Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Κανα 40αρι-45.

δεν ξερω αν κανει αν ρωτησω εδω ....αλλα θα κανω την ερωτηση μου ποσο παει μια μητρική μεταχειρισμενη γ 1366 ?

Δημοσ.

δεν ξερω αν κανει αν ρωτησω εδω ....αλλα θα κανω την ερωτηση μου ποσο παει μια μητρική μεταχειρισμενη γ 1366 ?

Αναλογως ποια ειναι. Εχει με 50 αλλα εχει και με 150€.
Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους!

Ενδιαφερομαι να βαλω προς πωληση καποια parts και θελω την συβουλη σας!

1ο Σετ

1)AMD Phenom 2 x4 955

2)Gigabyte GA-78LMT USB3

3) 2 x Kingston Value ram  ddr3 4 gb/1333 Mhz

4)MSI GTX550ti OC Cyclone 1GB

2ο Σετ

1)AMD FX 8320

2)ASROCK 970 EXTREME 4

3)1x Kingston ddr3 8gb/1333 Mhz

1x GEIL ddr3 8gb /1333 mhz

Μητρικες,επεξεργαστες,καρτα γραφικων εκτος εγγυησης.

Δημοσ.

με 50 παίρνεις καλή ..η παίρνεις καμιά υποδεέστερη ?

Οποιοδηποτε πραγμα κι ας σου δωσουν σε αυτη την ζωη φιλε μου το οποιο να υπαρχει σε ευρος τιμης απο 50-150 ευρω, σιγουρα απ το πιο απλο θα ξεκιναει μεχρι να τερματισει η τιμη και τα καλουδια ταυτοχρονως...!

Επειδη μιλαμε για μεταχειρ. ομως,  ειναι αναλογα του τι θα πετυχεις... Μπορει ενας να δινει στα 70 τουμπανακι κι αλλος στα 100 χειροτερη .... :-)

Αρα ψαξου στο καθε τι που θες για να εισαι σιγουρος πριν την πατησεις...

• Like 3
Δημοσ.

Οποιοδηποτε πραγμα κι ας σου δωσουν σε αυτη την ζωη φιλε μου το οποιο να υπαρχει σε ευρος τιμης απο 50-150 ευρω, σιγουρα απ το πιο απλο θα ξεκιναει μεχρι να τερματισει η τιμη και τα καλουδια ταυτοχρονως...!

Επειδη μιλαμε για μεταχειρ. ομως,  ειναι αναλογα του τι θα πετυχεις... Μπορει ενας να δινει στα 70 τουμπανακι κι αλλος στα 100 χειροτερη .... :-)

Αρα ψαξου στο καθε τι που θες για να εισαι σιγουρος πριν την πατησεις...

καταλαβα απλος πηρα απο εναν.. εναν ι7 940 γ εναν φιλο και ψαχνω μητρικη γ να τον κουμποσω  γ αυτο ρωτησα 

Δημοσ.

καταλαβα απλος πηρα απο εναν.. εναν ι7 940 γ εναν φιλο και ψαχνω μητρικη γ να τον κουμποσω  γ αυτο ρωτησα 

Γιατί πήγες και πήρες i7 τόσο παλιό?

Δεν ρωτάς άλλην φορά πρώτα? Κατα τα άλλα το 6/12 σετάκι που έδινα δεν σου άρεσε, μάλλον γιατί ήταν δυνατό για τα γούστα σου ή επειδή... έβγαζε νόημα.

Ή θα ρωτάς εξαρχής ή δεν θα ρωτάς καθόλου, εδώ και τόσους μήνες ζητάς συμβουλές για να "καλύψεις τα σπασμένα".

Συμβουλή σου δίνω μπας και κάνεις την δουλειά σου...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...