p_under Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 ποσο πάνε οι 7700k 7600k 6700k 6600k σε κανέναν δεν υπάρχει εγγύηση, κουτί ψύκτρα.
xampo_s Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Γεια σας παιδια, ποσο πιστευετε οτι μπορει να πιασει μια LG 37" LCD DTV απο το 2009; την αγόρασα 450 σε προσφορα . Είναι Site: αυτήεδώ. . Το link εχει ολα τα χαρακτηριστικά. Δουλεύει ρολόι.
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Κανα 100ρι ευρω Δεν εχει καμια σημασια ποσο ειχες αγορασει πριν 5 και 10 χρονια Σημασια εχει με τα χαρακτηριστικα της τι πιανει τωρα (Ο χριστος και η παναγια, 180watt καταναλωση;; δωσε την καει πολυ ρευμα ) Εχω 55αρα στο σαλονι με καταναλωση 75watt 2
Sheogorath Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 ποσο πάνε οι 7700k 7600k 6700k 6600k σε κανέναν δεν υπάρχει εγγύηση, κουτί ψύκτρα. Με πάσα επιφύλαξη 280 220 260 200 Disclaimer: Δεν μπήκα Σκρουτζ να δω, ότι θυμαμαι έγραψα.
xampo_s Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Κανα 100ρι ευρω Δεν εχει καμια σημασια ποσο ειχες αγορασει πριν 5 και 10 χρονια Σημασια εχει με τα χαρακτηριστικα της τι πιανει τωρα (Ο χριστος και η παναγια, 180watt καταναλωση;; δωσε την καει πολυ ρευμα ) Εχω 55αρα στο σαλονι με καταναλωση 75watt σε ευχαριστώ για την απάντηση 1
mindtrapper Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 PlayStation 1 & 2 αλλά χωρίς χειριστήρια, μόνο καλώδια ρεύματος πιάνουν τίποτα; Τσιπαρισμένα αν θυμάμαι καλά και τα δύο.
Sheogorath Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 To 2 κανα 35άρι(?) Το 1 σε συλλέκτη αν δεν κάνω λάθος ίσως πιάσει και 50άρι.
vgiozo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Σκεφτόμουν να πουλήσω το ακόλουθο σύστημα...πόσο νομίζετε θα άξιζε η αγορά του; - CPU: Athlon 64 X2 3800+ + Thermalright XP120 heatsink + 120mm Fan - MOTHERBOARD: DFI LanParty NF4 SLI-DR Expert (socket 939) - RAM: 2x1GB DDR400 SuperTalent - GPU: XFX 6600GT 128mb GDDR3 + Zalman heatsink/fan - HDD: WD1200JS-00MHB0 - CASE: Hec 6AR6 - POWER SUPPLY: Enermax Noisetaker 485W - MONITOR: Samsung SyncMaster 943BM - DVD-RW: LG GSA-H30N - KEYBOARD_MOUSE: Logitech Wave Wireless Combo
benign Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Σκεφτόμουν να πουλήσω το ακόλουθο σύστημα...πόσο νομίζετε θα άξιζε η αγορά του; - CPU: Athlon 64 X2 3800+ + Thermalright XP120 heatsink + 120mm Fan - MOTHERBOARD: DFI LanParty NF4 SLI-DR Expert (socket 939) - RAM: 2x1GB DDR400 SuperTalent - GPU: XFX 6600GT 128mb GDDR3 + Zalman heatsink/fan - HDD: WD1200JS-00MHB0 - CASE: Hec 6AR6 - POWER SUPPLY: Enermax Noisetaker 485W - MONITOR: Samsung SyncMaster 943BM - DVD-RW: LG GSA-H30N - KEYBOARD_MOUSE: Logitech Wave Wireless Combo 100 ευρω μονο αν βρεθει καποιος βιτσιοζος 1
LeukosArapisGR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) καλησπερα σκεφτομαι να πουλησω αυτο το πσ ποσο λετε να πιασει; το εχω λιγοτερο απο ενα χρονο!!cpu: Intel Xeon E3-1225 motherboard: fujitsu D3067-A1 ram: 8gb dual channel DDR3 665 MHz gpu: AMD Radeon R7 370 4gb hdd: 500 gb seagate και windows 10 τρφοδοτικο: εχει δυο τροφοδοτικα, ενα ειναι fujitsu 300 wat και ενα Aqprox 550 wat και σιντιερα κανονικα Εγω το χρησιμοποιω για παιχνιδια μεχρι στιγμης δεν εχει κολλησει πουθενα..εχω παιξει μεχρι και battlefield 1 στα ultra 30 fps , rise of tomb raider, mafia 3 ,sniper elit 4,gta v, και πολλα αλλα παιχνιδια στα ultra! Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2017 από LeukosArapisGR
vgiozo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 100 ευρω μονο αν βρεθει καποιος βιτσιοζος Για τον βασικό εξοπλισμό εντός του κουτιού έστω...αλλά υπάρχουν και περιφερειακά που ανεβάζουν κάπως την αξία, νομίζω, πχ - το logitech wave wireless πληκτρολόγιο/ποντίκι που κοστίζει αρκετά ακριβά από μόνο του, - οι aftermarket κορυφαίρες ψύκτρες που έχω εγκαταστήσει, που επίσης έχουν κάποια αξία. - το τροφοδοτικό της Enermax ...αν ήταν να το δώσω έως 100€, θα αντικαθιστούσα τις ψύκτες με τις εργοστασιακές και θα έβαζα ένα απλό πληκτρολόγιο/ποντίκι. Και η οθόνη του, με αναλογία 4:3 δεν είναι καθόλου κακή για δουλειά "όφις"...προσωπικά τις έχω πεθυμήσει και λίγο αυτές τις οθόνες, οι 16:9/16:10 σου τρώνε το μισό χώρο στο γραφείο. Σίγουρα η μητρική DFI LP UT SLI-Dr Expert απαιτούσε και απαιτεί λίγο βίτσιο (ή μεράκι), αλλά αυτό επειδή "τα κάνει όλα" στο κρεβάτι, εε στις ρυθμίσεις...
Bspus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Για τον βασικό εξοπλισμό εντός του κουτιού έστω...αλλά υπάρχουν και περιφερειακά που ανεβάζουν κάπως την αξία, νομίζω, πχ - το logitech wave wireless πληκτρολόγιο/ποντίκι που κοστίζει αρκετά ακριβά από μόνο του, - οι aftermarket κορυφαίρες ψύκτρες που έχω εγκαταστήσει, που επίσης έχουν κάποια αξία. - το τροφοδοτικό της Enermax ...αν ήταν να το δώσω έως 100€, θα αντικαθιστούσα τις ψύκτες με τις εργοστασιακές και θα έβαζα ένα απλό πληκτρολόγιο/ποντίκι. Και η οθόνη του, με αναλογία 4:3 δεν είναι καθόλου κακή για δουλειά "όφις"...προσωπικά τις έχω πεθυμήσει και λίγο αυτές τις οθόνες, οι 16:9/16:10 σου τρώνε το μισό χώρο στο γραφείο. Σίγουρα η μητρική DFI LP UT SLI-Dr Expert απαιτούσε και απαιτεί λίγο βίτσιο (ή μεράκι), αλλά αυτό επειδή "τα κάνει όλα" στο κρεβάτι, εε στις ρυθμίσεις... Το συστημα, αν και ποιοτικο, ειναι πλεον υπερβολικα παλιο. Με 100 ευρω βρισκει καποιος κατι πιο δυνατο η εφαμιλλο με καλυτερη οθονη στα μεταχειρισμενα. Η οθονη μπορει να βρει αγοραστη μεχρι 30 ευρω επειδη σπανιζουν πλεον και αρεσουν σε καποιους οι 4:3. Αν και εχω αρχισει να τις βλεπω και στα 25. Το συστημα δυσκολα θα φυγει πανω απο 50 παλι λογω της υπερβολικης προσφορας σε παρομοια αρχαια συστηματα. Ισως βολεψει καποιον που εχει αλλα 2x1 GB DDR και καθονται ωστε να το παει ανεξοδα στα 4 GB. Και παλι windows 10 δεν παιρνει με αυτην την GPU. Δεν ξερω ποσο μπορει να εκτιμηθει απο καποιον η αξια της ψυκτρας και του τροφοδοτικου. Η μεν ψυκτρα θα ειναι μονο για παλια socket, το τροφοδοτικο υποθετω ειναι και αυτο... εποχης. Τα ασυρματα καλυτερα κρατησε τα. 5
vgiozo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Το συστημα, αν και ποιοτικο, ειναι πλεον υπερβολικα παλιο. Με 100 ευρω βρισκει καποιος κατι πιο δυνατο η εφαμιλλο με καλυτερη οθονη στα μεταχειρισμενα. Η οθονη μπορει να βρει αγοραστη μεχρι 30 ευρω επειδη σπανιζουν πλεον και αρεσουν σε καποιους οι 4:3. Αν και εχω αρχισει να τις βλεπω και στα 25. Το συστημα δυσκολα θα φυγει πανω απο 50 παλι λογω της υπερβολικης προσφορας σε παρομοια αρχαια συστηματα. Ισως βολεψει καποιον που εχει αλλα 2x1 GB DDR και καθονται ωστε να το παει ανεξοδα στα 4 GB. Και παλι windows 10 δεν παιρνει με αυτην την GPU. Δεν ξερω ποσο μπορει να εκτιμηθει απο καποιον η αξια της ψυκτρας και του τροφοδοτικου. Η μεν ψυκτρα θα ειναι μονο για παλια socket, το τροφοδοτικο υποθετω ειναι και αυτο... εποχης. Τα ασυρματα καλυτερα κρατησε τα. Το κάνω τώρα αναβάθμιση στα Win10, θα δω πώς θα πάει...υπάρχει πάντα η επιλογή της απενεργοποίησης οπτικών βελτιστοποιήσεων, όσο θυμάμαι, όπως και στα 7άρια. Το είχα με win7 x64 αλλά του πέρασα χ32άρια λόγω χαμηλότερης μνήμης, ώστε να αναβαθμίσω από εκεί...το ψηφιακό "κλειδί" της άδειας αγνοεί την έκδοση (x32 / x64) του λειτουργικού, βάσει όσων διάβασα, οπότε αν θέλει κανείς περνάει και τα 64άρια. ως προς τα υπόλοιπα.. Σαφώς, όπως είπα, το hardware μπορέι να μην πιάνει παραπάνω...αλλά τα "έξτρα" ή κάποια από τα περιφερειακά δεν αξίζει να δοθούν σε τόσο χαμηλή τιμή, νομίζω... ...δεν περίμενα να το πουλήσω και 200€, αλλά νομίζω πως κάποια περιφερειακά μετράνε λίγο περισσότερο. ...σίγουρα όταν ψάχνει κάποιος μεταχειρισμένο η/υ κοιτάζει πρώτα την χαμηλότερη τιμή εκκίνησης και προσθέτει αυτός ό,τι θέλει ή έχει ήδη από περιφερειακά κτλ ...αλλά αν δεν έχει, νομίζω θα μπορούσαν να εκτιμηθούν χωριστά για κάτι παραπάνω. ...αν έδινα τις ψύκτρες μαζί πχ θα περίμενα κανά 20άρικο, και σίγουρα τουλάχιστον 20-30€ το πληκτρολόγιο/ποντίκι, αν τα έδινα μαζί....μπορεί να είμαι και υπερβολικός, δεν ξέρω. Εγώ για το πακέτο παραπάνω, όπως το παρέθεσα, μπορεί να ζητούσα 150€, μαζί με άδεια Win10 Pro.
spy94 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Το κάνω τώρα αναβάθμιση στα Win10, θα δω πώς θα πάει...υπάρχει πάντα η επιλογή της απενεργοποίησης οπτικών βελτιστοποιήσεων, όσο θυμάμαι, όπως και στα 7άρια. Το είχα με win7 x64 αλλά του πέρασα χ32άρια λόγω χαμηλότερης μνήμης, ώστε να αναβαθμίσω από εκεί...το ψηφιακό "κλειδί" της άδειας αγνοεί την έκδοση (x32 / x64) του λειτουργικού, βάσει όσων διάβασα, οπότε αν θέλει κανείς περνάει και τα 64άρια. ως προς τα υπόλοιπα.. Σαφώς, όπως είπα, το hardware μπορέι να μην πιάνει παραπάνω...αλλά τα "έξτρα" ή κάποια από τα περιφερειακά δεν αξίζει να δοθούν σε τόσο χαμηλή τιμή, νομίζω... ...δεν περίμενα να το πουλήσω και 200€, αλλά νομίζω πως κάποια περιφερειακά μετράνε λίγο περισσότερο. ...σίγουρα όταν ψάχνει κάποιος μεταχειρισμένο η/υ κοιτάζει πρώτα την χαμηλότερη τιμή εκκίνησης και προσθέτει αυτός ό,τι θέλει ή έχει ήδη από περιφερειακά κτλ ...αλλά αν δεν έχει, νομίζω θα μπορούσαν να εκτιμηθούν χωριστά για κάτι παραπάνω. ...αν έδινα τις ψύκτρες μαζί πχ θα περίμενα κανά 20άρικο, και σίγουρα τουλάχιστον 20-30€ το πληκτρολόγιο/ποντίκι, αν τα έδινα μαζί....μπορεί να είμαι και υπερβολικός, δεν ξέρω. Εγώ για το πακέτο παραπάνω, όπως το παρέθεσα, μπορεί να ζητούσα 150€, μαζί με άδεια Win10 Pro. Μπορείς να δοκιμάσεις αλλά η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι και τα 100€ δύσκολα θα τα πιάσεις.Επίσης συνήθως όσο περισσότερα δίνεις πακέτο τόσο δυσκολεύει η πώληση.Άν θέλεις βγάλε από το πακέτο τα ''καλά'' και άλλαξε τα με υποδεέστερα ή βγάλτα από το πακέτο και κόψε τιμή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις