Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να πουλησω μια μητρικη και ενα cpu σε πληρως λειτουργικη κατασταση (1,5 ετος ) λειτουργιας .  Φυσικα σε μετρια λειτουργια . 

Μητρικη

CPU: AMD FX 4300

70-80 ευρω και τα δυο μαζι.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στο κοινό του insomnia . Εχω βάλει αγγελία τις κάρτες γραφικών μου, θα μπορούσα να έχω μια εικόνα σχετικά την τιμή που θα μπορούσα να πουλησω; Είναι evga 980 hydro copper με λίγη χρήση και αν θυμάμαι καλά έχουν ένα χρόνο εγγύηση ακόμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις οποίες απαντήσεις.

Δημοσ.

Παίζει να δεχτεί κανείς ανταλλαγή του Galaxy J5 2016 μου (μαύρο, άριστο, αγορασμένο από Γερμανό πριν 5 μήνες) με κάποιο iPhone 5S, ή να μη μπω καν στο κόπο να βάλω αγγελία;

Δημοσ.

Παιδιά, έχω ένα tv - monitor (full hd), Samsung T27C350 27 ιντσών, το οποίο είχα αγοράσει στις 19/09/2013 (τιμή αγοράς τότε 258 ευρώ).

Σκέφτομαι να το πουλήσω και να μεταβώ σε 34ρι monitor, πόσο λέτε να το δώσω; :-)

Δημοσ.

ενα 100σταρι αμα πιασει εισαι καλα... δεν αξιζει να την δωσεις... και γω εχω μια lg 27αρα απο τις πρωτες 27αρες, 350+ εκανε τοτε... την εχω στην ακρη για εφεδρικη...

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει να δεχτεί κανείς ανταλλαγή του Galaxy J5 2016 μου (μαύρο, άριστο, αγορασμένο από Γερμανό πριν 5 μήνες) με κάποιο iPhone 5S, ή να μη μπω καν στο κόπο να βάλω αγγελία;

Δεν νομιζω κανεις να δεχθει

Βαλε οτι δινεις και μια διαφορα σε €€€

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...