benign Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Εχω το εξης Sony Vaio VPCF13Z1E http://www.sony.gr/p...ies/vpcf13z1e-b αγορασμενο τον Νοεμβριο του 2010. Ποσο περιπου κοστολογειται? Πολυ καλο laptop αρκετα ακριβο στην εποχη του,το ζητημα ειναι οτι αν καποιος αγοραστης θελει να κινηθει κοντα στα 1000 ευρω για καινουργιο ,εχει καλυτερες επιλογες με τα συγχρονα μοντελα της Sony,ας πουμε, γιατι η τεχνολογια εξελισσεται ραγδαια. Το εχετε σχεδον εναμισι χρονο,λογικα πρεπει να εχει μισο χρονο εγγυηση ακομη,οποτε με την προυποθεση οτι ειναι σε αριστη κατασταση θα ελεγα γυρω στα 700 με 750 ευρω για να φυγει ευκολα.
MArchon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Πολυ καλο laptop αρκετα ακριβο στην εποχη του,το ζητημα ειναι οτι αν καποιος αγοραστης θελει να κινηθει κοντα στα 1000 ευρω για καινουργιο ,εχει καλυτερες επιλογες με τα συγχρονα μοντελα της Sony,ας πουμε, γιατι η τεχνολογια εξελισσεται ραγδαια. Το εχετε σχεδον εναμισι χρονο,λογικα πρεπει να εχει μισο χρονο εγγυηση ακομη,οποτε με την προυποθεση οτι ειναι σε αριστη κατασταση θα ελεγα γυρω στα 700 με 750 ευρω για να φυγει ευκολα. Σε ευχαριστω πολυ!
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=Sony+Vaio+VPCF13Z1E Στα 899 εδώ... οπότε μάλλον πολλά φαίνονται τα 700-750
benign Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 http://www.skroutz.g... Vaio VPCF13Z1E Στα 899 εδώ... οπότε μάλλον πολλά φαίνονται τα 700-750 Αν ειναι σε αριστη κατασταση 200 ευρω κατω για ενα πολυ ισχυρο laptop λογω 1,5 χρονου παλαιοτητας δεν ειναι λιγο.Εξαλλου ειναι τετραπυρηνος ο επεξεργαστης και στις μερες μας ενα εφαμιλο Sony laptop κοστιζει γυρω στα 1200 ευρω.
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Όπως το βλέπει ο καθένας! Εγώ πάντως θα προτιμούσα να δώσω 900 για brand new με 2 χρόνια εγγύηση παρά 700-750 για μεταχειρισμένο με μόλις 3 μήνες εγγύηση. Όσο για τα νεώτερα και παραπλήσια μοντέλα της sony είναι άστοχη η σύγκριση πιστεύω, μια και υπάρχει το ίδιο laptop κούτα.
benign Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Όπως το βλέπει ο καθένας! Εγώ πάντως θα προτιμούσα να δώσω 900 για brand new με 2 χρόνια εγγύηση παρά 700-750 για μεταχειρισμένο με μόλις 3 μήνες εγγύηση. Το οτι ειναι προτιμοτερο να αγορασει κανεις καινουργιο,αν εχει τα χρηματα,το ανεφερα και εγω στην αρχη. Αλλα Sony brand new ,εφαμιλο στα 900 ευρω δεν νομιζω οτι υπαρχει,αν βρηκατε παραθεστε το λινκ να το κοιταξω αναλυτικα να σας πω. Όσο για τα νεώτερα και παραπλήσια μοντέλα της sony είναι άστοχη η σύγκριση πιστεύω, μια και υπάρχει το ίδιο laptop κούτα. Στο δευτερο που λετε κανετε λαθος γιατι το link που παραθεσατε αναφερει οτι το laptop δεν υπαρχει πλεον. http://www.skroutz.g...-8GB-500GB.html Επομενως το γεγονος παραμενει οτι προκειται για ενα πολυ ισχυρο laptop εφαμιλο του οποιου,με τετραπυρηνο επεξεργαστη,της ιδιας μαρκας,κοστιζει 1200 ευρω σημερα. Το αν θα το παρει καποιος οπως ειπατε ειναι προσωπικη υποθεση.Παντως δεν θεωρω τα 700 ευρω για τετοιας ποιoτητας laptop κακη τιμη.
Vaggos02 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Πάνω απο 650€ δεν νομίζω πως είναι εφικτός στόχος γι αυτό το laptop. Το οτι είναι sony δεν καταλαβαίνω πως αποτελεί επιχείρημα στην πώλησή του. Αν μου έλεγες Dell ή Toshiba θα σου έλεγα οκ. Για μένα, τα vaio δεν είναι πολύ πιο πάνω απ τα acer ποιοτικά.
Joshua21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Στο δευτερο που λετε κανετε λαθος γιατι το link που παραθεσατε αναφερει οτι το laptop δεν υπαρχει πλεον. http://www.skroutz.g...-8GB-500GB.html Όντως, ο τσιγκούνης με μπέρδεψε.
egw_eimai_re Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 500 το δίνεις και ΑΑΝ φύγει με 600 ευρω χτυπας καινούργιο.
johnko1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Πάνω απο 650€ δεν νομίζω πως είναι εφικτός στόχος γι αυτό το laptop. Το οτι είναι sony δεν καταλαβαίνω πως αποτελεί επιχείρημα στην πώλησή του. Αν μου έλεγες Dell ή Toshiba θα σου έλεγα οκ. Για μένα, τα vaio δεν είναι πολύ πιο πάνω απ τα acer ποιοτικά. Τα sony vaio σχεδόν ίδια ποιότητα με acer??Αυτο είναι ύβρις!!!Έχω vaio από το 2005 και δεν έχει ούτε μία χαρακιά απο πάνω (μόνο στο μέρος της μπαταρίας απο κάτω γιατί το άφηνα όπου να 'ναι).Φυσικά είναι ακόμα λειτουργικο. Σε λίγο θα λέμε ότι και το iphone είναι ίδιο με τους κλώνους του ποιοτικά (τυχαίο παράδειγμα)
Vaggos02 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Έχουν περάσει 3 vaio απ τα χέρια μου. Το ένα ήταν του 2006, το δεύτερο του 09 και το 3ο, που το έχω ακόμα, είναι του 10. Το 1ο ήταν πραγματικά, ότι καλύτερο απο ποιότητα κατασκευής που έχω πιάσει στα χέρια μου. Τα άλλα 2, με αποκορύφωμα το τελευταίο ήταν γάμισέ τα...
egw_eimai_re Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Σε λίγο θα λέμε ότι και το iphone είναι ίδιο με τους κλώνους του ποιοτικά (τυχαίο παράδειγμα) Όντως πες τα γιατι τόσο καιρο φωνάζω πως οι κλώνοι του iphone ειναι καλύτεροι απο το iphone ;D Τα vaio μόνο oθονη έχουν καλη σε όλα τα αλλα άστα να πανε και πανάκριβα και γραφεί και sony μακριααά καλύτερα turbo x.
benign Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδια ειμαστε off topic! Ολες οι αποψεις σεβαστες.Αλλα εδω το νοημα του νηματος ειναι να δινουμε αποψεις περι τιμων μεταχειρισμενων οχι να πουμε ποιο laptop θεωρουμε καλυτερο. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2012 από benign
Xristaras12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 το εγραψα ως status κ μετα θυμηθηκα οτι υπαρχει αντιστοιχο τοπικ σκεφτομαι να πουλησω το ps3 μου.Αγορασμενο δεκεμβρη του '10/250GB HDD. 2 χειριστηρια(1 της κονσολας κ ενα αυθεντικο ακομα δηλαδη) GT5,Infamous,Shift,GTA IV,PES08 σκεφτομαι οτι πανω απο 150 ευρω δεν νομιζω να φυγει.Αυτο που με απασχολει ειναι να φυγουν και τα παλια παιχνιδια(περα απο το GT5 μιας κ εχει καλο online)
benign Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 το εγραψα ως status κ μετα θυμηθηκα οτι υπαρχει αντιστοιχο τοπικ σκεφτομαι να πουλησω το ps3 μου.Αγορασμενο δεκεμβρη του '10/250GB HDD. 2 χειριστηρια(1 της κονσολας κ ενα αυθεντικο ακομα δηλαδη) GT5,Infamous,Shift,GTA IV,PES08 σκεφτομαι οτι πανω απο 150 ευρω δεν νομιζω να φυγει.Αυτο που με απασχολει ειναι να φυγουν και τα παλια παιχνιδια(περα απο το GT5 μιας κ εχει καλο online) Αν στην τιμη συμπεριλαμβανεις και τα games καλη ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις