Pinkakos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα βρηκα gtx 1070 evga founder edition στα 350 με 2 χρονια εγγυηση αξιζει ? Με προβληματιζει οτι ειναι founder edition αν ηταν καποια αλλη υλοποιηση θα την ειχα παρει σιγουρα. Τι να κανω ? Η Founder's Edition δεν είναι κακή υλοποίηση,έχει αλουμινένια κάλυψη(παντού),σε σχέση με τις aftermarket που μπορεί να έχουν και πλαστικές,έχει και backplate, το μόνο αρνητικό μπορεί να έιναι το blower style cooler(λόγω θορύβου),αλλά αν έχεις κουτί με καλό σχετικά airflow θα είσαι κομπλέ πιστεύω,τσίμπα τη,αν όχι πες μου τον πωλητή γιατί ενδιαφέρομαι 1
stelios18120 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα. Δινει φιλος το παρακατω monitor και σκεφτομαι να το τσιμπησω. Ποσα πιστευετε οτι αξιζει; Την ειχε παρει 300 λεει, αλλα και αυτος δεν εχει ιδεα να την κοστολογησει. Γενικα ποια η γνωμη σας για αυτη την αγορα; https://www.whathifi.com/samsung/ue32j5100aw/specs Αστο ποσο την ειχε παρει Κ εγω ειχα παρει μια 42" πριν 5 χρονια 1500€ και τωρα την εδωσα 200€ Πες του φιλο σου ενα 170αρι θα παρει κ ειναι αρχοντας
kostask91 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αστο ποσο την ειχε παρει Κ εγω ειχα παρει μια 42" πριν 5 χρονια 1500€ και τωρα την εδωσα 200€ Πες του φιλο σου ενα 170αρι θα παρει κ ειναι αρχοντας Ωραιος. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Γυρω στο 100αρικο λεγαμε. Σαν monitor πως το βρισκεις; Αξιζει; Η θα το μετανιωσω;
stelios18120 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ενταξει αναλογως για τι την θελεις. Τωρα π την ξαναειδα οντως πιο κατω να δωσεις...κανενα 120 αντε 130αρι. Εκτος κ αν του δωσεις 100ευρω κ κερασμα σσουβλακια+ καφεδες
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Σαν monitor 1080p? εδω 28αρα ειχα που ηταν 1080 και τα γραμματα ηταν τεραστια, τωρα ειμαι με μια 25αρα 2560Χ1440 Εκτος αν την θελεις μονο για ταινιες και παιχνιδια αλλα δεν ειδα πουθενα τι panel φοραει. Καλησπερα. Δινει φιλος το παρακατω monitor και σκεφτομαι να το τσιμπησω. Ποσα πιστευετε οτι αξιζει; Την ειχε παρει 300 λεει, αλλα και αυτος δεν εχει ιδεα να την κοστολογησει. Γενικα ποια η γνωμη σας για αυτη την αγορα; https://www.whathifi.com/samsung/ue32j5100aw/specs Το πανελ της ειναι 50HZ αφου ειναι φιλος πριν την παρεις δοκιμασε κανενα παιχνιδι γιατι ισως σε κουρασει. Το καλο ειναι οτι εχει VA panel https://www.displayspecifications.com/en/model/a0afb2 Ψαχνω και εγω αλλα για τηλεοραση με VA panel αλλα θελω 100HZ για ποδοσφαιρο και ταινιες με γρηγορες σκηνες @stelios εγω εδωσα 40αρα Samsung Smarttv 3D με δυο γυαλια ενσωματωμενο wifi 3 ετων 250 ευρω γιατι με κουραζει η 40αρα στην κρεβατοκαμαρα. 1
stelios18120 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 @stelios εγω εδωσα 40αρα Samsung Smarttv 3D με δυο γυαλια ενσωματωμενο wifi 3 ετων 250 ευρω γιατι με κουραζει η 40αρα στην κρεβατοκαμαρα. Κριμα που δεν την πηρα εγω
kostask91 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Σαν monitor 1080p? εδω 28αρα ειχα που ηταν 1080 και τα γραμματα ηταν τεραστια, τωρα ειμαι με μια 25αρα 2560Χ1440 Εκτος αν την θελεις μονο για ταινιες και παιχνιδια αλλα δεν ειδα πουθενα τι panel φοραει. Το πανελ της ειναι 50HZ αφου ειναι φιλος πριν την παρεις δοκιμασε κανενα παιχνιδι γιατι ισως σε κουρασει. Το καλο ειναι οτι εχει VA panel https://www.displayspecifications.com/en/model/a0afb2 Ψαχνω και εγω αλλα για τηλεοραση με VA panel αλλα θελω 100HZ για ποδοσφαιρο και ταινιες με γρηγορες σκηνες @stelios εγω εδωσα 40αρα Samsung Smarttv 3D με δυο γυαλια ενσωματωμενο wifi 3 ετων 250 ευρω γιατι με κουραζει η 40αρα στην κρεβατοκαμαρα. Καλο απο ποια αποψη; Τα IPS δεν ειναι καλυτερα; Κυριως για games τη θελω.
Sheogorath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού θα κάθεσαι σταθερά μπροστά της, καλύτερη VA.
makisspa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Η Founder's Edition δεν είναι κακή υλοποίηση,έχει αλουμινένια κάλυψη(παντού),σε σχέση με τις aftermarket που μπορεί να έχουν και πλαστικές,έχει και backplate, το μόνο αρνητικό μπορεί να έιναι το blower style cooler(λόγω θορύβου),αλλά αν έχεις κουτί με καλό σχετικά airflow θα είσαι κομπλέ πιστεύω,τσίμπα τη,αν όχι πες μου τον πωλητή γιατί ενδιαφέρομαι Διαβασα οτι εχει πολυ φασαρια... Θα δω τι θα κανω και θα σου στειλω αν ειναι 2
life is music Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αφού θα κάθεσαι σταθερά μπροστά της, καλύτερη VA. kαληmeρα εχω δυο φανακια της noctua τα nf-12 αλλα εχω χασει την αποδιξει εχουν ομως εγγυηση απο την noctua ποσο μπορω να τα δωσω?. Φυσικα ειναι με ολα τα παρεπλεκομενα τους και της βιδες ! Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2017 από life is music
PaokToTheBone Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 αλημερα.θελεις τιμη για ανεργους ή τιμη σε ατομο με εργασια? 7
alada4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 καλημερα,ποσο να πουλησω ενα p9 lite 2/16 σε gold χρωμα dual sim αγορασμενο πριν ενα χρονο απο κωτσοβολο με την γνησια θηκη της huawei ,αριστο και αγρατζουνιστο με ολα τα παρελκομενα του?
life is music Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 καλημερα,ποσο να πουλησω ενα p9 lite 2/16 σε gold χρωμα dual sim αγορασμενο πριν ενα χρονο απο κωτσοβολο με την γνησια θηκη της huawei ,αριστο και αγρατζουνιστο με ολα τα παρελκομενα του? 140 καλα ειναι νομοιζω περιμενε να σ πει και κανενας αλλος !
Pinkakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 καλημερα,ποσο να πουλησω ενα p9 lite 2/16 σε gold χρωμα dual sim αγορασμενο πριν ενα χρονο απο κωτσοβολο με την γνησια θηκη της huawei ,αριστο και αγρατζουνιστο με ολα τα παρελκομενα του? Πιστεύω μπορείς να το δώσεις και 160 με δώρο τη θηκούλα αφού έχεις κουτί/παρελκόμενα και είναι ακόμη εντός εγγύησης.
kostasSTi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 καλημερα,ποσο να πουλησω ενα p9 lite 2/16 σε gold χρωμα dual sim αγορασμενο πριν ενα χρονο απο κωτσοβολο με την γνησια θηκη της huawei ,αριστο και αγρατζουνιστο με ολα τα παρελκομενα του? 210 έχει καινούριο. Δεν είναι high end συσκευή, οπότε κάτω από 150 σίγουρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις