Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να τολμήσω να ρωτήσω πόσο ποιανουν τα παρακάτω;

Asus P6t se

Xeon x5670

Kingston 1dimm hyper x fury 8gb 1866mhz.

Λογικά λόγω ryzen θα έχει πιάσει πάτο, σωστά;

Το σκέφτομαι να πάω σε εξαπυρηνο ryzen αλλά μόνο αν πραγματικά αξίζει. Γνώμες;

Εδώ;
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα lenovo G50-30 με N2840 2GB μνημη μαζι με βαση Trust CTX 220 και τσαντουλα ποσο να το δωσω;

Του εχω βαλει Samsung SSD 850 pro 128gb αλλα εχει 97% υγεια και εχει ακομα εγγυηση 8-9 χρονια.

Το φορητο δεν εχει εγγυηση,

Kαι εγώ 200 λέω, απο την μία φαίνονται λίγα, απο την άλλη μπροστά στους Ζεν πολλά.

Εγώ θα το κρατούσα.

Και γω :P . Εδώ μαζί μου μέχρι να κάψει vrm η μητρική (χτυπά ξύλο).

Βάλε φουρφούρια...

Μισο

Ούτε ο πίσω ανεμιστήρας δεν χωράει. Όλα τα φουρφουρια είναι στο μαξ και ο επεξεργαστής σε ful καραφουλ load (prime95) δεν ανέβαζει πάνω από 70c. Η μητρική max 49 μετά από πολύωρο gaming ή σε prime95. Μια χαρά είναι. Φτου φτου.

post-339341-0-90395200-1494361056_thumb.jpg

Ενα lenovo G50-30 με N2840 2GB μνημη μαζι με βαση Trust CTX 220 και τσαντουλα ποσο να το δωσω;

Του εχω βαλει Samsung SSD 850 pro 128gb αλλα εχει 97% υγεια και εχει ακομα εγγυηση 8-9 χρονια.

Το φορητο δεν εχει εγγυηση,

Πειτε μου και ετσι οπως το εχω και με τον δισκο που ειχε πανω 500gb

Πειτε μου και ετσι οπως το εχω και με τον δισκο που ειχε πανω 500gb

75 ο φορητος μαζι με την βαση  και 75 ο ssd perimene na s πει και κανενας αλλος !

75 ο φορητος μαζι με την βαση  και 75 ο ssd perimene na s πει και κανενας αλλος !

Φορητο με led οθονη με hdmi με USB 3 θα το δωσω 75 ευρω; Ρε Σωτηρη τον δισκο να πουλησω και την οθονη δηλαδη ανταλλακτικα να το κανω απο αυτα τα δυο θα παρω θα παρω 60-70 ευρω.

Εγω δεν ρωτησα ποσο να πουλησω χωρια το φορητο και χωρια τον δισκο αλλα ποσο να το δωσω με τον ssd και ποσο με τον απλο που ειχε πανω.

Μηπως θα ηταν καλυτερα να μην δινεις τιμες γιατι θα παρεις κανεναν στον λαιμο σου οπως μου ειπες 110 για το ταμπλετ και ουτε δυο μερες δεν το ειχα αγγελια και εφυγε 130 ευρω.

Αληθεια γιατι δεν εχεις την ιδια λογικη που εχεις εδω μεσα και στις αγγελιες σου οπως η ψυκτρα που εχει 34 και την εβαλες 32 οπως η μνημη που εχει 26 και την εβαλες 25 για να μην πω και για τον επεξεργαστη. :shock:

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...