Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυρω στα 120-150 θα ελεγα.Αλλα με τα κινητα ασχολουμαι λιγοτερο.

μηπως να ξαναγινοσαν βετζας για να πουλανε τα παιδια οσο τους κατεβει; :P

πλακα κανω ετσι :D .

πολυ λογικες ειναι οι τιμες που προτεινεις σε σχεση με το αλαλουμ που γινετε στις αγγελιες;)

πολλα λαηκσ.

Δημοσ.

μηπως να ξαναγινοσαν βετζας για να πουλανε τα παιδια οσο τους κατεβει; :P

πλακα κανω ετσι :D .

πολυ λογικες ειναι οι τιμες που προτεινεις σε σχεση με το αλαλουμ που γινετε στις αγγελιες ;)

πολλα λαηκσ.

Βελτιωνεσαι βλεπω. :P

Νομιζω ειναι λογικη τιμη.

Δεν ειμαι πια vegan.Ποτε δεν ειχα πει οτι ειμαι για παντα εκανα ενα χρονο ενα διατροφικο πειραμα γιατι μου αρεσει να δοκιμαζω κατι διαφορετικο.Τωρα ξανατρωω κρεας και τυρι αλλα παντως λιγοτερο απο οτι πριν με εμφαση 5 μερες στην βδομαδα στα οσπρια,ρυζι,φουτα,λαχανικα. Επισης μου αρεσει να τρολλαρω μερικα πραγματα για να καταπολεμω την ανια μερικες φορες .Με διασκεδαζει. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ένα Turbo -X laptop με T5750 Core 2 Duo 2.0 Ghz, 250GB HD, Nvidia 9400M GS, 15.6" screem, Web Cam, WiFi, 4GB RAM και Windows XP.

Πόσο να το βάλω?

Δημοσ.

Έχω ένα Turbo -X laptop με T5750 Core 2 Duo 2.0 Ghz, 250GB HD, Nvidia 9400M GS, 15.6" screem, Web Cam, WiFi, 4GB RAM και Windows XP.

Πόσο να το βάλω?

250 με 300 ευρω

Δημοσ.

Ευχαριστώ γιατί προσφέρθηκε κάποιος από εταιρεία να το πάρει 150 και μου φάνηκαν λίγα.

150 ειναι λιγα,μην το δωσετε τοσο.Και αν μου επιτρεπετε σας προτεινω στο μελλον να αγοραζετε καποια καλη μαρκα,οχι απαραιτητα ακριβο μοντελο,οπως π.χ. HP η Toshiba γιατι εχουν καλυτερη μεταπωλητικοτητα. :-D

Δημοσ.

150 ειναι λιγα,μην το δωσετε τοσο.Και αν μου επιτρεπετε σας προτεινω στο μελλον να αγοραζετε καποια καλη μαρκα,οχι απαραιτητα ακριβο μοντελο,οπως π.χ. HP η Toshiba γιατι εχουν καλυτερη μεταπωλητικοτητα. :-D

Χεχε έχω ένα HP με Core 2 Duo 2.53, 4GB, 120GB SSD, HDMI 16,3" 1920 Χ 1080, BD-ROM και αυτό μου είπε 300 Ευρώ γι'αυτό αποφάσισα να πουλήσω το Turbo-X της γυναίκας μου που της το πήρε κάποια φάση δώρο ο πατέρας της. Ε είπα αντί να σκοτώσω το HP ας δώσω το Turbo-X γιατί δυο laptop χρειάζομαι στο σπίτι μιας και δουλεύω από desktop με 30" μόνιτορ.

Σ'ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Έχω ένα ASUS 1005 HA netbook 2 χρονών. Το είχα αχρησιμοποίητο για καιρό και είναι σαν καινούργιο. Πόσο να το δώσω? Του έχω περάσει windows 7 γιατί μαμά είχε XP...

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω την θήκηThermaltake Kandalf LCS την οποία και θέλω να πουλήσω.

Την έχω βάλει στα 100 αρκετές μέρες αλλά έχουν επικοινωνήσει για αυτή μόνο δύο άτομα μαζί μου οι οποίοι τελικά δεν ενδιαφέρονταν και αναρωτιέμαι μήπως η τιμή που έχω βάλει είναι υψηλή.

Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...