Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά, ο άλλος πουλάει RX470 4GB στα 300 ευρώ. Είναι συλλεκτικές, έχασα κάτι?

Υπάρχει φοβερή έλλειψη παγοσμίως σε 470 480 και 570  580 και η ζήτηση είναι τεράστια λόγω cryptomining... Ήθελα μια 580 για φίλο και σε όποιο μαγαζί πήρα να ρωτήσω εδώ μου είπαν παραλαβή τουλάχιστον ένα μήνα. Για 480 άστο δεν υπάρχουν πουθενα...

http://www.nowinstock.net/computers/videocards/amd/rx580/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Η ηλιθιοτητα δεν εχει ορια και στον χωρο της πληροφορικης. Εγω μια 260X που ειχα την πουλησα σε ανεργο που περιμενε να βγαλει λεφτα ξυνοντας τα @@ρια του σε μια πολυθρονα. Ε μα λιγη λογικη να εχει καποιος μπορει να καταλαβει την απατη

• Like 1

Η ηλιθιοτητα δεν εχει ορια και στον χωρο της πληροφορικης. Εγω μια 260X που ειχα την πουλησα σε ανεργο που περιμενε να βγαλει λεφτα ξυνοντας τα @@ρια του σε μια πολυθρονα. Ε μα λιγη λογικη να εχει καποιος μπορει να καταλαβει την απατη

Και εγώ μαζί σου σύντροφε έχω έτοιμα και τα πανό.

VOTE HOTSHOT84 FOR PRESIDENT!!

Παζαρεύω με ένα μαγαζί στο eBay μια ASUS Turbo GeForce GTX 970 OC 4 GB. Την είχαν 189 και έκανα offer 150. Έκαναν counter 175. Θα έχει και 13€ μεταφορικά. Να δεχτώ την τιμή τους ή να κάνω counter 160-165 και αν δεχτούν εκεί;

Παζαρεύω με ένα μαγαζί στο eBay μια ASUS Turbo GeForce GTX 970 OC 4 GB. Την είχαν 189 και έκανα offer 150. Έκαναν counter 175. Θα έχει και 13€ μεταφορικά. Να δεχτώ την τιμή τους ή να κάνω counter 160-165 και αν δεχτούν εκεί;

Έχει 1-2 εδώ λίγο που είδα στην τιμή που ψάχνεις.

Ναι το είδα, αλλά κυρίως την Gigabyte με τα 3 fan που δεν μου αρέσει και τόσο. Είδα και την Palit στα 190€ που μου αρέσει πιο πολύ. Γενικά κοιτάω και τις αξιολογήσεις, πχ αυτήν που είναι στα 165€ την gigabyte με 0 αξιολογήσεις δεν την ακουμπάω.

Πάντως, αυτό το εύρος τιμής καλά δεν είναι για μια κάρτα που είναι λίγο πιο κάτω σε επιδόσεις από μια 1060 (πέρα από την vram); Είναι 80€ κάτω από τις 1060.

Μιλάμε για μεγάλη ζήτηση σε 470/480/570/580. Μάλλον είναι καλή ευκαιρία να πουλήσω την δικιά μου. Μια ερώτηση, γιατί τώρα ξαφνικά; Έχει να κάνει με την άνοδο του bitcoin;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια, απο Ηρακλειο Κρητης τα USB αλλα τα στελνω οπου χρειαστει, απλα ειναι αστα βραστα η κατασταση, γιατι ειναι μια 50αρα αυτα που θα πουλησει και να στελνω 1,1 θα βαρεθω την ζωη μου, οποτε να ξερετε, οποιος θελει, θα φροντισω να πηγαινω ας πουμε 1 φορα την βδομαδα στο ταχυδρομειο και να στελνω μαζεμενα, καθως δεν εχω ΕΛΤΑ κοντα στο σπιτι μου και ειναι διαδικασια...

__________________________________________________________________________________________

Οσον αφορα την αλλη συζητηση με την GTX970. 

Προσωπικα εχω μια GTX970 Gigabyte G1 με τα 3 ανεμυστιρακια. Την εχω τωρα καμποσα χρονια απο τοτε που ειχε βγει.(2-3 χρονια) καπου τον Δεκεμβρη 2014 - Iανουαρη του 2015 την ειχα παρει στα 430 Ευρω.

Ειναι ακομα μια χαρα πεταει, οτι game βγει σε high/ultra το παιζω, αναλογως με το αν θελω 60fps ή 140fps+ σε 1080p, για 1440p πρεπει να ριξω μερικα settings, αλλα εχω δοκιμασει και εχω παιξει σε 4k GTA V στα 30fps και 4k 90fps Dishonored 1 ultra settings.

Τους τελευταιους 6 μηνες της εχω ριξει ενα μικρο overcloack(χωρις να πειραξω τα βολτ) και την τρεχω με +54 core clock και +423 Memory clock, απο το overcloack της MSI και θερμοκρασιες 40 idle , 70-75 σε full usage in-games.

Η καρτα τωρα ποσο την κοβετε να αξιζει? Ελεγα να μην την πουλησω τωρα και να περιμενω τις Volta της Nvidia ή τις καινουριες της AMD(σκεφτομαι να παρω freesync monitor) αλλα αμα ηταν να την πουλησω κανα 200ευρω τωρα και να παρω μια GTX1060 6gb καπου στα 260-280ευρω(παρολο που δεν εχει μεγαλη διαφορα), τοτε θα την εδεινα.

Το θεμα μου ειναι, ποσο την κοβετε να αξιζει τωρα αυτη η καρτα, ποσο λετε να αξιζει οταν θα βγουν οι Volta κτλπα?

Στο skroutz για καποιο λογο, κατι καινουριες gtx970 τις πουλανε 340-350 ευρω, ενω η gtx1070 κανει 420 κατι...

Αλλα μεταχειρισμενες, βλεπω εκει στα 180-250 ευρω, αναλογος ομως με το μοντελο. (με 2 ανεμειστιρακια, ASUS και κατι αλλα μοντελα, τα βλεπω καπου στα 180, αλλα με 3 ανεμυστιρακια δεν εχω δει κατι.

Επεξ/σία από Michaelmorf

Καλησπέρα

Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να αποχωριστώ τον πιστό μου σύντροφο όλα αυτά τα χρόνια....

Πόσο πιάνει λοιπόν το πακέτο

1) MSI X-58 Pro-E Motherboard

2) Intel i7 920

3) 8Gb Kingston value ram ddr3 (2x4 Gb).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μιλάμε για μεγάλη ζήτηση σε 470/480/570/580. Μάλλον είναι καλή ευκαιρία να πουλήσω την δικιά μου. Μια ερώτηση, γιατί τώρα ξαφνικά; Έχει να κάνει με την άνοδο του bitcoin;

ο λογος ειναι το mining.καπου διαβασα οτι η σειρα 5χχ εχει θεμα διαθεσημοτιτας για αυτον το λογο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...