Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεκα χρονια μετα το θυμηθηκε? Εντελως ξεπερασμενο σχεδιαστικα και εκτος συγκλισης με τις σημερινες αναγκες.Αν μπορεσει να το ξεφορτωθει ενα 50αρικο θα ειναι πολυ τυχερος.

ενα coolermaster masterbox 5 ποσο μπορω να το βρω ?

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Δεκα χρονια μετα το θυμηθηκε? Εντελως ξεπερασμενο σχεδιαστικα και εκτος συγκλισης με τις σημερινες αναγκες.Αν μπορεσει να το ξεφορτωθει ενα 50αρικο θα ειναι πολυ τυχερος.

Τι πρόβλημα έχει ; Μόνη ουσιαστική έλλειψη θεωρώ την απουσία εισόδων usb3, που βολεύεται με ένα panel 5,25 που κάνει κάπου 18 με 20 ευρώ.

Δημοσ.

Τι πρόβλημα έχει ; Μόνη ουσιαστική έλλειψη θεωρώ την απουσία εισόδων usb3, που βολεύεται με ένα panel 5,25 που κάνει κάπου 18 με 20 ευρώ.

Ε στα 70€ βρίσκει αρκετά κουτιά νομίζω. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον benign

Δημοσ.

Γιατί απλά δε κοιτάς στις αγγελίες όποτε ψάχνεις κάτι;

Είναι δύσκολο.

Αν του πεις τιμή σου λέει "μα το βρίσκω τάδε". Άρα για να σπάσει πλάκα ρωτάει.

• Like 3
Δημοσ.

Είναι δύσκολο.

Αν του πεις τιμή σου λέει "μα το βρίσκω τάδε". Άρα για να σπάσει πλάκα ρωτάει.

η για να δει πόσο παραπάνω να το πουλήσει μετά.

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπερα εναν samsung 830 series 128 gb εκτος εγγυησης με υγεια 100% και ολα τα παρελκομενα του ποσο μπορω να τον δωσω?

Δημοσ.

Γιατί απλά δε κοιτάς στις αγγελίες όποτε ψάχνεις κάτι;

εψαξα στην αγγελιες αλλα δεν το δινει κανενας γ αυτο ρωτησα πριν βαλω αγγελια ποσο  να το κοστολογισω 

Δημοσ.

Καλά αυτός ο LIFE IS MUSIC πως και δεν έχει φάει ακόμα ban από το φόρουμ?

Από εξυπνάδα σε εξυπνάδα και παραπληροφόρηση σε παραπληροφόρηση πάει...

Τι να πω... έχει και 2.500 μηνύματα... 

Δημοσ.

Χαχαχα

Πάντως παιδιά σε αυτό το τοπικ και γενικά επειδή λέτε τιμές και τέτοια,και μπορεί να πάρετε κανέναν στο λαιμό σας, καλό θα ήταν να προσέχετε λίγο...

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ενα psp 3000 μαζι με 3-4 παιχνιδια αν θυμαμαι καλα . Το πηρα το 2011 και το χρησιμοποιησα ελαχιστα, το πολυ 50 ωρες ξερω γω . Και απο τοτε καθεται σε ενα συρταρι και σκεφτηκα να το δωσω δρομο . Μαζι εχω και φορτιστη και καρτα μνημης 4 gb .

Ποσο θα πιασει ;

Δεδομενου οτι ειναι σε κατασταση καινουριου καθως το προσεχα σαν τα ματια μου οταν το χρησιμοποιησα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...