Sheogorath Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μια Asrock ConRoe1333-D667 R1.0, με έναν Intel Pentium E2180 πιάνει τίποτα; Εγώ θα την κρατούσα, αλλά το δίνεις σετάκι κανα 25άρι μαξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Εγώ θα την κρατούσα, αλλά το δίνεις σετάκι κανα 25άρι μαξ. Σώπα ρε, πιάνει τόσα; Και γω θα το κρατούσα, αλλά δεν έχω ραμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Ραμ βρίσκεις 2 GB με κανα δεκάρι-15. Αν θες να φύγει άνετα, δώσε το 20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Ραμ βρίσκεις 2 GB με κανα δεκάρι-15. Αν θες να φύγει άνετα, δώσε το 20. Ok, ευχαριστώ πολύ. Και μια ακόμα ερώτηση, μια οθόνη βγαλμένη από ένα Toshiba Satellite a110-195 με κωδικό LTN154X3-L06 πλήρως λειτουργική πόσο περίπου μπορεί να πιάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 βάλε και ας κάθετε η αγγελία την έβαλα και εγώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 την έβαλα και εγώ Αρκουδε με εβαλες σε σκεψεις εσυ και o αλλος φιλος. Mining με ενα n. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Αρκουδε με εβαλες σε σκεψεις εσυ και o αλλος φιλος. Mining με ενα n. σFixed Το ψήνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 σFixed Το ψήνεις; Το ψιλοσκεπτομαι,αλλα οχι τωρα,να σου κανω χαλαστρα,μου εισαι και εξαιρετικα συμπαθης,κατσε να περασουν μια ,δυο εβδομαδες και βλεπουμε. Απο την αλλη,την λυπαμαι να την δωσω,ειναι εξαιρετικη καρτουλα με χαμηλες θερμοκρασιες και παιζω και καποια games,θα δουμε. Γιατι η αληθεια ειναι οτι περισσοτερο παιζω κατι moba και mmo και αρα δεν χρειαζομαι τοσο ισχυρη καρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Το ψιλοσκεπτομαι,αλλα οχι τωρα,να σου κανω χαλαστρα,μου εισαι και εξαιρετικα συμπαθης,κατσε να περασουν μια ,δυο εβδομαδες και βλεπουμε. Απο την αλλη,την λυπαμαι να την δωσω,ειναι εξαιρετικη καρτουλα με χαμηλες θερμοκρασιες και παιζω και καποια games,θα δουμε. Γιατι η αληθεια ειναι οτι περισσοτερο παιζω κατι moba και mmo και αρα δεν χρειαζομαι τοσο ισχυρη καρτα. βρε μια χαρά κάρτα είναι αλλά why not? Αν δεν φύγουν τις κρατάμε και όλα καλά. Θα μας πάνε άνετα έτσι και αλλιώς ακόμα για καιρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Αν θέλω να πουλήσω κάτι που αγόρασα απο amazon, και έχει εγγύση, τι χαρτί πρέπει να δώσω στον αγοραστή ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί την εγγύηση να επικοινωνήσει με amazon? Έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Tο amazon παρέχει εγγύηση για τους πρώτους 12 μήνες και μόνο στον πρώτο αγοραστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATATAS43 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Φίλε θέλω να δώσω ένα alienware alpha το έχω γύρω στους 6 μήνες και η αρχική του τιμή είναι 900 ευρώ τα specs του είναι Cpu:Intel core i3 4130T Gpu:nvidia Geforce Gtx 860m Ram:8gb ddr3 1 tb σκληρός +wireless xbox 360 controller +adapter +razer blackwidow TE.. 500 ευρώ θα ήταν καλή τιμή πώλησης? η εστω 450 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Με το όνομα που έχει, αν δεν βιαζόμουν θα το έβαζα 600 αφού είναι έξι μηνών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Με το όνομα που έχει, αν δεν βιαζόμουν θα το έβαζα 600 αφού είναι έξι μηνών.Μήπως είναι πολλά με i3 και χωρίς ssd; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μήπως είναι πολλά με i3 και χωρίς ssd; Λόγω ονόματος το λέω, και είναι καινούριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις