Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σκεφτομαι να πουλησω αυτο το πσ ποσο λετε να πιασει; το εχω λιγοτερο απο ενα χρονο!!
cpu:   Intel Xeon E3-1225

motherboard: fujitsu D3067-A1

ram: 8gb dual channel DDR3 665 MHz

gpu: AMD Radeon R7 370 4gb

hdd: 500 gb seagate

και windows 10

τρφοδοτικο: εχει δυο τροφοδοτικα, ενα ειναι fujitsu 300 wat και ενα Aqprox 550  wat

και σιντιερα κανονικα 

Εγω το χρησιμοποιω για παιχνιδια μεχρι στιγμης δεν εχει κολλησει πουθενα..εχω παιξει μεχρι και battlefield 1 στα ultra 30 fps ,

rise of  tomb raider, mafia 3 ,sniper elit 4,gta v, και πολλα αλλα παιχνιδια στα ultra!

Δημοσ.

καλησπερα σκεφτομαι να πουλησω αυτο το πσ ποσο λετε να πιασει; το εχω λιγοτερο απο ενα χρονο!!

cpu:   Intel Xeon E3-1225

motherboard: fujitsu D3067-A1

ram: 8gb dual channel DDR3 665 MHz

gpu: AMD Radeon R7 370 4gb

hdd: 500 gb seagate

και windows 10

τρφοδοτικο: εχει δυο τροφοδοτικα, ενα ειναι fujitsu 300 wat και ενα Aqprox 550  wat

και σιντιερα κανονικα 

Εγω το χρησιμοποιω για παιχνιδια μεχρι στιγμης δεν εχει κολλησει πουθενα..εχω παιξει μεχρι και battlefield 1 στα ultra 30 fps ,

rise of  tomb raider, mafia 3 ,sniper elit 4,gta v, και πολλα αλλα παιχνιδια στα ultra!

Εγώ θα πρότεινα μέχρι 300€ λόγω απουσίας ssd και ποιοτικού τροφοδοτικού

Δημοσ.

πόσο μπορώ να δώσω ένα μαύρο samsung j7 2016 (το απλό)  με χρήση ενός χρόνου και σπασμένη την εσωτερική LCD?  

σε πολύ καλή εξωτερική κατάσταση και άριστη λειτουργική πλακέτα, μπαταρία και λοιπών υποσυστημάτων εκτός της lcd/digitizer. 

λογικά για ανταλλακτικά θα πάει. 

Δημοσ.

Τιμές για πώληση:

CPU INTEL i7 3770K  170

MOBO Gigabyte GA-Z77X-UD5H 80

RAM 32GB (4x8 DDR3 CORSAIR VENGEANCE) 180(σπαστα σε 2 16αρια των 90)

GPU Gigabyte 7970 3GB  90

• Like 4
Δημοσ.

Γ ανταλλακτικα εφοσον εχει σπασμενο την εσωτερικη lcd κανενα 30αρι;

Τα θεωρώ πολύ λίγα. Η πλακέτα μόνη της κάνει πάνω από 60€ στο ebay

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να πουλησω μια μητρικη και ενα cpu σε πληρως λειτουργικη κατασταση (1,5 ετος ) λειτουργιας .  Φυσικα σε μετρια λειτουργια . 

Μητρικη

CPU: AMD FX 4300

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...