vs-WD-Blue-1TB-2012/1822vs1779

Ξέχνα τον toshiba,ας τον συγκρίνουμε με το Blue στα 45 παίρνεις καινούργιο.

Και πάλι, ο black και ο blue έχουν τεράστια διαφορά στην αξιοπιστία(λόγω αυτής έχει διπλάσια τιμή ο black), δεν μπορείς να το αγνοήσεις αυτό. Είναι εντελώς άκυρο να κοιτάς πόσο έχει καινούργιος ένας blue για να κοστολογήσεις ένα μεταχειρισμένο black.

Επίσης άσχετα με το ποια φαίνεται λογική τιμή, αυτό που μετράει περισσότερο είναι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Ε με ένα 20ρικάκι όχι black, αλλά ούτε απλό δίσκο 1tb δε βρίσκεις καλά καλά.

Τίποτα άλλο από εμένα, αρκετά το ξεχειλώσαμε το θέμα.

• Like 2

Σκέφτομαι να βάλω αγγελία για μια 750 750τι καποια ρχ460 2γβ πόσο θα είναι καλή τιμή για την κάθε μια

65, 75 και 85-90 θα ελεγα.

• Like 1

Το σετακι με συμφερει να το σπασω γιατι αν πουλανε τις μνημες τις απλες 20 ευρω οι δικιες μου πανε 25 ανετα και αλλα 25 η μητρικη και 10 ο επεξεργαστης.

Για την καρτα πιστευω τα 20 ειναι καλα γιατι με 20 εχω δει να πουλανε τις 512 αυτη ειναι 1gb

Τελικα εφυγε 25 η καρτα και σχετικα γρηγορα.

• Like 1

Εμένα η 8800GTS ακόμα και 12 ευρώ δεν, γιατί? Πολλά είναι?  :ph34r:

Καλύτερα να την κάνω κορνίζα στον τοίχο δηλαδή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HD5770+9800GT+USB2 TV Tuner 35€ τα έδωσα, αλλιώς ακόμα εδώ θα ήταν. Παίρνει σειρά ο GX620 σε λίγο, ένα εικοσάρικο θα τον βάλω και ο Θεός βοηθός (αν δεν αποφασίσω να τον κρατήσω για LinuxCNC, έχει parallel/serial και είναι μικρός σε διαστάσεις).

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Γιατι απλα βαζεις αγγελιες μονο στο Insomnia που ακομα και εναν ολοκληρο υπολογιστη τον μετρανε σαν αξια hardware

Οχι δεν ειναι ετσι δεν παει να πει επειδη εγω και εσυ εχουμε στησει 500 υπολογιστες στην ζωη μας βαζουμε λειτουργικο προγραμματα πως το κανει και ολος ο κοσμος.

Εγω παραδειγμα οταν εχω υλικο προτιμω να στησω μοναδα παρα να το δωσω χυμα γιατι υπαρχουν εκει εξω ανθρωποι που δεν ξερουν να στησουν και θελουν εναν φτηνο υπολογιστη να τον βαλουν στο ρευμα και να δουλεψει για καποιον μεγαλο σε ηλικια η για καποιο παιδι που τωρα κανει τα πρωτα του βηματα στους υπολογιστες.

Παιζει ρολο και που εισαι σε ποια πολη γιατι καλως η κακως η ζουγκλα της Αθηνας ειναι μαγαζι γωνια.

Μετα παιζει ρολο και ποσο τυχερος εισαι γιατι μου εχει τυχει να πουλαω κατι ποιο φτηνα απο καποιον αλλον και ο αλλος να το εχει πουλησει και εγω να κοιταω σαν χαζος.

• Like 1

Ποσο να πουλησω ενα Samsung Galaxy S4  με καμμενη πλακετα ;

To κινητο ειναι 4-5 χρονων και δεν εχει πεσει ποτε κατω ή τουλαχιστον ετσι νομιζω .

[ειναι του πατερα μου και το προσεχε σαν τα ματια του]

Τη δίνεις χωρίς ψύκτρα, για αυτό :P

Αλήθεια, palit gtx 560ti 1gb πόσο αξίζει?

κανα 30αρι και ισως λεω πολλα.

Γνωριζεις ποσο κανει μια τετοια πλακετα ;

Ρωταω καθαρα πληροφοριακα γιατι ολοι μου λενε "δεν αξιζει" χωρις να μου λενε την τιμη 

Και εγω δεν αξιζει θα σου πω τωρα μπορει να την βρεις απο 30 μεχρι 50 και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακομα το πουλανε σε αγγελιες τοσο ακριβα αυτο το κινητο.

Τη δίνεις χωρίς ψύκτρα, για αυτό :P

Αλήθεια, palit gtx 560ti 1gb πόσο αξίζει?

Όλοι δεν έχουμε ψυκτρες από καμένες κάρτες; Για αυτό την δίνω 12 αντί για 20 που την βλέπω. Αν την δώσω με την γομαροψυκτρα δεν αξίζει...

Μια 560ti θα έλεγα κανα 40αρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...