life is music Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Παντως και εμενα μου ελεγαν την μητρικη τον επεξεργαστη τις μνημες και την ψυκτρα της υπογραφης μου να τα δωσω 400 ευρω αλλα εχω παρει ηδη 400 και μου εχουν μεινει οι μνημες και η ψυκτρα που απο αυτα θα παρω σιγουρα ακομα 130 ευρω. και τι σκέφτεσαι να κάνεις να στραφείς σε rizen ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δεν έχω σκοπό ούτε την θέληση να διαφωνήσω μαζί σου. Το θέμα με τις κάρτες και τις τιμές βέβαια,για εμένα έχει ξεφύγει. Δεν είναι και θησαυρός βρε παιδια. Θησαυρός δεν είναι, αλλά δεν είναι και για σκότωμα. Εννοείται όλα αυτά με σεβασμό και συμπάθεια. Δεν πειράζει να διαφωνούμε που και που... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ναι Ryzen αλλα τωρα το καλοκαιρι θα την βγαλω με φραπεδια και τον core 2 duo του γιου μου. Του εκανα ηδη κατασχεση Κατα Σεπτεμβρη θα παω η σε 1700Χ η σε 1800Χ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Κοιτα αν επιανε η 780 160€ δεν πιστευεις οτι 2 μηνες που πωλειται θα ειχε φυγει? Ο καθενας πουλαει-αγοραζει οσο θελει μην λεμε συνεχεια τα ιδια....Αν ο Federacion νομιζει οτι κανω λαθος(που δεν κανω) ας επιμεινει στα 160€ φιλικα παντα Και λεω τιμες εχοντας επιγνωση μετα απο δοκιμες των δυνατοτητων ολων αυτων των gpu...Για πραγματα που δεν γνωριζω δεν προτεινω τιμες Εγω αν με ρωταγες για μητρικη+cpu που ειχες θα σου ελεγα 260-270€ και 120€ με λιγη υπομονη 10 μερες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy94 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εγώ πάντως πιστεύω ότι η gtx 780 τα 150€ τα πιάνει άσχετα αν τα αξίζει ή όχι.Πάντως ήδη gtx 770/r9 280x παίζουν πολύ κοντά στο κατοστάρικο οπότε τα 130 για 780 δεν είναι πολύ μακρυά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ναι Ryzen αλλα τωρα το καλοκαιρι θα την βγαλω με φραπεδια και τον core 2 duo του γιου μου. Του εκανα ηδη κατασχεση Κατα Σεπτεμβρη θα παω η σε 1700Χ η σε 1800Χ ωραιος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 καλημερα δυο μνημουλες samsung πρασσινες στα 1600 2*4 class 11 με εγγυηση εφορου ζωης απο την samsung poso να της δωσω ? πες μια μια τιμη και γ μενα Δεν ήταν συμβατές ε; Στο είχα πει, μόνο κάτι kingston 4αρες δουλεύουν σε Χ38/48. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Θησαυρός δεν είναι, αλλά δεν είναι και για σκότωμα. Εννοείται όλα αυτά με σεβασμό και συμπάθεια. Δεν πειράζει να διαφωνούμε που και που... εννοείται ο σεβασμός στην άποψη σου,δεν χωρίζουμε τα χωράφια μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ποσο πωλουνται ξεχωριστα και μαζι ολα τα κομματια εκτος των σκληρων του Pc:2 της υπογραφης? Εγγυηση εχουν: Μητρικη, επεξεργαστης, μνημες. Ολα αριστα κουτατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παίδες, μιας και έχουμε φρέσκο πράγμα πλέον σε hardware, σκέφτομαι από φθινόπωρο αν πάνε καλά τα οικονομικά μου να κάνω το επόμενο βήμα. Το pc της υπογραφής πόσο πιστεύετε μπορώ να το δώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Αν το δωσεις κομματια με ενδιαφερει η mobo π εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrissg Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Καλησπέρα Θα μπορούσατε να μου πείτε σε τι τιμή θα μπορούσα να δώσω το παρακάτω μηχάνημα; CPU: Intel core 2 quad Q9400 @ 2600Mhz Mobo: Asus P5Q Pro RAM: 4GB (2x2GB DDR PC2-6400) GPU: GeForce GT 740 PSU: cooler master rs-600-acab-m4 (αγορασμένο πέρσι μαζί με την κάρτα γραφικών) SSD: OCZ OCTANE 128 GB HDD: WD 750GB Case: NZXT Apollo Black Mid Thanks ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εγώ πάντως πιστεύω ότι η gtx 780 τα 150€ τα πιάνει άσχετα αν τα αξίζει ή όχι. Δεν τα αξίζει. Όταν οι 1050ti ξεκινάνε από τα ίδια ακριβώς λεφτά. Το ότι κάποιοι έχουν αγγελίες για gtx 780ti στα 220 ευρώ και gtx 780 σκέτες στα 160-170 ευρώ είναι άλλο θέμα (αν και δεν νομίζω να τις πουλάνε, από τον Ιούνιο του 2016 έχουν τις ίδιες). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ποσο να παρω ενα corsair ax850 με ενα χρονο ακομα εγγυηση? Σα τροφοδοτικο τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ποσο να παρω ενα corsair ax850 με ενα χρονο ακομα εγγυηση? Σα τροφοδοτικο τι λεει? Καλά είναι, αλλά 6 χρονών ήδη. Γιατί τόσο παλιό. Αν το βρεις κάτω απο 60 αξίζει, αλλά πολύ δύσκολα σε αυτήν την τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις