Προς το περιεχόμενο

Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;

caution
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ήταν συμβατές ε; Στο είχα πει, μόνο κάτι kingston 4αρες δουλεύουν σε Χ38/48.

einai symbates aplos enas ksatherfos  εχει της ιδιες αλλα επειδη πηρε τον g 4560 θελει να της δωσει γ να παρει μια 8αρα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Καλά είναι, αλλά 6 χρονών ήδη. Γιατί τόσο παλιό. Αν το βρεις κάτω απο 60 αξίζει, αλλά πολύ δύσκολα σε αυτήν την τιμή.

Νομιζα οτι ειναι πιο προσφατο.Τοσο παλιο οντως δεν αξιζει.Αρα βγαινω στη γυρα για κατι αλλο.

• Like 1

Νομιζα οτι ειναι πιο προσφατο.Τοσο παλιο οντως δεν αξιζει.Αρα βγαινω στη γυρα για κατι αλλο.

evga 500 b φοβερο , οπως και το coolermaster g550m 

einai symbates aplos enas ksatherfos  εχει της ιδιες αλλα επειδη πηρε τον g 4560 θελει να της δωσει γ να παρει μια 8αρα 

Ελληνικά βρε άνθρωπε, ανα τρία πόστ το ένα greeklish. Να μπορούμε και εμείς να σε διαβάζουμε. :-)

• Like 3

Ελληνικά βρε άνθρωπε, ανα τρία πόστ το ένα greeklish. Να μπορούμε και εμείς να σε διαβάζουμε. :-)

ξεχνάς και τα μισά μισά. :P

Ποσο να παρω ενα corsair ax850 με ενα χρονο ακομα εγγυηση?

Σα τροφοδοτικο τι λεει?

Παλιό πολύ.

Έχω ένα σύστημα 5ετίας και σκέφτομαι μετά το καλοκαίρι να το δώσω σαν σετάκι μητρική/ραμ/επεξεργαστή/κάρτα γραφικών και να πάω επιτέλους σε 1080ti κτλπ.

Πόσο μπορεί να πιάσει το παρακάτω? Υπόψιν είναι όλα αψεγάδιαστα και το pc καθαρίζεται τακτικά, όχι μόνο από σκόνη αλλά και αλλαγή υγρού/flush της υδρόψυξης του επεξεργαστή.

Link.png Site: Intel i5 2500k
Link.png Site: ASUS Maximus IV Gene-Z  mATX (Z68 1155 chipset)
Link.png Site: Corsair Vengeance RAM 8GB

Link.png Site: Palit GTX970

Σκέφτομαι πως ίσως πιάσουν παραπάνω αν τα δώσω ξεχωριστά, τι λέτε?

Από τη στιγμή που είδαμε χτες να πωλείται 760 3 gb 50 ευρώ (εννοείται έφυγε σε χρόνο dt) και 970 στα 300 ευρώ, σηκώνω τα χέρια ψηλά...

Έχώ χάσει τη μπάλα με τις κάρτες γραφικών... είναι που έχει κάπου χαθεί και το μέτρο, είναι και το freesync στη μέση, έχουνε πέσει και οι τιμές των 480/580 αναλογικά με τον ανταγωνισμό...

200 ευρώ θα πω...

(από την άλλη γιατί να μην πάρει κάποιος μια ολοκαίνουργια 480/580 με 40 ευρώ παραπάνω...)

Εχω βαρεθει να διαβαζω σε αγγελιες πουλαω κινητο με σημαδακια ποιο ακριβα απο οσο εχει καινουριο γιατι εγω ανακαλυψα την Κινα και εσεις ειστε χαζοι και δεν ξερετε προς τα που πεφτει.

:-D

• Like 5

Ποσο να παρω ενα corsair ax850 με ενα χρονο ακομα εγγυηση?

Σα τροφοδοτικο τι λεει?

το εχω στο 2ο setup μαμαει  επαιζε 2Χ 290 καργαρισμενες στα χαλαρα

Εχω βαρεθει να διαβαζω σε αγγελιες πουλαω κινητο με σημαδακια ποιο ακριβα απο οσο εχει καινουριο γιατι εγω ανακαλυψα την Κινα και εσεις ειστε χαζοι και δεν ξερετε προς τα που πεφτει.

:-D

Ποιά Κίνα ; amazon.de

με 200 ευρώ , gtx 1060 3gb σπίτι μου !!!

Και άλλοι πουλάνε gtx 780ti 220 ευρώ !!!!!!!!

(που μπορεί να καεί μεθαύριο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...