BabisTs Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Πειτε μου την γνωμη σας. Επειδη μολις τωρα εδωσα και τις μνημες που ειχα στην υπογραφη μου τι να κανω να σκοτωσω το φορητο για να συμπληρωσω τα λεφτα για να στησω Ryzen η να το κρατησω για να βγαλω με αυτο το Καλοκαιρι που κραταει και η μπαταρια 2+ ωρες και να παω σε Ryzen μετα τις διακοπες και ετσι θα μου μεινει και το φορητο αφου λογικα οι τιμες θα πεσουν και στους επεξεργαστες και στις μνημες και στις μητρικες. Κράτα τον φορητό....κάπου θα χρειαστεί bro αργότερα.....σε πτώση των ram μην ελπίζεις για φέτος τουλάχιστον.Στα υπόλοιπα (cpu+mobo) ένα 30ρι-50ρι θα το γλυτώσεις από Σεπτέμβριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μια ζωη εχεις Λευτερη,αγορασε αυτα που θελεις να τα χαρεις ,ειδικα τωρα το καλοκαιρι που θα εχεις και την αδεια σου. Για 50-100 ευρω κανεις δεν σωθηκε ουτε καταστραφηκε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Σε ποιούς επεξεργαστές θα πέσουν οι τιμές ; Στους haswell πάντως είναι σταθερές 4 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ναι, άμα περίμενα από την ιντέλα για καινούριο σύστημα, ακόμα με τον northwood θα ήμουν. Ο 1700 που ζαχαρώνω πάντως τώρα είναι στα 327 στο digimaster, τιμή όχι και κακή για τα δεδομένα. Από εκεί και πέρα, τα μόμπια πόσο ακόμα να πέσουν? Στο budget έχω υπολογίσει κάνα 100ρι για Β350, και άλλα τόσα για 2χ8 ραμ, και ας μην είναι και στα 3200. Με την 470 δεν θα δω διαφορά. Από κει και πέρα, το έχω χωνέψει ότι οι μνήμες δεν πρόκειται να πέσουν και αμφιβάλλω αν αξίζει να δώσω λιγότερα για mobo. Γι' αυτό, τι τώρα τι σε 4 μήνες. Νταξ, δεν βγαίνεις χαμένος αν περιμένεις, αλλά δεν κερδίζεις και τίποτα τρελό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ένα off topic και σόρρυ γι'αυτό. Το τροφοδοτικό του συστήματος μου (Evga 850p2) από την στιγμή που τοποθετηθηκε (Αύγουστος 2016) δεν έχει ξεκινήσει ποτέ ο ανεμιστήρας του. Ξέρω ότι είναι feature αυτο, να τον βάλω να λειτουργήσει καμία μέρα (5-6 ώρες)? Εννοώ δεν παθαίνει τίποτα έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μπα, πρέπει να ζεσταθεί για να πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μπα, πρέπει να ζεσταθεί για να πάρει.Έχει κουμπάκι για να είναι συνέχεια on ο ανεμιστήρας. Όταν τρέχει το μηχάνημα 99% load για αρκετή ώρα τότε μόνο το πιανω και είναι χλιαρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Αυτο το feature που υπαρχει και σε καρτες γραφικων επισης προσωπικα δεν το εμπιστευομαι ,παντα βαζω τον ανεμιστηρα να λειτουργει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλημέρα. Έβαλα τιμές δίπλα από κάθε εξάρτημα. Στο σύνολο κόψε κανα 20αρι. καλημερα sheo ηρθαν και μ ζήτησαν και τον qx6850 kai m έδινε ένας τωρα 25 ευρω εδω γελαμε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Πάνω απο 50 δεν θα πάρεις εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Πάνω απο 50 δεν θα πάρεις εύκολα. γυρω στα 50 με 55 λεω να τον δωσω γτ εβαλα νερο στο κρασι μου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy94 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 καλημερα sheo ηρθαν και μ ζήτησαν και τον qx6850 kai m έδινε ένας τωρα 25 ευρω εδω γελαμε ! Δεν μας λες γιατί γελάμε μπας και σκάσει το χειλάκι μας? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δεν μας λες γιατί γελάμε μπας και σκάσει το χειλάκι μας? ηρθε ενας και μ λεει οτι γ τον qx6850 s δινω 25 εκεινη την ωρα δεν ειναι να γελασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 καλημερα sheo ηρθαν και μ ζήτησαν και τον qx6850 kai m έδινε ένας τωρα 25 ευρω εδω γελαμε ! Εγώ πάλι γελάω όταν βλέπω να ζητάνε 50-55€ για QX6850. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 ηρθαν και μ ζήτησαν και τον qx6850 kai m έδινε ένας τωρα 25 ευρω εδω γελαμε ! QX6850 είναι, όχι 6850k. Έλεγα μήπως μπερδεύτηκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις