Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Όλα είναι πλην της μητρικής που δεν είμαι ιγουρος και δεν έχω τρόπο να την τσεκαρω

Ναι αλλα ειναι το πιο σημαντικο.Ενα τροφοδοτικο θελεις μονο για να δοκιμασεις τουλαχιστον οτι ανοιγει
  • Like 1
Δημοσ.

με το τροφοδοτικο που ειχα καποιες φορες δεν ανοιγε κανοντας ενα θορυβο απο τον ανεμιστηρα της καρτας γραφικων .καποιες αλλες ανοιγε κανονικα. το τροφοδοτικο ηταν μια χαρα απλα δωθηκε.γιαυτο λεω για την μητρικη

Δημοσ.

με το τροφοδοτικο που ειχα καποιες φορες δεν ανοιγε κανοντας ενα θορυβο απο τον ανεμιστηρα της καρτας γραφικων .καποιες αλλες ανοιγε κανονικα. το τροφοδοτικο ηταν μια χαρα απλα δωθηκε.γιαυτο λεω για την μητρικη

Αν εσυ θεωρεις οτι ετσι ειναι λειτουργικη παω πασο.

Κατα τα αλλα κανα 25αρι θα ελεγα για το κουτι αλλα ο καθενας θα εχει την δικη του αποψη εδω,20-25 τα 2χ2,κανα 10αρικο τα 2χ1,κανα ταληρο το cpu αντε λιγο παραπανω.Η καρτα 10 η λιγο παραπανω

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είπα ότι είναι σίγουρα λειτουργική.και έτσι θα την δώσω προφανώς.θα πω τι θέμα παρουσιάζει.

Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.

Γεια σας εχω ξαναγραψει αλλα δεν πειρα απαντηση και ειπα ενα acer aspire E5 - 571G αλλα τωρα του εφτιαξα την οθονη με 8 gb ram σας παρακαλω απαντηστε μου συντομα 

Δημοσ.

μια GTX 960 4GB , σε αριστη κατασταση εμφανισιακα και λειτουργικα με πληρη παρελκομενα ποσο μπορει να πιασει παιδες ? αγορασμενη πριν 2 χρονια ακριβως

Δημοσ.

μια GTX 960 4GB , σε αριστη κατασταση εμφανισιακα και λειτουργικα με πληρη παρελκομενα ποσο μπορει να πιασει παιδες ? αγορασμενη πριν 2 χρονια ακριβως

Περίπου 130 ευρώ.
  • Like 2
Δημοσ.

σας παρακαλω πολυ μπορειτε να μου απαντησετε στην ερωτηση μου

Φιλε o λογος που δεν σου εχει απαντησει κανεις μεχρι τωρα,ειναι οτι σχεδον κανενας μας σε αυτο το νημα, δεν εχει ασχοληθει πολυ με laptop. Ξεχασες να πεις αν υπαρχει εγγυηση, ποσο παλιο ειναι, κ.τ.λ. Επισης με ενα casual ψαξιμο,δεν βρισκω να υπαρχει το μοντελο που ρωτησες αλλα ενα  E5-571G,επομενως μηπως εννοεις αυτο?  Απο οτι διαβασα , κωδικοι προιοντος μετα το 571G ,παιζουν ρολο στην αξια του.Π.χ. στο λινκ που εβαλα.γινεται review στο E5-571G- 620X ,αρα μηπως δεν εισουν ακριβης στην περιγραφη?

https://www.notebookcheck.net/Acer-Aspire-E5-571G-Notebook-Review-Update.136078.0.html

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε o λογος που δεν σου εχει απαντησει κανεις μεχρι τωρα,ειναι οτι σχεδον κανενας μας σε αυτο το νημα, δεν εχει ασχοληθει πολυ με laptop. Ξεχασες να πεις αν υπαρχει εγγυηση, ποσο παλιο ειναι, κ.τ.λ. Επισης με ενα casual ψαξιμο,δεν βρισκω να υπαρχει το μοντελο που ρωτησες αλλα ενα  E5-571G,επομενως μηπως εννοεις αυτο?  Απο οτι διαβασα , κωδικοι προιοντος μετα το 571G ,παιζουν ρολο στην αξια του.Π.χ. στο λινκ που εβαλα.γινεται review στο E5-571G- 620X ,αρα μηπως δεν εισουν ακριβης στην περιγραφη?

https://www.notebookcheck.net/Acer-Aspire-E5-571G-Notebook-Review-Update.136078.0.html

καλα ο κοσμος τωρα με της ζεστες εχει ξεφυγει i5 4460 145 πανε καλα μωρε !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...