iceman33221 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Εναν υπολογιστη με 1050ti και ryzen 3 1200, 6 ραμ θα μπορουσε να φυγει κουτι κοντα στα 150;
Sheogorath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, iceman33221 είπε Εναν υπολογιστη με 1050ti και ryzen 3 1200, 6 ραμ θα μπορουσε να φυγει κουτι κοντα στα 150; Ανετα πιστεύω. 1
panosno1com Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Πόσο να πουλήσω Playstation 3 παιχνίδια : gran turismo 6 lego harry potter year 1 -4 5-7 pac man amd the ghostly adventures injustice ultimate edition gta v sports champions 2 και τα χειριστηρια move (2 τον αριθμό) μαζι με camera ! ευχαριστω!
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια Thermalright macho Zero με βαση για AM4 14ρι fan κοκκινο μαυρο ποσο να την δωσω; Αυτη της φωτογραφιας Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2019 από LLLEFTERIS
gatuso Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα στην παρέα έχω το pc της φωτογραφίας με αυτό το κουτί https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Cases/Mid-Tower-ATX-Cases/Special-Edition-White-Graphite-Series™-600T-Mid-Tower-Case/p/CC600TWM-WHT με γνήσια Windows 10 σε τι τιμή θα μπορέσω να το δώσω ευχαριστώ
Noreak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Στις 19/10/2019 στις 2:04 ΜΜ, hattori_gr είπε αυτό με τις εξυπνάδες να συγκρίνουμε διαφορετικά προϊόντα.. με ξεπερνάει!! Μιλάς για ενα ι5 ενω πουλάω ι7 Επίσης μια μητρική Premium πας να την συγκρίνεις με μια ashrock Z390 που μπορει να ειναι τις πλακας! Η μητρική πάει τον επεξεργαστή στα 4.6 turbo ενω το base speed του ειναι στα 4.2... Και τέλος ο 6700κ πουλιέται ακόμη καινούργιος στο σκρουτζ, με πια λογική να το ρίξω πιο χαμηλά από την αντικειμενική του άξια ως USED με εγγυηση? Σχετικά με το τι άλλο μπορεί να πάρει ο άλλος είναι δικαίωμα του δεν σημαίνει όμως αυτό ότι θα πρέπει να ξεφτιλίζεται ένα προϊών που έχουμε ρίξει χρημα. https://www.skroutz.gr/s/7289844/Intel-Core-i7-6700K-Box.html Εχεις καταλαβει οτι ο 9600k ειναι καλυτερος του 6700k?Εσυ κρινεις επεξεργαστες απο το iΧ?Και γω εχω i5 πρωτης γενιας, θελεις να τον συγκρινουμε με εναν i3 τριτης γενιας? https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i5-9600K-vs-Intel-i7-6700K/3337vs2565 Στο σκρουτζ πουλιεται καινουριος και AMD FX-6350 97e και μητρικη 43e , θα τα αγοραζες? 2
LIGHT1NG Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Noreak είπε Εχεις καταλαβει οτι ο 9600k ειναι καλυτερος του 6700k?Εσυ κρινεις επεξεργαστες απο το iΧ?Και γω εχω i5 πρωτης γενιας, θελεις να τον συγκρινουμε με εναν i3 τριτης γενιας? https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i5-9600K-vs-Intel-i7-6700K/3337vs2565 Στο σκρουτζ πουλιεται καινουριος και AMD FX-6350 97e και μητρικη 43e , θα τα αγοραζες? Αυτό εδώ νομίζω λύνει το πρόβλημα. Είναι σαν να ψάχνεις λογική τιμή να αγοράσεις iphone. 1
Noreak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 41 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Αυτό εδώ νομίζω λύνει το πρόβλημα. Είναι σαν να ψάχνεις λογική τιμή να αγοράσεις iphone. Καλα τι ψαχνουμε τωρα... εχει γεμισει ο τοπος κλασσικους Ελληναρες που νομιζουν οτι τα προιοντα τεχνολογιας ειναι χρυσος. Μιας και η ερωτηση μου χαθηκε στα αδυτα μιας παρομοιας περιπτωσης πριν λιγες μερες ας ξαναρωτησω, Fractal Design Define R5 χωρις πλαινο παραθυρο, ποσα θα δινατε? 1
hattori_gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 18 hours ago, Noreak said: Εχεις καταλαβει οτι ο 9600k ειναι καλυτερος του 6700k?Εσυ κρινεις επεξεργαστες απο το iΧ?Και γω εχω i5 πρωτης γενιας, θελεις να τον συγκρινουμε με εναν i3 τριτης γενιας? https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i5-9600K-vs-Intel-i7-6700K/3337vs2565 Στο σκρουτζ πουλιεται καινουριος και AMD FX-6350 97e και μητρικη 43e , θα τα αγοραζες? Έχεις καταλάβει ότι πουλήθηκε χωρίς να ξεφτιλίσω και την τιμή!! Όλα είναι σχετικά και για να υπάρχουν κάποιες τιμές κάποιο λόγο θα έχουν. Όπως έγινε με τις Καινούργιες RAM που έριξαν τα υλικά στο κόστος κατασκευής (3d print είναι αν δεν γνωρίζεις) με αποτέλεσμα να πέσουν όλες οι RAM έως και 50%, Ασχέτως ότι μπορεί να σου ξεφλουδίσει καμία στο μέλλον και να ψάχνεσαι!! ΟΛΑ είναι σχετικά , και ότι πληρώνεις παίρνεις και δικαίωμά σου... Άπλα μάθετε ότι όταν συγκρίνουμε κάποια πράγματα, συγκρίνουμε τα ΙΔΙΑ τις κατηγορίας του και όχι κάτι άσχετο. Ακόμη και να είναι καλύτερο το άσχετο... αν μου Σύγκρινες το CPU με 7700k θα το δεχόμουν, και τα 2 4/8 είναι προφανώς και το 7700κ είναι και καλύτερο. Άλλα πας να συγκρίνεις με 9600κ, οι και άλλοι με ryzen 3600, ο άλλος εννοείται ότι αν θέλει build με ryzen θα πάρει ryzen. Υπάρχει και αυτός που θέλει INTEL, και δεν θέλει να δώσει ένα σκασμό λεφτά για το τελευταίο... (όλα έχουν μια λογική) Τώρα αν δεν την δέχεσαι τι να σου πω ,έχω ένα σορό καλούς φίλους να σου δώσουν μια ωραία συνταγή , με χαπάκια κλπ κλπ να σ τανιαρεις... Και λήγει εδώ το θέμα γιατί ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ και με τα φουλ εξτρά και του έκανα 80€ έκπτωση και ήταν και ευχαριστημένος.. 17 hours ago, Noreak said: Καλα τι ψαχνουμε τωρα... εχει γεμισει ο τοπος κλασσικους Ελληναρες που νομιζουν οτι τα προιοντα τεχνολογιας ειναι χρυσος. Μιας και η ερωτηση μου χαθηκε στα αδυτα μιας παρομοιας περιπτωσης πριν λιγες μερες ας ξαναρωτησω, Fractal Design Define R5 χωρις πλαινο παραθυρο, ποσα θα δινατε? Ναι είναι χρυσός και χρηματιστήριο κιόλας, αν για σένα είναι σκουπίδια μάγια σου και χαρά σου χάρισε τα πέταξε τα. Όταν έχεις δουλέψει γι αυτό και τα έχεις χρυσοπληρώσει όμως τότε να σε δω! 18 hours ago, LIGHT1NG said: Αυτό εδώ νομίζω λύνει το πρόβλημα. Είναι σαν να ψάχνεις λογική τιμή να αγοράσεις iphone. Μάθαμε να πετάμε και Λινκ από το σκρουτζ? Μήπως ξέρεις τι γίνεται στα καταστήματα που είναι οι κατώτατες τιμές? Δεν έχεις την πραγματική ιδέα. Άλλα η κλασική νοοτροπία του ελληναρα, όταν δει μια τιμή είναι αυτή και τέλος! , δεν πονηρεύεται να δει τι κρύβεται πίσω από αυτή την τιμή!!! (παρεισαγωγή , κλεμμένα, κομπίνες, μαζική εισαγωγή σε BULK) Και μετά την αγορά άπλα θα είσαι ένα ακόμη θύμα! Food for thought and PEACE!!! 1
LIGHT1NG Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, hattori_gr είπε (παρεισαγωγή , κλεμμένα, κομπίνες, μαζική εισαγωγή σε BULK) Και μετά την αγορά άπλα θα είσαι ένα ακόμη θύμα! Όταν θα δηλώσεις το serial number για την εγγύηση και βγάλει ένα από τα παραπάνω που αναγράφεις δικαστικά και μόνο το κατάστημα το κλείνεις και του παίρνεις και λεφτά και ότι συνεπάγεται με μια εξαπάτηση για τα παραπάνω που γράφεις μπράβο σου που το πούλησες σου είχα γράψει 3 τρόπους όσο για κατώτατη τιμή παίζουν πολλά ρόλο πχ τον 6700κ τον έχουν 3 καταστήματα ενώ τους υπόλοιπους 20+ μαζί με τον 6800κ τέλος πάντων κρίμα που προσπαθείς να βγάλεις δίκιο ενώ όλοι μας ξέρουμε την αλήθεια. ΥΓ. Το πούλησες εντός ινσομνια ή εκτός? 1
panmanr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα. Πουλάω έναν atom d525mw με 4gb μνήμης στα 25 ευρώ. Είναι λάθος η τιμή;
LIGHT1NG Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, panmanr είπε Καλημέρα. Πουλάω έναν atom d525mw με 4gb μνήμης στα 25 ευρώ. Είναι λάθος η τιμή; Το θέμα είναι αν βρεθεί να το πάρει κάποιος να πάρει τέτοιο σύστημα, στο ebay το range είναι 35~45 (κοιτούσα μήπως είχες κάποια καλύτερη τύχη να το πουλούσες σε κάποιο συλλέκτη)
Noreak Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, hattori_gr είπε Έχεις καταλάβει ότι πουλήθηκε χωρίς να ξεφτιλίσω και την τιμή!! Όλα είναι σχετικά και για να υπάρχουν κάποιες τιμές κάποιο λόγο θα έχουν. Όπως έγινε με τις Καινούργιες RAM που έριξαν τα υλικά στο κόστος κατασκευής (3d print είναι αν δεν γνωρίζεις) με αποτέλεσμα να πέσουν όλες οι RAM έως και 50%, Ασχέτως ότι μπορεί να σου ξεφλουδίσει καμία στο μέλλον και να ψάχνεσαι!! ΟΛΑ είναι σχετικά , και ότι πληρώνεις παίρνεις και δικαίωμά σου... Άπλα μάθετε ότι όταν συγκρίνουμε κάποια πράγματα, συγκρίνουμε τα ΙΔΙΑ τις κατηγορίας του και όχι κάτι άσχετο. Ακόμη και να είναι καλύτερο το άσχετο... αν μου Σύγκρινες το CPU με 7700k θα το δεχόμουν, και τα 2 4/8 είναι προφανώς και το 7700κ είναι και καλύτερο. Άλλα πας να συγκρίνεις με 9600κ, οι και άλλοι με ryzen 3600, ο άλλος εννοείται ότι αν θέλει build με ryzen θα πάρει ryzen. Υπάρχει και αυτός που θέλει INTEL, και δεν θέλει να δώσει ένα σκασμό λεφτά για το τελευταίο... (όλα έχουν μια λογική) Τώρα αν δεν την δέχεσαι τι να σου πω ,έχω ένα σορό καλούς φίλους να σου δώσουν μια ωραία συνταγή , με χαπάκια κλπ κλπ να σ τανιαρεις... Και λήγει εδώ το θέμα γιατί ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ και με τα φουλ εξτρά και του έκανα 80€ έκπτωση και ήταν και ευχαριστημένος.. Ναι είναι χρυσός και χρηματιστήριο κιόλας, αν για σένα είναι σκουπίδια μάγια σου και χαρά σου χάρισε τα πέταξε τα. Όταν έχεις δουλέψει γι αυτό και τα έχεις χρυσοπληρώσει όμως τότε να σε δω! Μάθαμε να πετάμε και Λινκ από το σκρουτζ? Μήπως ξέρεις τι γίνεται στα καταστήματα που είναι οι κατώτατες τιμές? Δεν έχεις την πραγματική ιδέα. Άλλα η κλασική νοοτροπία του ελληναρα, όταν δει μια τιμή είναι αυτή και τέλος! , δεν πονηρεύεται να δει τι κρύβεται πίσω από αυτή την τιμή!!! (παρεισαγωγή , κλεμμένα, κομπίνες, μαζική εισαγωγή σε BULK) Και μετά την αγορά άπλα θα είσαι ένα ακόμη θύμα! Food for thought and PEACE!!! Lol, τιποτα περισσοτερο.Τα παραταω δεν εχει νοημα.
panmanr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Το θέμα είναι αν βρεθεί να το πάρει κάποιος να πάρει τέτοιο σύστημα, στο ebay το range είναι 35~45 (κοιτούσα μήπως είχες κάποια καλύτερη τύχη να το πουλούσες σε κάποιο συλλέκτη) Δεν είναι δα και τόσο vintage. Το 2011 βγήκε. Για κατεβαστήρι το χρησιμοποιούν αρκετοί.
mixalis95320 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, hattori_gr είπε Άπλα μάθετε ότι όταν συγκρίνουμε κάποια πράγματα, συγκρίνουμε τα ΙΔΙΑ τις κατηγορίας του και όχι κάτι άσχετο. Ακόμη και να είναι καλύτερο το άσχετο... αν μου Σύγκρινες το CPU με 7700k θα το δεχόμουν, και τα 2 4/8 είναι προφανώς και το 7700κ είναι και καλύτερο. Άλλα πας να συγκρίνεις με 9600κ, οι και άλλοι με ryzen 3600, ο άλλος εννοείται ότι αν θέλει build με ryzen θα πάρει ryzen. Υπάρχει και αυτός που θέλει INTEL, και δεν θέλει να δώσει ένα σκασμό λεφτά για το τελευταίο... (όλα έχουν μια λογική) Αν συγκρινουμε τον Χ επεξεργαστη με τον Χ επεξεργαστη VS καθαρο δηλαδη για λογους bench και μπλα μπλα τοτε ναι θα επιλεξεις πχ εναν Ι5 vs i5, να εχουν ιδιο αριθμο πυρηνων κλπ. Οταν μιλαμε για αγορα επεξεργαστη και πλατφορμας ομως και οριζουμε ενα Χ ποσο για μπατζετ τοτε βλεπουμε τι καλυτερο θα μπορουσαμε να παρουμε με τα χρηματα μας απο θεμα επιδοσεων κλπ. Δεν μας ενδιαφερει ουτε αν λεγετε ι9 ουτε ι99. Οτι ειναι τεχνολογικα ποιο εξελιγμενο και προσφερει περισσοτερα για τα χρηματα που διαθετουμε αυτο λεει η κοινη λογικη οτι θα επιλεξουμε και αυτο θα προτεινουμε μιας και ειμαστε σε τεχνολογικο φορουμ που σημαινει οτι αξιολογουμε ενα προιον με βαση αυτα που "προσφερει" σε σχεση με τα χρηματα που κοστιζει και οχι με το πως λεγεται. Αφηνω αυτο εδω.. for the record """Ακόμη και να είναι καλύτερο το άσχετο...""" Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από mixalis95320 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις