life is music Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δεν ήταν συμβατές ε; Στο είχα πει, μόνο κάτι kingston 4αρες δουλεύουν σε Χ38/48. einai symbates aplos enas ksatherfos εχει της ιδιες αλλα επειδη πηρε τον g 4560 θελει να της δωσει γ να παρει μια 8αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Καλά είναι, αλλά 6 χρονών ήδη. Γιατί τόσο παλιό. Αν το βρεις κάτω απο 60 αξίζει, αλλά πολύ δύσκολα σε αυτήν την τιμή. Νομιζα οτι ειναι πιο προσφατο.Τοσο παλιο οντως δεν αξιζει.Αρα βγαινω στη γυρα για κατι αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Νομιζα οτι ειναι πιο προσφατο.Τοσο παλιο οντως δεν αξιζει.Αρα βγαινω στη γυρα για κατι αλλο. evga 500 b φοβερο , οπως και το coolermaster g550m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 evga 500 b φοβερο , οπως και το coolermaster g550m Μικρα τροφοδοτικα για το συστημα μου.250watt θελει μονο η καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 einai symbates aplos enas ksatherfos εχει της ιδιες αλλα επειδη πηρε τον g 4560 θελει να της δωσει γ να παρει μια 8αρα Ελληνικά βρε άνθρωπε, ανα τρία πόστ το ένα greeklish. Να μπορούμε και εμείς να σε διαβάζουμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ελληνικά βρε άνθρωπε, ανα τρία πόστ το ένα greeklish. Να μπορούμε και εμείς να σε διαβάζουμε. ξεχνάς και τα μισά μισά. Ποσο να παρω ενα corsair ax850 με ενα χρονο ακομα εγγυηση? Σα τροφοδοτικο τι λεει? Παλιό πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Έχω ένα σύστημα 5ετίας και σκέφτομαι μετά το καλοκαίρι να το δώσω σαν σετάκι μητρική/ραμ/επεξεργαστή/κάρτα γραφικών και να πάω επιτέλους σε 1080ti κτλπ.Πόσο μπορεί να πιάσει το παρακάτω? Υπόψιν είναι όλα αψεγάδιαστα και το pc καθαρίζεται τακτικά, όχι μόνο από σκόνη αλλά και αλλαγή υγρού/flush της υδρόψυξης του επεξεργαστή. Site: Intel i5 2500k Site: ASUS Maximus IV Gene-Z mATX (Z68 1155 chipset) Site: Corsair Vengeance RAM 8GB Site: Palit GTX970 Σκέφτομαι πως ίσως πιάσουν παραπάνω αν τα δώσω ξεχωριστά, τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Από τη στιγμή που είδαμε χτες να πωλείται 760 3 gb 50 ευρώ (εννοείται έφυγε σε χρόνο dt) και 970 στα 300 ευρώ, σηκώνω τα χέρια ψηλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Την δικιά μου υλοποίηση Gpu της υπογραφής μου πόσο θα κοστολογουσατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Έχώ χάσει τη μπάλα με τις κάρτες γραφικών... είναι που έχει κάπου χαθεί και το μέτρο, είναι και το freesync στη μέση, έχουνε πέσει και οι τιμές των 480/580 αναλογικά με τον ανταγωνισμό... 200 ευρώ θα πω... (από την άλλη γιατί να μην πάρει κάποιος μια ολοκαίνουργια 480/580 με 40 ευρώ παραπάνω...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Για μια gtx 760 2γβ πόσο να δώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Τι να σου πω και σε αγαπητέ.... Εδώ άλλος την έδωσε 50 ευρώ σε 3 δευτερόλεπτα... Πραγματικά δεν ξέρω πια....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Εχω βαρεθει να διαβαζω σε αγγελιες πουλαω κινητο με σημαδακια ποιο ακριβα απο οσο εχει καινουριο γιατι εγω ανακαλυψα την Κινα και εσεις ειστε χαζοι και δεν ξερετε προς τα που πεφτει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ποσο να παρω ενα corsair ax850 με ενα χρονο ακομα εγγυηση? Σα τροφοδοτικο τι λεει? το εχω στο 2ο setup μαμαει επαιζε 2Χ 290 καργαρισμενες στα χαλαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Εχω βαρεθει να διαβαζω σε αγγελιες πουλαω κινητο με σημαδακια ποιο ακριβα απο οσο εχει καινουριο γιατι εγω ανακαλυψα την Κινα και εσεις ειστε χαζοι και δεν ξερετε προς τα που πεφτει. Ποιά Κίνα ; amazon.de με 200 ευρώ , gtx 1060 3gb σπίτι μου !!! Και άλλοι πουλάνε gtx 780ti 220 ευρώ !!!!!!!! (που μπορεί να καεί μεθαύριο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις