Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα ολη την κουβεντα απο την αρχη και θα καταλαβεις...Μην κολλας σε ακριβη νουμερα, στα 120-150 κοστολογησα στην αρχη και μετα πιασαμε την συζητηση.. Κι  επειτα το παιρνεις και αναλογικα με τα καινουργια (αυτο που λεει ο Sheo) και στην ουσια εχουν ολοι απο λιγο δικιο! Γι αυτο λεω οτι γενικα ειναι μπερδεμα η δουλεια...

Την είδα όλη την κουβέντα από την αρχή, όμως στάθηκα στα παραδείγματα που έφερες. Στα οποία οι τιμές είναι (παρά)ξεχειλωμένες είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω, σε αυτά βασίστηκες για να βγάλεις συμπέρασμα ότι υπάρχουν ανισορροπίες, οπότε μη μου λες να μην κολλάω σε αυτά :)

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλες αγγελιες να ζητανε ssd στα 30 η 35€.Η θα προσφερεις παραπανω η θα ψαχνεις στις αγγελιες.

Δημοσ.

Την είδα όλη την κουβέντα από την αρχή, όμως στάθηκα στα παραδείγματα που έφερες. Στα οποία οι τιμές είναι (παρά)ξεχειλωμένες είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω, σε αυτά βασίστηκες για να βγάλεις συμπέρασμα ότι υπάρχουν ανισορροπίες, οπότε μη μου λες να μην κολλάω σε αυτά :)

Δεν τα βγαζω απ το μυαλο μου, ο,τι βλεπω γενικα στις αγγελιες λεω αρα αλλος το βαζει παρα πανω και αλλος παρα κατω...Και συνεχιζεις το κολλημα σου... :-)

Δημοσ.

Δεν τα βγαζω απ το μυαλο μου, ο,τι βλεπω γενικα στις αγγελιες λεω αρα αλλος το βαζει παρα πανω και αλλος παρα κατω...Και συνεχιζεις το κολλημα σου... :-)

Δηλαδή βλέπεις γενικά στις αγγελίες μητρικές x58 με 40€? :D

Οι μητρικές 1366 γενικά έχουν ζήτηση και κρατάνε τιμή επειδή μπορούν να συνδυαστούν με πολύ δυνατούς και πάμθηνους xeon, δεν είναι "ανισορροπία" αυτό.

Και ναι, καμιά φορά κολλάω όταν βλέπω να γράφονται πράγματα που δεν στέκουν.

Δημοσ.

Καλα εσυ αμα βρεις στα 40 μην αγορασεις,δωσε του 60 η΄ για σιγουρια 80. Επισης το 40 δεν ειναι απολυτο 40, μπορει να ειναι και 50 αλλα εσυ ευτυχως που δεν κολλας...

Κι επισης, την γνωμη μου λεω και τι βλεπω οπως ξανα ειπα κατα καιρους... Το οτι δεν συμφωνεις δεν σημαινει οτι θα παθεις και εμμονη μεχρι να συμφωνησω εγω μ εσενα! :-)

Επισης μιλησα για cpu και ποσα άλλα, ομως  εσυ κολλησες εκει!

Ναι ειπαμε εχουν ιδιαιτεροτητα,ειναι σπανιες κτλ αλλα υπαρχει και κοσμος που του χαλανε τα υπολοιπα και τις πουλαει σε πιο νορμαλ τιμες...

Δημοσ.

Καλησπερα μια εκτιμηση για το παρακατω συστημα, χωρις εγγυηση:

Case: Zalman Z11

CPU: AMD FX-8320

Cooler: Coolermaster evo 212

GPU: Gigabyte GTX 750 2GB

Ram: Gskill 8GB

MOBO: Gigabyte 970A-UD3P

SSD: Intenso 128GB

PSU: Corsair 550W Bronze

Καποια βοηθεια για αυτο εδω? Ειναι καλα 400-450 για αγορα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...