Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αξιζει να δωσω εναν i7 950 επεξεργαστη και να μου δωσουν εναν Phenom II X6 1055T και μια μητρικη Asrock 870 Extreme3 R2.0 ?????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποσο να πουλησω ολοκληρo συστημα;

ευχαριστω για την βοηθεια

.....

Επεξ/σία από agligoros
Δημοσ.

Απ'όσο θυμάμαι η p5k δεν έχει vga onboard. Πρέπει να έχεις κάποια από τις p5k-vm ή p5kpl-am/cm

δεν θυμαμαι ολοκληρο το ονομα της μητρικης, αλλα ειναι υλοποιηση με onboard vga γιατι ποσο καιρο το δουλευα ετσι μεχρι που πηρα καρτα γραφικων για κανα απαιτητικο παιχνιδακι...

Αλλα σημασία έχει οτι δεν βλεπω καμια προταση σε τιμή!

Χοντρικα ρε παιδια να παρω μια εικόνα της αξίας του?

Δημοσ.

Οχι καλα ειναι σαν τιμη αλλα πολυ δυσκολο να φυγουν γιατι ειναι ηδη πολυ παλιο hardware.

αρα,τι να κανω;να το βαλω και αυτο στην αποθηκη ή να το χαρισω;

Δημοσ.

Αν θελεις να εχεις ενα δευτερο PC (πολυς κοσμος το κανει αυτο)ειναι χρησιμο.Μπορεις να πειραματιζεσαι με Linux, να το εχεις σε ωρα αναγκης αν παθει μια βλαβη το κανονικο σου κ.τ.λ.

Αν θεωρεις οτι δεν το χρειαζεσαι,εγω θα το εδινα σε καποιο καλο παιδακι που ειναι φτωχο,σε μια φτωχη οικογενεια,σε καποιον φοιτητη που ειναι καλο παιδι και δεν εχει χρηματα ,σε καποιο κεντρο νεοτητας ,σε καποιο κεντρο με ορφανα παιδακια, κ.τ.λ.

Δημοσ.

Αν θελεις να εχεις ενα δευτερο PC (πολυς κοσμος το κανει αυτο)ειναι χρησιμο.Μπορεις να πειραματιζεσαι με Linux, να το εχεις σε ωρα αναγκης αν παθει μια βλαβη το κανονικο σου κ.τ.λ.

Αν θεωρεις οτι δεν το χρειαζεσαι,εγω θα το εδινα σε καποιο καλο παιδακι που ειναι φτωχο,σε μια φτωχη οικογενεια,σε καποιον φοιτητη που ειναι καλο παιδι και δεν εχει χρηματα ,σε καποιο κεντρο νεοτητας ,σε καποιο κεντρο με ορφανα παιδακια, κ.τ.λ.

ευχαριστω.

Δημοσ.

Παιδιά ενα laptop Toshiba Satellite A300-20W που έχω ποσο να το πουλήσω;

Τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει είναι τα ακόλουθα :

Οθόνη: 15.4 LCD 1440x900

CPU: Intel Core 2 Duo T6600 2.20 GHz

Μνήμη: 4 GB DDR2

GPU: AMD Radeon HD 3470

DVD

Σκληρός Δίσκος: 400 GB HDD

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Εγγύηση πρέπει να έχει ακόμα ενα χρόνο περίπου εφόσον έκανα σωστα την ηλεκτρονική διαδικασία όταν τον πήρα και ενεργοποιησα την προεκταση της εγγύησης που έδινε δωρεαν η toshiba τοτε.

Καμια ιδέα παιδιά έχει κανείς;

Επίσης με την ευκαιρία ενα psp fat με custom firmware (παίζει παιχνίδια απο memory stick, homebrew εφαρμογές κτλ κτλ) πόσο λέτε οτι πιάνει;

Δημοσ.

πόσο να πουλήσω Core 2 Duo 6600 2,4GHz με μαμά ψήκτρα χωρίς κουτί/αποδηξη...?

ακόμα πόσο να πουλήσω Phenom II X6 1055T - Asrock 870 Extreme3 R2.0...η μητρική είναι κυριολεκτικά σφραγισμένη γιατί την έστειλα πίσω στο visionstudio γιατί χάλασε και μου έστειλαν καινούρια και έχει όλη την εγγύηση δεν την έχω ανοίξει γιατί πρόλαβα και πήρα άλλη...ο Phenom είναι και αυτός στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα και 1χρόνο εγγύηση...

Δημοσ.

Καμια ιδέα παιδιά έχει κανείς;

Με λαπτοπ δεν πολυασχολουμαι αλλα γυρω στα 300 ευρω ? Συγκρινοντας με τις δυνατοτητες που εχουν τωρα τα φτηνα καινουργια που αρχιζουν απο 500 ευρω.

πόσο να πουλήσω Core 2 Duo 6600 2,4GHz με μαμά ψήκτρα χωρίς κουτί/αποδηξη...?

Αμα το πουλησεις θα εισαι αξιοθαυμαστος.Κανονικα το κανεις μπρελοκ.

Phenom II X6 1055T - Asrock 870 Extreme3 R2.0...η μητρική είναι κυριολεκτικά σφραγισμένη γιατί την έστειλα πίσω στο visionstudio γιατί χάλασε και μου έστειλαν καινούρια και έχει όλη την εγγύηση δεν την έχω ανοίξει γιατί πρόλαβα και πήρα άλλη...ο Phenom είναι και αυτός στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα και 1χρόνο εγγύηση...

Κανενα 180αρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...