Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

ειχα κανει λαθος και το διορθωσα, 5820κ o 4820k αν δεν κανω λαθος ειναι για 2011

Εχουν σιγουρα εμφανιστει κατω των 200 ευρω.

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθεια σας για το πόσο αξίζει να πουλήσω ένα συλλεκτικό gameboy color

Συγκεκριμένα έχω το pokemon edition

Και το ρωτάω αυτό γιατί είδα στο ebay ότι το πουλάνε σε αρκετά υψηλή τιμή.

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθεια σας για το πόσο αξίζει να πουλήσω ένα συλλεκτικό gameboy color

Συγκεκριμένα έχω το pokemon edition

Και το ρωτάω αυτό γιατί είδα στο ebay ότι το πουλάνε σε αρκετά υψηλή τιμή.

κανα 60ρι θα ελεγα αλλα περιμενε και κανεναν αλλο να σ πει

Δημοσ.

Έχω άριστη Gtx 950 2GB, μισού χρόνου ίσως και λιγότερο από plaisio με κουτί κλπ.

Ποσο μπορώ να την δώσω;

Δημοσ.

Έχω άριστη Gtx 950 2GB, μισού χρόνου ίσως και λιγότερο από plaisio με κουτί κλπ.

Ποσο μπορώ να την δώσω;

Στο κατοσταρικο εισαι
  • Like 3
Δημοσ.

Ο άλλος δίνει μητρική 775, 300 ευρώ. Οχι 30, 300. Δεν το ήξερα να κρατήσω 2-3 σφραγισμένες. Σαν το κρασί είναι μου φαίνεται.

• Like 4
Δημοσ.

Ο άλλος δίνει μητρική 775, 300 ευρώ. Οχι 30, 300. Δεν το ήξερα να κρατήσω 2-3 σφραγισμένες. Σαν το κρασί είναι μου φαίνεται.

Μήπως είναι "συλλεκτική"? Αυτό αυτομάτως ανεβάζει την τιμή κανα διακοσάρι.
Δημοσ.

Απο ποτε υπαρχουν συλλεκτικες 775 και δεν το ξερω; :confused:

Μαλλον ειμαι μικρος ακομα ασχολουμαι μονο 31 χρονια με τους υπολογιστες που θα παει θα μαθω και εγω. :P :lol:

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν. Απλά κάποιοι ψάχνουν για κορόιδα. Ρίξε και μια ματιά στο car. gr, Alfa 155 1.8 7000€, "μόνο για συλλέκτες" (εννοεί μόνο για μαλακες) LoL.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά για ποιον μιλάτε, Γενικά πουλάει ακριβά γιατι βλέπει τι τιμές παίζουν στο e-bay και πουλάει και εκεί.. Απλά περιμένει Μήπως βρεθεί κανένας "τρελός" και του τα δωσει.... Από ότι κατάλαβα και αυτή είναι η δουλειά του..

Δημοσ.

Καλά κατάλαβες. Δεν είναι παράνομο (αν και να τα δίνει πάνω από τιμή αγοράς πρέπει να κόβει απόδειξη και ΦΠΑ), απλα μου φαίνεται...κάπως.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...