Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Μόνο και μόνο επειδή μου την δίνουν οι ψεύτες και για τα μάτια του κόσμου!! Ορίστε μία φότο από τα πμ!

Φιλε οταν πουλας κατι για να ξερεις,απο καπου ξεκινας.Δηλαδη ξεκινας απο 200 για να το δωσεις 180 ας πουμε.αν πεις 180 θα το δωσεις 160-170. Θελω να σου πω ποτι ξεκινας με μεγαλυταρη τιμη και βρισκεις σε συζητηση με τον αλλον την επιθυμειτη και για τους 2.Εμεις επειδη δεν την βρηκαμε σταματησε η συναλλαγη μας.Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να βγαζεις φωτο απο τα pm.Σου ειπα και στα pm οτι απο την στιγμη που δεν συμφωνεις τελειωνει το θεμα,μην προσπαθεις να βγαλεις απο την μυγα ξυγγι.Τελειωσε το θεμα

Δημοσ.

Φιλε οταν πουλας κατι για να ξερεις,απο καπου ξεκινας.Δηλαδη ξεκινας απο 200 για να το δωσεις 180 ας πουμε.αν πεις 180 θα το δωσεις 160-170. Θελω να σου πω ποτι ξεκινας με μεγαλυταρη τιμη και βρισκεις σε συζητηση με τον αλλον την επιθυμειτη και για τους 2.Εμεις επειδη δεν την βρηκαμε σταματησε η συναλλαγη μας.Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να βγαζεις φωτο απο τα pm.Σου ειπα και στα pm οτι απο την στιγμη που δεν συμφωνεις τελειωνει το θεμα,μην προσπαθεις να βγαλεις απο την μυγα ξυγγι.Τελειωσε το θεμα

Αρχικά δεν συζήτησες,είπες στα ΤΌΣΑ κλείσαμε!

Ξεκινάς απο 25 και βλέπεις δεν φεύγει,το κατεβάζεις,εσύ ήσουν κάθετος!

Εσύ Από την μύγα προσπαθείς να βγάλεις το ξύγγι πουλώντας καμένη κάρτα 25ευρώ!Δηλαδή εάν δούλευε θα την έδινες κανα 200αρι ε;

Τεσπα το σταματάω μακάρι να την πουλήσεις τόσα όσο θες!

Δημοσ.

Εγώ θα την χάριζα στο παιδί μόνο και μόνο που ακούει Παντελίδη! :P

evga_s, ξέρεις κανέναν άρχοντα_97 ?

Δημοσ.

Εγώ θα την χάριζα στο παιδί μόνο και μόνο που ακούει Παντελίδη! :P

evga_s, ξέρεις κανέναν άρχοντα_97 ?

χαχαχαχαχαχαχαχ

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω κάποια πράγματα απο το παλιό pc αλλά δεν ξέρω πόσο να το σελλαρο.

Τα πράγματα είναι τα εξής:

ISO switching power supply(420W τροφοδοτικό-Μαύρο)

CPU Athlon.64 (sAM2) 3500(2.2GHz)

Ram 1gb DDR2 DIMM PC2 667

SVGA PCI EXP 6200TC64-256MB ASUS.

M/B ABIT KN9 SLI (sAM2,NF 570 SLI,DDR2)

Δεν είναι μέσα στην εγγύηση τίποτα.Δεν υπάρχουν κουτιά αλλά υπάρχει η απόδειξη(όλα αγορασμένα απο πλαίσιο) και όλα όσα περιλάμβανε η Μ/Β

Εννοείτε οτι ο επεξεργαστής είναι μαζί με την μαμά ψύκτρα

Δημοσ.

Πόσο κάνει ένας φορτιστής για Laptop, μου είπε ότι δεν έχει και ότι κάνει περίπου 70 ευρώ

τόσο πολύ? κάποιος που ξέρει (μια μέση τιμή θέλω για οποιαδήποτε εταιρία)

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω κάποια πράγματα απο το παλιό pc αλλά δεν ξέρω πόσο να το σελλαρο.

Τα πράγματα είναι τα εξής:

ISO switching power supply(420W τροφοδοτικό-Μαύρο)

CPU Athlon.64 (sAM2) 3500(2.2GHz)

Ram 1gb DDR2 DIMM PC2 667

SVGA PCI EXP 6200TC64-256MB ASUS.

M/B ABIT KN9 SLI (sAM2,NF 570 SLI,DDR2)

Δεν είναι μέσα στην εγγύηση τίποτα.Δεν υπάρχουν κουτιά αλλά υπάρχει η απόδειξη(όλα αγορασμένα απο πλαίσιο) και όλα όσα περιλάμβανε η Μ/Β

Εννοείτε οτι ο επεξεργαστής είναι μαζί με την μαμά ψύκτρα

Αν τα δωσεις 40 ευρω εισαι θαυμα.

ποσο μπορω να πουλησω τα παρακατω κομματια ?

Intel Core Duo 8400 3Ghz

Gygabite P45 DS3-R

DDR 2 800mhz 4Gb Corsair

ATI Sapphire 4870 1GB

150 ευρω συνολικα.

Δημοσ.

Πόσο κάνει ένας φορτιστής για Laptop, μου είπε ότι δεν έχει και ότι κάνει περίπου 70 ευρώ

τόσο πολύ? κάποιος που ξέρει (μια μέση τιμή θέλω για οποιαδήποτε εταιρία)

δενειναι υποχρεωτικο να παρεις φορτιστη απο την ιδια την εταιρεια που βαρανε σε τιμες.μπορεις να παρεις και απο τριτη εταιρεια πχ belkin αρκει να ειναι για τα watt που θες (ampere κτλ) οπως επισης αν ψωνιζεις απο ιντερνετ κοιτα σε ebay.σιγουρα θα βρεις και αυθεντικους με μιση τιμη

• Like 1
Δημοσ.

Λευτερη τα 150 ηταν για το δικο σου rig,οχι τα 40.:-D

Αν εννοεις τα 150 λιγα,νομζω οτι κανεις λαθος.Κανενας δεν αγοραζει πια διπυρηνο cpu, η μητρικη σου ειναι 5ετιας,η μνημη ειναι επισης παλια και ddr2 και η καρτα ειναι για medium gaming πλεον. Συν οτι δεν υπαρχει καμμια εγγυηση και μπορει θεωρητικα να του χαλασουν του αγοραστη υστερα απο λιγους μηνες.Εσυ θα εδινες 150 ευρω για τετοιο υλικο?

Ο μονος τυπος αγοραστη που θα το επαιρνε θα ηταν καποιος που θελει ενα δευτερο PC. Για να τον δελεασεις και να το ξεφορτωθεις πρεπει να το δωσεις φτηνα.Αυτη ειναι η αποψη μου,αλλα δεν ειμαι επαγγελματιας εκτιμητης.

Λογικα θα σου δωσει και καποιος μια αλλη γνωμη.:-D

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι hardware ακριβώς, αλλά επειδή δε παρακολουθώ την αγορά των κινητών, nokia x6 16GB, πόσο να πιάνει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι hardware ακριβώς, αλλά επειδή δε παρακολουθώ την αγορά των κινητών, nokia x6 16GB, πόσο να πιάνει;

Γυρω στα 120-150 θα ελεγα.Αλλα με τα κινητα ασχολουμαι λιγοτερο.

Επεξ/σία από benign
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...