teohokage Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 600 για μεταχειρισμένο είναι πολλά. Ακόμα και 4 μήνες εννοείται θεωρείτε μεταχειρισμένο και εφόσον είχε 550-600€ καινούργιο πιστεύω 450€ είναι οκ ώστε να έχει κίνητρο ο πιθανός αγοραστης να το πάρει. 690 ειχε/εχει καινουργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Εγώ πρότεινα 450€ Εσύ πόσα πιστεύεις ότι πρέπει να μπεί το συγκεκριμένο λάπτοπ προς πώληση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teohokage Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Εγώ πρότεινα 450€ Εσύ πόσα πιστεύεις ότι πρέπει να μπεί το συγκεκριμένο λάπτοπ προς πώληση; αφου πουλιεται στα 690 γυρω στα 550-580? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Για τα χαρακτηριστικά του και έτσι όπως είναι η αγορά με τις προσφορές που τρέχουν αυτή την στιγμή αξίζει 550-580€ ;; Δηλαδή αξίζει να δώσει τόσα κάποιος για μεταχειρισμένο παρά να πάρει ένα καινούργιο σφραγισμενο σε τέτοια χρήματα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Να τολμήσω να ρωτήσω πόσο ποιανουν τα παρακάτω; Asus P6t se Xeon x5670 Kingston 1dimm hyper x fury 8gb 1866mhz. Λογικά λόγω ryzen θα έχει πιάσει πάτο, σωστά; Το σκέφτομαι να πάω σε εξαπυρηνο ryzen αλλά μόνο αν πραγματικά αξίζει. Γνώμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teohokage Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Για τα χαρακτηριστικά του και έτσι όπως είναι η αγορά με τις προσφορές που τρέχουν αυτή την στιγμή αξίζει 550-580€ ;; Δηλαδή αξίζει να δώσει τόσα κάποιος για μεταχειρισμένο παρά να πάρει ένα καινούργιο σφραγισμενο σε τέτοια χρήματα; σίγουρα έτσι οπως τα λες εχεις δίκιο αλλα και απο την αλλη να το δώσω 240 ευρω κατω απο οσο το πήρα μετα απο 4 μήνες δεν ειναι κρίμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μην το βλέπεις έτσι Παιζεις πάντα με τις προσφορές και τις τιμές της αγοράς την περίοδο που θέλεις να πουλήσεις. Εννοείται βέβαια ότι είναι κρίμα τα χρήματα που έδωσες αρχικά και μετά από λίγο καιρό να χάνεις 240€ Σε όλα ισχύει αυτό όμως. (Έχω αμάξι αξίας 25.000€ και τώρα το αγοράζουν 8.000€ κρίμα δεν είναι να χάσω 17.000€ σε 7 χρόνια ) Ελπίζω να καταλάβεις πως το λέω Όλοι σχεδόν πάντα χαμένοι είμαστε από τις αγορές μας. Sorry για το offtopic παιδιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μην το βλέπεις έτσι Παιζεις πάντα με τις προσφορές και τις τιμές της αγοράς την περίοδο που θέλεις να πουλήσεις. Εννοείται βέβαια ότι είναι κρίμα τα χρήματα που έδωσες αρχικά και μετά από λίγο καιρό να χάνεις 240€ Σε όλα ισχύει αυτό όμως. (Έχω αμάξι αξίας 25.000€ και τώρα το αγοράζουν 8.000€ κρίμα δεν είναι να χάσω 17.000€ σε 7 χρόνια ) Ελπίζω να καταλάβεις πως το λέω Όλοι σχεδόν πάντα χαμένοι είμαστε από τις αγορές μας. Sorry για το offtopic παιδιά. καλησπερα nitento ds μαζι με 4 games ποσο να το δωσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Καλησπερα στα παιδια.δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα αλλα το λεω εδω.πουλησα μια motherboard πληρως λειτουργικη.με πηρε τηλεφωνο σημερα ο πολιτης και μου λεει ειμαι εδω σε εναν τεχνικο δοκιμαζουμε τη μητρικη και δεν δουλευει.ενο η μητρικη πριν λιγες μερες δουλευε κανονικα δοκιμασμενη απο εμενα.του λεω δωστον μου λιγο.τελικα αυτος δεν ειναι τεχνικος ειναι ενας φιλος του και μου λεει φιλε μου την εβαλα επαιξαι κανονικα και μετα σταματησε.τωρα μου λεει δεν αναβει καθολου.τη μητρικη την αγορασα και εγω απο μελος του isomnia και ηταν μια χαρα και οσο καιρο την δουλευα εγω.με καλει τωρα να πληρωσω την μιση ζημια.καταρχην αν περνατε ενα προιον και δεν δουλευει θα δεχοσασταν να παρετε πισω τα μισα λευτα;αλλα ξερει οτι την εκανε τη ζημια αυτος.τι πρεπει να κανω ρε παιδια τωρα;πρεπει να πληρωσω εγω το λαθος τους; Καλησπερα στα παιδια.δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα αλλα το λεω εδω.πουλησα μια motherboard πληρως λειτουργικη.με πηρε τηλεφωνο σημερα ο πολιτης και μου λεει ειμαι εδω σε εναν τεχνικο δοκιμαζουμε τη μητρικη και δεν δουλευει.ενο η μητρικη πριν λιγες μερες δουλευε κανονικα δοκιμασμενη απο εμενα.του λεω δωστον μου λιγο.τελικα αυτος δεν ειναι τεχνικος ειναι ενας φιλος του και μου λεει φιλε μου την εβαλα επαιξε κανονικα και μετα σταματησε.τωρα μου λεει δεν αναβει καθολου.τη μητρικη την αγορασα και εγω απο μελος του isomnia και ηταν μια χαρα και οσο καιρο την δουλευα εγω.με καλει τωρα να πληρωσω την μιση ζημια.καταρχην αν περνατε ενα προιον και δεν δουλευει θα δεχοσασταν να παρετε πισω τα μισα λευτα;αλλα ξερει οτι την εκανε τη ζημια αυτος.τι πρεπει να κανω ρε παιδια τωρα;πρεπει να πληρωσω εγω το λαθος τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Όχι, και σε μένα πήγαν να κάνουν αυτό το scam, με τα πολλά μου παραδέχθηκε ότι την είχε και δούλευε πέντε μέρες σε κινέζικο τροφοδοτικό των 200watt μέχρι που έσκασε. Απάτη είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Καλησπερα στα παιδια.δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα αλλα το λεω εδω.πουλησα μια motherboard πληρως λειτουργικη.με πηρε τηλεφωνο σημερα ο πολιτης και μου λεει ειμαι εδω σε εναν τεχνικο δοκιμαζουμε τη μητρικη και δεν δουλευει.ενο η μητρικη πριν λιγες μερες δουλευε κανονικα δοκιμασμενη απο εμενα.του λεω δωστον μου λιγο.τελικα αυτος δεν ειναι τεχνικος ειναι ενας φιλος του και μου λεει φιλε μου την εβαλα επαιξαι κανονικα και μετα σταματησε.τωρα μου λεει δεν αναβει καθολου.τη μητρικη την αγορασα και εγω απο μελος του isomnia και ηταν μια χαρα και οσο καιρο την δουλευα εγω.με καλει τωρα να πληρωσω την μιση ζημια.καταρχην αν περνατε ενα προιον και δεν δουλευει θα δεχοσασταν να παρετε πισω τα μισα λευτα;αλλα ξερει οτι την εκανε τη ζημια αυτος.τι πρεπει να κανω ρε παιδια τωρα;πρεπει να πληρωσω εγω το λαθος τους; δεν του δινεις φραγκο και αν σου παιζει μα μου σου του πεστου φερε μ την να την δω αν λες αληθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Τι να πω ρε φιλε με τον καθε ενα εδω μεσα.μου λεει δεν φταις εσυ.και καλα δεν ειχε ζημια η μητρικη απλα το επαθε τωρα.