Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη σιγα σιγα κι εγω θα κανω την αναβαθμιση μου ποσο μπορω να δωσω τα παρακατω(και ξεχωριστα)?

Mobo: ASUS P5K Premium Black Pearl Edition/WiFi

CPU: Intel Core Duo 2 E8400 3.00GHz

RAM: OCZ PC2-6400 DDR2 4x1GB

Case: Thermaltake VA9003BWS Kandalf

Audio: ASUS Xonar DS 7.1

Υ.Γ Και ενας σκληρος Western Digital Caviar BLack 640GB

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά επειδή θέλω να κάνω και εγώ μια αναβάθμιση όπως το παιδί παραπάνω πόσο μπορώ να δώσω το παρακάτω σύστημα ολόκληρο

Πωλείται gaming pc με μητρική asus p5n-t deluxe 775 socket,επεξεργαστή intel core 2 quad q6600 στα 2,4 ,κάρτα γραφικών gigabyte 9600gt 512 mb,2gb ram,500 gigabyte σκληρός δίσκος western digital blue και optiac dvd-rw,τροφοδοτικό 520w trust,δεν έχει δεχτεί ποτέ o/c και είναι σε εξαιρετική κατάσταση μόνο 320 ευρώ και λειτουργικό windows 7 ultimate sp1 x64. όσοι ενδιαφέρονται ποστ εδώ η στείλτε μου μήνυμα. μαζί και πληκτρολόγιο και ποντίκι logitech πληκτρολόγιο ενσύρματο και ενσύρματο οπτικό ποντίκι tracer

είναι καλή η τιμή που έβαλα? όταν το πήρα το είχα πάρει 1130 ευρώ από multirama και έχω όλα τα χαρτιά τα drivers και τις συσκευασίες

Δημοσ.

Ακριβα το εχεις βαλει lestat.επισης καλυτερα να το βαλεις στις αγγελιες μιας και το νημα δεν προσφερεται για αγγελιες και καλο ειναι να μην το βρωμιζουμε.

Δημοσ.

Δεν ξερω καν εαν τα 250 ειναι πολλα.....αυτο που αξιζει απο το συστημα και θα πεις οτι θα πιασει καποια λεφτα ειναι ο επεξεργαστης και η μητρικη.αντε και ο δισκος.

Δημοσ.

Οχι δεν αξιζει να τον πουλησεις.με την ρποσθηκη αλλων 2 gb Mνημης (20 μεταχερισιμενα),μια ψυχτρας των 30 euros για να τον ανεβασεις και την αλλαγη τροφοδοτικου (κανενα 50ρικο) και καρτας γραφικων (εδω εξαρταται την αναλυση σου) θα εισαι πολυ καλα.

Δημοσ.

Τα παρακατω κομματια ποσο λετε να πουληθουν; (Συνολικη τιμη)

CPU : INTEL CORE I7-920 2.66 GHZ LGA1366 (ΜΕ ΨΥΚΤΡΑ ΜΑΜΑ)

KARTA GRAFIKON ASUS EAH4890/HTDI/1GD5 1GB DDR5 PCI-E (ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΨΥΚΤΡΑ ARCTIC COOLING ACCELERO TWIN TURBO - ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ)

MOTHERBOARD ASUS RAMPAGE 2 EXTREME RETAIL

PSU CORSAIR TX850W POWER SUPPLY (70 A STA 12V)

Δημοσ.

amd athlon 64 x2 4200+ 2,2 ghz

1gb ram

m/b: msi ms-7367

graphics: 4650 512

psu: pegasus 550w

λετε να πιασει κανα 220 ευρω?

χωρις σκληρους γιατι θα τους χρειαστω συντομα...γεμιζουν επικινδυνα γρηγορα στο pc που εχω στην υπογραφη :P

PSU CORSAIR TX850W POWER SUPPLY (70 A STA 12V)

Αν σκεφτεσαι νεο συστημα, κρατα το τροφοδοτικο

Δημοσ.

Τα παρακατω κομματια ποσο λετε να πουληθουν; (Συνολικη τιμη)

CPU : INTEL CORE I7-920 2.66 GHZ LGA1366 (ΜΕ ΨΥΚΤΡΑ ΜΑΜΑ) ~110

KARTA GRAFIKON ASUS EAH4890/HTDI/1GD5 1GB DDR5 PCI-E (ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΨΥΚΤΡΑ ARCTIC COOLING ACCELERO TWIN TURBO - ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ) 85

MOTHERBOARD ASUS RAMPAGE 2 EXTREME RETAIL 70

PSU CORSAIR TX850W POWER SUPPLY (70 A STA 12V) 80

και ναι, αν κάνεις άλλο rig βαρβάτο, άνετο το κρατάς το ΤΧ.

@overpower 220 δεν πρέπει να παίρνεις. 140-160 το βλέπω δυστυχώς.

Δημοσ.

@overpower 220 δεν πρέπει να παίρνεις. 140-160 το βλέπω δυστυχώς.

Θα προσπαθησω να το σπρωξω 200 και θα κατεβαινω σιγα σιγα :P

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Ζητω ταπεινα τα φωτα σας για το παρακατω κομματακι

Intel Core i7 2600 (non K μοντελο) 3.4 Ghz

Αγορασμενο ως εκθεσιακο βιτρινας (αμεταχειριστο) απο Πλαισιο.Επισης αμεταχειριστο απο εμενα.Μαζι με κουτι και ψυκτρα μαμα της intel. 250 πουλια πιανει λετε? 240 ισως?

Δημοσ.

και ναι, αν κάνεις άλλο rig βαρβάτο, άνετο το κρατάς το ΤΧ.

Μαλλον εκανα λαθος στη διατυπωση...το συστημα προκειται να το αγορασω αλλα επειδη δεν εχω συζητησει ακομα τιμη θα ηθελα να ξερω που υστερει και ποσο αξιζει...Ψαχνω ενα αξιοπρεπες PC για games σε σχετικα καλη τιμη οποτε θα ηθελα την αποψη σας για το αν με καλυπτει (Need for Speed,Pro,Diablo κτλ...) και ποσο θα κοστισουν τα συγκεκριμενα εξαρτηματα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Ζητω ταπεινα τα φωτα σας για το παρακατω κομματακι

Intel Core i7 2600 (non K μοντελο) 3.4 Ghz

Αγορασμενο ως εκθεσιακο βιτρινας (αμεταχειριστο) απο Πλαισιο.Επισης αμεταχειριστο απο εμενα.Μαζι με κουτι και ψυκτρα μαμα της intel. 250 πουλια πιανει λετε? 240 ισως?

εδώ πουλάνε το νέο 3770Κ 250 euro πάνω κάτω, ο κλειδωμένος 2600 θα πιάνει τα ίδια? :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...