Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

η 5700ΧΤ είναι πολύ καλή σε mining , στην θέση σου θα έβαζα αγγελία και έλεγα ότι δέχομαι προτάσεις για ανταλλαγή. Θα σε πρήξουν στα ΠΜ αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.

Επειδή το ξέρω, για αυτό έλεγα όταν ανεβάσω την αγγελία να είμαι πολύ συγκεκριμένος στο τι ζητάω, μην πλακώσει κόσμος.😇

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, GreeKar98K είπε

Επειδή το ξέρω, για αυτό έλεγα όταν ανεβάσω την αγγελία να είμαι πολύ συγκεκριμένος στο τι ζητάω, μην πλακώσει κόσμος.😇

βάλεις δεν βάλεις όριο , θα έρθουν 10δες πμ και οι περισσότεροι θα "σκούζουν"

πριν διαβάσεις τα μνμ , πίνε ένα ουισκάκι για να μπορείς να ευθυμήσεις με αυτά που θα σου γράφουν.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Είναι ένα τικ ποιο πάνω , πως θα την κάνεις δελεαστική ώστε να μην πάρει ο άλλος καινούρια του κουτιού και να πάρει την μεταχειρισμένη την δική σου? Εδώ είναι τεχνολογικό φορουμ , το πρώτο που θα κάνει κάποιος είναι να "σκρουτζάρει" την αντίστοιχη και να σκεφτεί αν δεν μου κάνει σημαντική έκπτωση αγοράζω την καινούρια και όχι δεύτερο χέρι. Αν θέλεις να την πουλήσεις ποιο ακριβά από ότι κάνει καινούρια σήμερα , δοκίμασε σε άλλου είδους θεματικά sites , πρωινάδκα , μόδας κτλ που μπορεί να πέσεις κάποιον που δεν του κόψει να τσεκάρει τιμή στο σκρουτζ.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

είναι ένα τικ ποιο πάνω , πως θα την κάνεις δελεαστική ώστε να μην πάρει ο άλλος καινούρια του κουτιού και να πάρει την μεταχειρισμένη την δική σου?

δεν γνωριζω αν ειναι ενα τικ,εγω εβαλα τι διαφορα εχει,ενταξει την πηρα 500 δεν με συμφερει πιο κατω,καλυτερα να την κρατησω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bilythekid είπε

δεν γνωριζω αν ειναι ενα τικ,εγω εβαλα τι διαφορα εχει,ενταξει την πηρα 500 δεν με συμφερει πιο κατω,καλυτερα να την κρατησω.

συμφωνούμε απολύτως , αφού δεν κάνεις σοβαρή έκπτωση επι της τρέχουσας τιμής προφανώς και θα την κρατήσεις. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, πόσο μπορεί να πουληθεί ο παρακάτω μεταχειρισμένος πύργος (6 μηνών χρήση):

CPU: AMD Ryzen 5 2600

GPU: NVIDIA ASUS ROG STRIX GTX 1070 8G GAMING

Memory: 16GB DDR4

Motherboard: Gigabyte Aorus B450 M

SSD: Kingston A2000 SSD 250GB M.2

HDD 1TB

Power: Corsair CV Series CV650 650W Full Wired 80 Plus Bronze

Κουτί: αξίας 30€ περίπου

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Dimral
Δημοσ.

To συστημα πλην της καρτας γραφικων τιμαται καινουργιο γυρω στα 500 ευρω.

Το θεμα ειναι η καρτα ποσο τιμαται και ποσο εσυ θα ζητησεις.

Θα σου προτεινα να ξεχωρισεις την καρτα απο το υπολοιπο συστημα γιατι ολο μαζι σε μια Χ τιμη δεν νομιζω οτι θα φυγει (η ζητηση ειναι πολυ χαμηλα αυτη τη στιγμη)

Για μενα μια σωστη τιμη θα ηταν γυρω στα 350 ευρω εκτος καρτας.

• Like 1
Δημοσ.

500 ειχα δωσει ακριβως ιδιο συστημα του γιου μου με XFX 580 8GB πανω.

Λιγο δυσκολο να του φυγει χωρις καρτα γιατι δεν εχει ενσωματωμενη και θα πρεπει αυτος που θα το παρει να εχει ηδη καρτα πραγμα δυσκολο σημερα.

Το δικο μου ειχε καλυτερο κουτι με γυαλι στο πλαϊ και RGB και καλυτερο nvme 970 evo

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτήσεις ενός ψιλοάσχετου:

Spoiler

Ας μου πει κάποιος πώς έγινε τόσο γρήγορη αύξηση τιμής στις κάρτες; Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα; Αν ναι, γιατί;

Επίσης γιατί πάντα διαβάζω "Μα δεν έχει εγγύηση(η κάρτα γραφικών)". Τι πρόβλημα μπορεί να παρουσιάσει μία κάρτα που έχει χρησιμοποιηθεί για 2-3 χρόνια;

Δημοσ.

Aπλα ελεγα να δωσει μια εναλλακτικη σε καποιον που θελει το συστημα να επιλεξει μια πιο φθηνη καρτουλα.Γιατι εαν δεις τιμες στο insomnia για 1080 ζητουν 300-400 ευρω.

Που σημαινει οτι εαν βαλει μια αγγελια αυτη την εποχη για pc ολοκληρωμενο και ζητησει 700-800-900 ευρω δεν θα τα παρει σε καμια των περιπτωσεων.Θα προτιμησει καποιος να παει σε καινουργιο συστημα και μαλλον σε ιντελ καινουργιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συστημα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο απο αποψη components. Χαρακτηριζεται μεσαιο προς καλο,αλλα βασιζεται σε επεξεργαστη που τον Απριλη,σε λιγες μερες,θα κλεισει 3ετια.

Αν το δωσει 600 ευρω ολο,λογω της ακομη αξιομαχης καρτουλας,μπορει να δελεασει καποιον που θελει πληρες συστημα. (Συγνωμη για το editing αλλα ειχα γραψει γρηγορα το προηγουμενο post και δεν εβγαζε νοημα.)

Επεξ/σία από benign
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...