ρε φιλε του λεω απο τη στιγμη που την πηρες και δουλευε μια χαρα η μητρικη που ξερω εγω οτι το επαθε και δεν εκανες εσυ καποιο λαθος;τοσα χρονια μητρικη δουλευε και ξαφνικα το επαθε σε εσενα;και κατι αρχισε να μου λεει τα δικα του.εγω δεν ειμαι τεχνικος να ειχε καποιο προβλημα ηλεκτρονικο και να την εφτιαξα.την πηρα αριστη απο παιδι εδω μεσα και την εδωσα αριστη.τελος παντον.ευχαριστω φιλε για την απαντηση δεν του δινεις φραγκο και αν σου παιζει μα μου σου του πεστου φερε μ την να την δω αν λες αληθειαΝαι φιλε μου να την φερει.και αν οντως την καψανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Τι να πω ρε φιλε με τον καθε ενα εδω μεσα.μου λεει δεν φταις εσυ.και καλα δεν ειχε ζημια η μητρικη απλα το επαθε τωρα.ρε φιλε του λεω απο τη στιγμη που την πηρες και δουλευε μια χαρα η μητρικη που ξερω εγω οτι το επαθε και δεν εκανες εσυ καποιο λαθος;τοσα χρονια μητρικη δουλευε και ξαφνικα το επαθε σε εσενα;και κατι αρχισε να μου λεει τα δικα του.εγω δεν ειμαι τεχνικος να ειχε καποιο προβλημα ηλεκτρονικο και να την εφτιαξα.την πηρα αριστη απο παιδι εδω μεσα και την εδωσα αριστη.τελος παντον.ευχαριστω φιλε για την απαντηση Ναι φιλε μου να την φερει.και αν οντως την καψανε; τι να σ πω δεν ξερω δεν μ εχει τυχει κατι τετοιο περιμενε να σ πει και κανενας αλλος την αποψη του ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Οτι εχω δωσει εδω μεσα ειναι αριστο και οπως το λεω.μαλιστα εχω δωσει και μητρικες με προβλημα αλλα της εδωσα σαν μη λειτουργικες για ανταλακτικα.οπως ενας αλλος που του εδωσα τρια ανεμηστηρακια corsair με ασπρο led και μου λεει φιλε τα δοκιμασα και δεν φωτιζουν το κουτι μου.παρτα πισω.αυτος περιμενε οτι με δυο ανεμηστηρακια θα φωτισει ολοκληρο το κουτι χωρις ledoταινια. Τελος παντον.ευχαριστω για τις απαντησεις Και μαλιστα κατι που ξεχασα πριν την αγορα του ειπα φιλε επιδη δεν εχω ram kai cpu τα πουλησα φερε τα δικα σου να την δοκιμασουμε αμα θελεις.απλα αυτο που εμαθα ειναι να μην δινεις τιποτα χωρις να το δοκιμασεις μπροστα σου.αλλα δεν ειχα πραγματα να την δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Οι αγοραπωλησίες εδώ μέσα μεταξύ άλλων εμπεριέχουν ρίσκα σαν αυτό που περιγράφεις. Κανείς, ούτε ο πωλητής, ούτε ο αγοραστής, μπορούν να είναι σίγουροι ότι το εκάστοτε προϊόν θα παίζει. Μπορεί την τελευταία φορά να έπαιζε, και για δέκα λόγους να μην παίξει όταν το δοκιμάσει ο αγοραστής. Η καλύτερη λύση είναι με δοκιμή. Αλλά ακόμα και τότε, από τη στιγμή που υπάρχουν πωλητές που δίνουν «μαξιλαράκι εγγύησης» ακόμα και μετά από δοκιμή, ο πωλητής δε μπορεί να είναι 100% καλυμμένος. Όχι νομικά, αφού δεν τίθεται καν τέτοιο ζήτημα εδώ, αλλά ηθικά. Ο πωλητής πρέπει να γνωρίζει ότι πουλώντας κάτι, ενδέχεται να μπει στη διαδικασία να δεχθεί αρνητικό feedback. Δε μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό. Το σωστό(τερο) είναι να αντιλαμβάνονται και οι δύο πλευρές το ρίσκο και να μην υπάρχουν παρατράγουδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις