Xristaras12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 φυσικα και τα παιχνιδια! σκεψου οτι μονο για το GT5 εχω 50€ DLC περιεχομενο το οποιο σκοπευω να το αφησω μεσα κιολας.
benign Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Ενταξει,μια χαρα τιμη ειναι τοτε.(Αν και προσωπικα σαν fellow gamer θα σου προτεινα ποτε να μην το πουλησεις αλλα να το κρατησεις για παντα.Προσωπικα εχω συλλογη πολλων κονσολων και θα προσπαθησω να εχω οσο πιο πολλες απο οσες εχουν φτιαχτει.)
Xristaras12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 το εχω σκεφτει κ εγω παρα πολλες φορες.Να εχω μετα απο χρονια να λεω παιδια μου να ενα ps3 :Ρ Ηδη εχω κ ενα ps2 slim τσιπαρισμενο κ καθεται κ αυτο
benign Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 το εχω σκεφτει κ εγω παρα πολλες φορες.Να εχω μετα απο χρονια να λεω παιδια μου να ενα ps3 :Ρ Ηδη εχω κ ενα ps2 slim τσιπαρισμενο κ καθεται κ αυτο Αυτη ειναι και μενα η γνωμη μου.Και καποια στιγμη θα δεις οτι θα επιθυμησεις να παιξεις καποια παλια παιχνιδια απο νοσταλγια.Ασε που σιγουρα θα υπαρχουν και παρα πολλα που δεν εχεις παιξει ακομη.
egw_eimai_re Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 και όταν θα πας να παίξεις θα σου βγουν τα ματιά από τα pixel και τη θολούρα. PC emulators μόνο και αυτο μια στο τόσο.
Unabomber Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Helloooooooooo!!!!!! ΗAF 932 960T GIGABYTE 890G 8GB DDR3 4870 1GB SEAGATE 1TB COOLERMASTER V10 CHIEFTEC 750w MODULAR ποσο να το δωσω σαν συστημα ολοκληρωμενο ? PS: cpu, mobo, ram εχουν εγγυηση ακομα 3 χρονια περιπου.
benign Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Helloooooooooo!!!!!! ΗAF 932 960T GIGABYTE 890G 8GB DDR3 4870 1GB SEAGATE 1TB COOLERMASTER V10 CHIEFTEC 750w MODULAR ποσο να το δωσω σαν συστημα ολοκληρωμενο ? PS: cpu, mobo, ram εχουν εγγυηση ακομα 3 χρονια περιπου. 350 γιατι το κουτι ειναι εξαιρετικο και το combo μητρικη/επεξεργαστης/ram ειναι ικανοτατο με την καταλληλη vga να παιξει τα παντα.Για μενα ουτε ενα ευρω πιο κατω απο 350 ευρω ενω θα μπορουσες και μεχρι 400. Επιπλεον το θεωρω μεγιστο λαθος να πουλησεις το συστημα σου.Αγοραζεις μια καλη vga και παιζεις οτι game γουσταρεις.Δεν αξιζει να τα πουλησεις με τιποτε.
Unabomber Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 επισης να προσθεσω οτι το κουτι εχει πανω του 10 Noiseblocker M12-S3HS
LuNaTiC Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 http://www.skroutz.gr/s/330690/Dream-Multimedia-Dreambox-DM-800-HD-PVR.html Είναι σε άριστη κατάσταση δουλεύει ρολόι... Πόσο μπορεί να πωληθέι ?
benign Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 επισης να προσθεσω οτι το κουτι εχει πανω του 10 Noiseblocker M12-S3HS Βρε σκιζει λεμε το συστημα εκτος της παλαιμαχης αλλα ακομη αξιοπρεπους καρτουλας,μονο καρτα θελεις. Αλλα αν εισαι αποφασισμενος να κανεις ολεθριο λαθρος,κρατα μου το κουτι σου απο τωρα. http://www.skroutz.g...800-HD-PVR.html Είναι σε άριστη κατάσταση δουλεύει ρολόι... Πόσο μπορεί να πωληθέι ? Εδωσες τοσα λεφτα? Μπορει να πουληθει σε καλη τιμη θεωρητικα,αλλα να δωσει καποιος τοσα πολλα μετρητα εξαιρετικα δυσκολο γιατι οποιος διαθετει τετοια ποσα παει εξ ορισμου στα πιο καινουργια.
Unabomber Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Βρε σκιζει λεμε το συστημα εκτος της παλαιμαχης αλλα ακομη αξιοπρεπους καρτουλας,μονο καρτα θελεις. Αλλα αν εισαι αποφασισμενος να κανεις ολεθριο λαθρος,κρατα μου το κουτι σου απο τωρα. Χαχαχαχα, οκ θα σε εχω υποψιν μου. ποια καρτουλα θα ταιριαζε καλυτερα λες για games (Crysis και τετοια)σε Full HD αναλυση ?
benign Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Χαχαχαχα, οκ θα σε εχω υποψιν μου. ποια καρτουλα θα ταιριαζε καλυτερα λες για games (Crysis και τετοια)σε Full HD αναλυση ? Για να σου απαντησω πες μου ποσα μπορεις να διαθεσεις.
LuNaTiC Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Εδωσες τοσα λεφτα? Μπορει να πουληθει σε καλη τιμη θεωρητικα,αλλα να δωσει καποιος τοσα πολλα μετρητα εξαιρετικα δυσκολο γιατι οποιος διαθετει τετοια ποσα παει εξ ορισμου στα πιο καινουργια. Έδωσα λινκ απο το Skroutz απλά για να δείτε ποιό είναι το προιόν και πόσο κάνει τώρα για να μου πείτε μια πιο σωστή τιμή πώλησης... Δε σημαίνει οτι τον αγόρασα τόσο ίσως να το αγόρασα πιό φτηνά ή και πιό ακριβά
benign Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Εδωσες τοσα λεφτα? Μπορει να πουληθει σε καλη τιμη θεωρητικα,αλλα να δωσει καποιος τοσα πολλα μετρητα εξαιρετικα δυσκολο γιατι οποιος διαθετει τετοια ποσα παει εξ ορισμου στα πιο καινουργια. Έδωσα λινκ απο το Skroutz απλά για να δείτε ποιό είναι το προιόν και πόσο κάνει τώρα για να μου πείτε μια πιο σωστή τιμή πώλησης... Δε σημαίνει οτι τον αγόρασα τόσο ίσως να το αγόρασα πιό φτηνά ή και πιό ακριβά Γυρω στα 300 ευρω αν και με το συγκεκριμενο hardware δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις