Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε τι  γινεται στις αγγελιες,εχουνε τρελαθει?που νομιζουν οτι απευθυνονται σε ασχετες νοικοκυρες?

το 95% ζηταει οτι θελει,βλεπω τιμες οτι να ναι,αναρωτιεμαι πουλαει κανεις κατι απο αυτα?

εκτος αν δε θελουν πραγματικα να τα δωσουν,απλα ψαχνουν για το κοροιδο που θα τσιμπησει

Όπως τα λες είναι . Αν συγκρίνεις απόδοση επεξεργαστών και vga που τα πουλάνε μεταχειρισμένα , ζητάνε περισσότερα λεφτά από όσο κάνει του κουτιου καινούργιο με αντίστοιχες επιδόσεις. Π.χ. τις gtx 780 παραπάνω από καινούργια gtx 1060 . Τους i5 4570 παραπάνω από νέο i5 7400. Απαράδεκτες τιμές.

• Like 2
Δημοσ.

μα ειναι κ αλλοι που πουλανε κατι κομματια 15+ χρονων λες και ειναι αντικες κ εχουμε γεμισει συλλεκτες εδω μεσα,

ποιος θα πληρωσει για να αγορασει π.χ. celeron 478 socket ή καρτα γραφικων geforce2

και ολοι ρε παιδι μου αποθηκαριοι και τις αδειαζουν,τουλαχιστον ας τα χαριζουν....

(που κ να μου τα χαριζαν τετοια σαβουρα δε θα τα θελα ,οχι να πληρωσω κιολας....)

Δημοσ.

Κοίτα, μπορεί κανας συλλέκτης να ψάχνει κάτι, αλλά πάνω απο 5-10 ευρώ δεν αξίζουν. Έχουν τουλάχιστον μια λογική, αν θες να κάνεις κανα ρετρό μηχανάκι.

Δημοσ.

και τι να το κανεις το ρετρο μηχανακι?

αυτο ποτέ δε το καταλαβα

το να τρεξω ρετρο software σε συγχρονο pc ναι,

αλλα να ασχοληθεις με αρχαιο hardware ποιος ο λογος,

να σου σπασουν τα νευρα κ η υπομονη?

(εδω μας τα σπαγε ο celeron 478 στην εποχη του, και θα παω να στησω μηχανημα μ αυτον τωρα? ελεος.....)

Δημοσ.

Όχι φιλαράκι, αν θες να μην μπλέξεις με τα προβλήματα των emulator και θες να παίξεις τα παιχνίδια που έπαιζες πριν 20-25 χρόνια, ναι θα έχεις ένα pc-άκι περίπου αυτής της εποχής.

Τώρα αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει, το καταλαβαίνω, τα "έλεος" που κάνεις όμως, δεν τα δικαιολογώ. Εγώ ευτυχώς είχα κρατήσει 2-3 συστήματα απο παλιά, μέχρι και ένα Pentium 1 133mhz. Να σου πω, άλλη φάση αυτό, και άλλο να τα παίζεις σε σημερινό μηχάνημα. Αν έχεις μεγαλώσει με αυτά φυσικά...

• Like 1
Δημοσ.

εγω το μονο που εχω κρατησει απο την "παλια εποχη" ειναι ενας cpu amd 486dx με χρυσα πινακια σαν συλλεκτικο...

για συστηματα ουτε να ακουω δεν θελω,

αλλες ταχυτητες η σημερινη εποχη

και οτι παιχνιδι ή προγραμμα παλιο ηθελα παντα το ετρεχα σε συγχρονο pc, ποτέ δεν ειχα προβλημα συμβατοτητας

οπως τη δει κανεις....

Δημοσ.

Να προτείνω κανα 200αρι, 220;

κάλα στην αρχή σκεφτόμουνα ποσό μωρέ να πουληθεί 170 εύρο?

μετά βλέπω εδώ 200-220

μετά μπαίνω και στο ebay και βλέπω κατή τρέλα 300+

στο τέλος να μου βγει τσάμπα η καινούργια gpu...

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα, μπορεί κανας συλλέκτης να ψάχνει κάτι, αλλά πάνω απο 5-10 ευρώ δεν αξίζουν.

Εκτός από 3dfx voodoo1 και 2 . Αυτές αξίζουν αυτή τη στιγμή 100ρικο . Παγκοσμίως. Και ανεβαίνει . Amiga 4000 την πουλάει όσο θέλει όποιος την έχει . Όχι κάτω από 500 ευρώ πάντως.

Δημοσ.

Εκτός από 3dfx voodoo1 και 2 . Αυτές αξίζουν αυτή τη στιγμή 100ρικο . Παγκοσμίως. Και ανεβαίνει . Amiga 4000 την πουλάει όσο θέλει όποιος την έχει . Όχι κάτω από 500 ευρώ πάντως.

Εντάξει, μιλάω για γήινα κομμάτια :P

Δημοσ.

Εντάξει, μιλάω για γήινα κομμάτια :P

Όχι , για να μην παίρνουν αέρα διάφορα θρασίμια, που ασχολούνται με παλιά κομμάτια, αλλά έχουν το θράσος να ζητάνε να τους τα χαρίσουν (για αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω στην συλλογή μου ούτε amiga 4000 , ούτε voodoo ).

Επίσης και ένα 8088 σήμερα σε λειτουργία πωλείται αρκετά ακριβά. Εώς πολύ ακριβά αν είναι ibm .

Δημοσ.

χαιρω πολυ,δε μιλησα για συλλλεκτικα κομματια που οντως αξιζουν,

αλλά για δηθεν 'συλλεκτικα' την αχρηστη σαβουρα που ανεβαζει ο καθε 'αποθηκαριος' εδω μεσα

και ειναι κ 'ευκαιρια κ για ψαγμενους μονο'....

απλα με κουραζει να φιλτραρω τετοιες αγγελιες,

ισως θα μπορουσε να γινει μια κατηγορια ρετρο hardware π.χ.

Δημοσ.

Λεω να βαλω αγγελια ενα καινουριο φορητο που εχω 13 ημερων αποδειξη χωρις τιμη να γελαω με τα φιλε εχω 150 φιλε εχω 200 :devil:

Ειναι αυτο αλλα με 8GB ram και τσαντουλα

http://www.skroutz.gr/s/8495223/Dell-Inspiron-5559-i5-6260U-4GB-500GB-W10.html

Δημοσ.

Λεω να βαλω αγγελια ενα καινουριο φορητο που εχω 13 ημερων αποδειξη χωρις τιμη να γελαω με τα φιλε εχω 150 φιλε εχω 200 :devil:

Οι περισσότεροι βάζουν τιμή και πάλι τα ίδια ακούν.Εσύ παίζεις με την φωτιά τωρα.. :-D

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε έχω 150€ τώρα έρχομαι και το παίρνω.

Έτσι είναι το σωστό :P

Λες και εσύ είσαι στον δρόμο ή πεινας ξέρω γω. :)

Πριν 14 μέρες με το ps4 που έδινα στα 240€ πακέτο με κάτι αλλα,έλαβα πάνω από 10 μηνύματα με τέτοια παζάρια. Σου δίνω 180€ τώρα έρχομαι,σου δίνω 200€ και έρχομαι επιτόπου,πουλάω μια κουζίνα θέλεις να το ανταλλάξεις;

Και κάτι τέτοια.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...