Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Το εβαλα στο lalafo και ενω μεσα γραφω πως για την τιμη δεχομαι προσφορες επειδη στην τιμη που εχει ενα κουτακι εβαλα 10 ευρω μου εστειλε ενας email δεν μπηκε καν στον κοπο να παρει τηλεφωνο και του λεω ποσα δινεις και μου λεει 10 ευρω οσα γραφεις.

:lol: :D :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εβαλα στο lalafo και ενω μεσα γραφω πως για την τιμη δεχομαι προσφορες επειδη στην τιμη που εχει ενα κουτακι εβαλα 10 ευρω μου εστειλε ενας email δεν μπηκε καν στον κοπο να παρει τηλεφωνο και του λεω ποσα δινεις και μου λεει 10 ευρω οσα γραφεις.

:lol: :D :P

αυτος νόμιζε οτι πουλας καραμελες  πολυ κουβαρντας παντως !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως λεει ο τιτλος   :) 

Δεν ειναι στα ενδιαφεροντα του οι Ηλεκτρονικοι Υπολογιστες και δεν πολυασχολειτε, περα το οτι εχει ενα λαπτοπ για να μπαινει στο ιντερνετ για facebook/youtube/email κτλπα...

Δεν εχει ιδεα απο αυτα και προσφατα εμαθα οτι σπαταλουσε τοσα λεφτα σε στικακια...

Τα αγοραζε για να γραφει σειρες απο τον δεκτη της τηλεορασης και του γεμιζαν και δεν καθοταν ποτε να τις δει τις σειρες που εγραφε και δεν ηθελε να τα διαγραψει και συνεχιζε να αγοραζει, με αποτελεσμα μεσα σε ενα χρονο να αγορασε πανω απο 60 USΒ stickakia αξιας πανω απο 2000-3000 ευρω...

Τα περισσοτερα τα πετουσε με το που τα επερνε, γιατι δεν τα υποστιριζε ο δεκτης και νομιζε πως ειναι χαλασμενα... Εχει πεταξει ποσα 256gb usb sticks γιατι σχεδον κανενα απο αυτα δεν υποστιριζετε και δεν ηξερε οτι υπαρχει το format απο τα windows να αλλαξει το type του USB κτλπα.. Αμεσως σκουπιδια...

Το εμαθα λοιπον προσφατα και δεν ηξερα πως να αντιδρασω... Να κλαψω απο τα γελια ή να κλαψω για τα πεταμενα λεφτα...

Τελος παντων του εξηγισα τι βλακεια εκανε και του εξηγεισα οτι υπαρχουν εξωτερικοι δισκοι κτλπα... και του ειπα να παρει κανενα 2tb εξωτερικο και να αρχιζει να αδειαζει τα USB ωστε να πιασω να του τα πουλησω εδω στο insomnia.

Εμεινε με ανοιχτο το στομα οταν του ειπα οτι υπαρχουν εξωτερικοι δισκοι 2 tb σε τιμη 1ος usb 128gb, απο αυτα που επερνε...

Τα περισσοτερα ειναι 128gb, λιγα 64gb και ακομη πιο λιγα 32gb. Μερικα 256gb. Ειναι απο οτι μαρκες μπορειτε να φανταστειτε, Transcend,Kingston,Sandisk,Intenso,Verbadim,Emtec και αλλα που δεν θυμαμαι. Σε πολλα απο αυτα εδεινε 70 ευρω το 1 και επερνε 3-4 το μηνα απο Plaisio και ELECTRONET...

Τον ειχαν μαθει μου λεει και τον εβλεπαν και ηξεραν αμεσως οτι ηθελε USB...

Θελω συμβουλες ως προς το τι τιμες να βαλω, πως να τα στειλω σε ολη την Ελλαδα και αν συμφερει να τα στελνω 1-1, γιατι μου φαινετε θα παρει παρα πολυ μεχρι να αδειασουν + να σταλουν ατομικα, καθως και αν υπαρχει κανενα προβλημα. Γενικα πως θα τα πουλησω σε τοσο μεγαλη ποσοτητα? Τι προβληματα θα συναντεισω κτλπα.

Θα κανω μια αγγελια αυτες τις μερες που εχω χρονο και σιγα σιγα θα αρχισω με μια 20αρα και βλεπω.

Ελεγα να κανω προσφορες οπως στα 3 το 1 δωρο κτλπα.

Η μονη εμπειρια που εχω προς το παρων με insomnia ειναι οι 2 RAM μου, που εχω πουλησει εδω, τις οποιες τις εστειλα με ΕΛΤΑ, καθως ηταν η φθηνοτερη μεθοδος(μονο 4-6 ευρω μεταφορικα).

Επεξ/σία από Michaelmorf
  • Like 1

Μπαινεις σκρουτζ,βλεπεις ποσο εχει καινουριο το καθε μοντελο  και το βαζεις 25-40% λιγοτερο στις αγγελιες   

Αν θες βαζεις και διαφορα extra deals,μηπως και τα πουλησεις γρηγοροτερα.

Ποια περιοχη εισαι; 

Ηθελα 1 usb ειναι η αλήθεια 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...